Bende sana özendim tatlım...bende yeterle zelali takip ederdim hep kulakları çınlasınnn
leylacım bende çıkıyrmmm.sabahtan beri burdayımmm cnm sıkıldı.
yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzz
Aşını yaptırmana sevindim nehircim...maşallahegeyede annesi...busede iyi çok şükür..oda kıpır kıpır maşallah geceleri bazen beni uyutmuyor teyzesi...yatağın ortasında oturuyorum...cumartesi kontrolumuz vardı güzel geçti çok şükür...diyete devam...açlık normal tokluk biraz sınırda çıktı...doğuma kadar böyle gider nehircim..doğumdan sonra kocaman bir tepsi baklavaya dalacam valla... inşallah senin kontrolunde güzel geçer canım benim...çok öpüyorum seni ve egeyi annesi...
umutsuzluk yok...Allahın izniyle hamile olacaksın maonyacım...sadece dua et tatlım..Rabbim büyüktür..ol demesi yeterli...inşallah senin içinde Rabbimin izni çıkmıştır gülüm..dualarımdasın daima...
topice ne zaman gelsem kimse yok ya..nerdesiniz kızlar..?.
saracım rahatsızmışsın geçmiş olsun tatlım...sana nazarmı değiyor ya...kendine dikkat et...
kardelen spora devam sanırım...kolay gelsin kardelenim..
pikepolat zeynocum misafirlerini göndermiş sanırım...sana tekrar kavuştuk ne mutlu ...
metuşşşşşşşşş gelmiş gitmiş....
maonyaaaaaa ne durumdasın canım..heyecan varmı?geri sayım başladı...
nehircim gelmiş gitmiş...ege nasıl annesi...
zeloşşşşşşş gelemeyecekmiş bir müddet...
deryada yok piyasada...neredesin deryacım...bebiş ne durumda?
son ece sen nerelerdesin tatlişim...?
topice yeni gelen arkadaşlarda yok...edanurlu, esra falan..nerdesiniz tontişler....?
unuttuğum varsa beni affetsin..hepinize sevgiler...
geçmiş olsun tatlım. iyileşemedin sen nazarlaramı geldin noldu saram yaaa
sen nasılsın seker hatun? daha iyi ol insallah ...
canım arkadasım ne oldu ya böyle..Allah nazardan korusun canım seni acil şifalar olun sana..cok gecmiş olsun tatlım...
evet canım arada iyi oluyo misafir hasret gideriyorum.. ama sizi de özledim seker yanimm gunduz kimse yoktu...
tatlım sen de gelll ama....
zelal tatli arkadasım umarım netin duzelir gelirsin hemen canım.. özleriz seni biz....
iyi ol canımm kolay gelsin sporda sana...
topice ne zaman gelsem kimse yok ya..nerdesiniz kızlar..?.
saracım rahatsızmışsın geçmiş olsun tatlım...sana nazarmı değiyor ya...kendine dikkat et...
kardelen spora devam sanırım...kolay gelsin kardelenim..
pikepolat zeynocum misafirlerini göndermiş sanırım...sana tekrar kavuştuk ne mutlu ...
metuşşşşşşşşş gelmiş gitmiş....
maonyaaaaaa ne durumdasın canım..heyecan varmı?geri sayım başladı...
nehircim gelmiş gitmiş...ege nasıl annesi...
zeloşşşşşşş gelemeyecekmiş bir müddet...
deryada yok piyasada...neredesin deryacım...bebiş ne durumda?
son ece sen nerelerdesin tatlişim...?
topice yeni gelen arkadaşlarda yok...edanurlu, esra falan..nerdesiniz tontişler....?
unuttuğum varsa beni affetsin..hepinize sevgiler...
çok sağol nehircim canım damlaları ve merhemi kullanınca gözüm daha iyice sen nasılsın egemiz nasıl
çok sağol zeynom benim gözümü yormamak için topiğe fazla girmiyorum nete bakmıyorum.ama şimdi daha iyiceyim sen nasılsın
ege iyi canımcım. keyfi yerinde onun maşallahcuma günü doktor amcasına gidicez görüşücez
hoşgeldin nehircim aşı olmuşsun geçmiş olsun
hoşbulduk saracımm sağol canım. azcık sersemlik yaptı da ateşim yükselmedi ona şükrediyorum. azcık kolum ağrıyo muhteşem yüzyılda biticek heralde yatarım birazdan. yarına sersemlikte biter heralde rahatlarım
hadi hayırlısı inşallah görürsün minik prensini tatlım
valla bilemicem geçen sefer kapattı yüzünü hep bakalım bu kez nolcak
annesi yapacak o nazları prensimiz Allah onu sağlıklı eli ayağı düzgün olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?