Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende yeterle zelali takip ederdim hep kulakları çınlasınnn
Bende sana özendim tatlım...
leylacım bende çıkıyrmmm.sabahtan beri burdayımmm cnm sıkıldı.

yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzz

tamam canım..bende birazdan çıkacam zaten...kimse olmayınca insanın canı çok sıkılıyor cidden...seni anlıyorum...öpüldün tontişim...

maşallah maşallah busem iyice büyüdü tabi sıkılmaya başladı orda sorma geceleri uykusuzluk bende de var. gece daha bi haşmetli tekmeler savuruyo egede ben uykusuzluk alıştırmalarına çok erken başladımaz kaldı az dayan sonrasında baklavalar kurban olsun sana. bende midye yicem hemen 1 tepsi kadarinşallah. geçen sefer yüzünü kapattı sürekli bakalım bu kez keyfi yerinde olcakmı gül yüzzünü göstercekmi sinirli minik paşam özledim onu bizde seni ve buseyi çook çook öptük tatlım

canımm buseyi öp benim içinnn

geçmiş olsun tatlım. iyileşemedin sen nazarlaramı geldin noldu saram yaaa

çok sağol nehircim canım damlaları ve merhemi kullanınca gözüm daha iyice sen nasılsın egemiz nasıl

çok sağol zeynom benim gözümü yormamak için topiğe fazla girmiyorum nete bakmıyorum.ama şimdi daha iyiceyim sen nasılsın

Son düzenleme:

çok sağol leylacım sen nasılsın busemiz nasıl

ege iyi canımcım. keyfi yerinde onun maşallah cuma günü doktor amcasına gidicez görüşücez

hoşgeldin nehircim aşı olmuşsun geçmiş olsun

hoşbulduk saracımm sağol canım. azcık sersemlik yaptı da ateşim yükselmedi ona şükrediyorum. azcık kolum ağrıyo muhteşem yüzyılda biticek heralde yatarım birazdan. yarına sersemlikte biter heralde rahatlarım

inşallah canım her zorluğun bi rahatlığı var sağlık için mecbur katlanıyoruz iğnelere aşılara

nehircim gözlerim yoruluyo yine bilgisayara bakınca birden batmaya başlıyo ben çıkıyorum canım kendine iyi bak seni ve egemizi öpüyorum byyyy

nehircim gözlerim yoruluyo yine bilgisayara bakınca birden batmaya başlıyo ben çıkıyorum canım kendine iyi bak seni ve egemizi öpüyorum byyyy

boşverin çocuk falan yapmayın bi sürü dert sonra büyüyünce depresyona girer hayatınızı çileden çıkartırlar keşke yapmasaymışız falan dersiniz şahsen benimkiler o düşüncede ben de ne evlenmeyi ne de çocuk yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…