kuzu bende çok duygulandıminş. yeterim inş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hamiş kardeşlerimizede hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inş.
metukam sarı kelebeğim hg nasılsın tatlımyeterimmm çoookkkk tatttlısınnn canımmmm....aminnnnnnnnnn
hayırlı günler zeloşum nasılsın?
metukam sarı kelebeğim hg nasılsın tatlım
iyiyim bebemsenle fındığımız nasılsınız nasıl geçiyo tatilin çiçeğim
ağlama balıminş. o günlerde gelcek
nasılsın canım benim sen baska topiklerde gezion bakıom merak ettiğin seyler varmış bana sor tatlım ben biliom bendekan pıhtılaşması var sen onumu sordub ordakilere
çok sevdiğim bi bacım yaptı adımı adı metukaaaaaaaaaaaaaaaaaaazelalımm tıckerın çok hoş kım yaptı acabaa:44::44:
çok sevdiğim bi bacım yaptı adımı adı metukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyidir canım benim nasıl olsun fındıgınız şimdilik annesini rahatsız etmio ilerde ne olur bilinmez:) ama ben ondan gelen herseye razıyım....tatlım burası cok sıcak yanıorum sıcaktan bide sersem gibiyim gözümü acamıorum valla calısırken daha iyi hissediyordum kendimi...
yeterim başbaşayızcanımın içi nasılsın
kuzu bende çok duygulandıminş. yeterim inş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hamiş kardeşlerimizede hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inş.
yeterimmm çoookkkk tatttlısınnn canımmmm....aminnnnnnnnnn
evet tatlişim onu sormuştum..testin adı ne diye bir de kaç tl tutar acaba diye merak etmiştimmm
kızlar sizlerin hamiş olmasını okadar çok isityorumki kendim için istediğimden çok isityoruminanın bana
zelalim iyim kuzum pazara çıkacağım ama hava çok sıcak biraz serinlesin diye bekliyorumm
canımmm Rabbim sana bizim için istediklerinin 10 katını versin..cnm arkidişim....
metukam ama o testleri iki yada daha fazla düşük yapanlara yapıolar öle biliyorum ama bazen has. gidip ben iki düşük yaptım deyip yaptıradabiliyosun cünkü kanıtlamanı istemiyorlar tıp fakültelerinde ssk varsa hiç bir ücret ödemeden yaptırabiliyorsun ama onun dısında baska yerlerde pahalı oldugunu duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?