Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar sizlerin hamiş olmasını okadar çok isityorumki kendim için istediğimden çok isityoruminanın bana
zelalim iyim kuzum pazara çıkacağım ama hava çok sıcak biraz serinlesin diye bekliyorumm

yeterim koca yürekli bacım benim burda bi hamiş haberi alınca kendimmiş gibi çok seviniyom çünki bizede umut oluyo inş. sırayla hepimiz bu haberi veririz burdan kuzu aman zaten sıcakta çıkma hava geç kararıyo biraz geç git pazara

kızlar sizlerin hamiş olmasını okadar çok isityorumki kendim için istediğimden çok isityoruminanın bana
zelalim iyim kuzum pazara çıkacağım ama hava çok sıcak biraz serinlesin diye bekliyorumm

tatlım sende diğer arkadaslarımızda en kısa zamanda olursunuz inşallllllllaaaaaahhh

yetercim bende pazara gitcem ama saat 17.30 gibi falan eşimi bekliyorum hemde daha serin olur die

evet tatlişim onu sormuştum..testin adı ne diye bir de kaç tl tutar acaba diye merak etmiştimmm
canım bu testler için bende özel bir has (bağkurum var) 1000 tl civarında demişti ama ben ünverst has gittim bir kr ödemeden yaptırdım isimlerinide istesen bakıp yazarım

edam eskiden öyleydi ama artık düşük yapıp yapmadığına bakmadan istiyorlarrr (1 defa denemiş negatifin varsa daha kolay oluyor ) bana hiç sorun çıkartmadılar sonuçların bir kısmı aynı gün bir kısmıda 20 gün sonra çıkıyor

canlarım sabah haberlerde bişey gördüm anlatayımm..

19 yıllık evli bi çift var

kadın tam 13 kez düşük ve 2 kez dış gebelik yaşamış...

ama sonunda uygulanan bi tedaviyle yavrusunu kucağına almışşşşşşşşşşşş

sarammmmmmmm leyloşummmmm zeynommmmmmm maonyammmm ecemmmmmmmmm selinimmmmm edanımmmmmmm kardelencimmmmmmm diğer kıjlarrrrrr hadi gelinnnnnnn

canımm ne güzel aydınlattın..yazarsan iyi olur kuşummm herkes bilgilenirrr

ayyyyyyyyy ne güzel Rabbim bizide o kadar bekletmeden sevindirsin inş.

tatlım sende diğer arkadaslarımızda en kısa zamanda olursunuz inşallllllllaaaaaahhh

yetercim bende pazara gitcem ama saat 17.30 gibi falan eşimi bekliyorum hemde daha serin olur die

inşşşşş kızlar bizde bir gün ann oluuzr kim ne düşünür bilemem ama ben sizleri kardeşlerim gibi görüyorum seviyorum dertleinizle dertleniyorummm
iyi ki tanımışım sizleri buradan tanışıp arkadaş dost olduğum bir çok kız var her güzel şeyde ilk aklıma gelenler onlardır SEVİYORUM SİZİ BEN

biz de seni seviyozz yeterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yeterimmmmmmmmmmmmmmm

canımm ne güzel aydınlattın..yazarsan iyi olur kuşummm herkes bilgilenirrr

faktör V leiden mutasyonu
protrombin 20210 mutasyonu
MTHFR 677 mutasyonu
MTHFR 1298 MUTASYONU
canım birde
KOAGULASYON TESTLERİ bunlarda
PT%
PT INR
PT sec
APTT
FIB
ANTI TROMBIN 3
PC COLO
FREE PS
bana bunalr yapıldı canım

inşallah tatlım rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu...inana bende senin gibi düşünüyorum kendi arkadaslarımdan cok burdakileri düşünüyorum hatta dün eşime dedim askım iyiki bu siteyi bulmusum kızlar cok iyiler herkese birbirini bişeyler öğretio birbirimizin dertlerine üzülüp sevinçlerini paylasabiliyoruz inan benim normaldeki arkadslarımdan yada akrabalarımdan daha samimi geliyolar daha cok merak ediyorlar dedim onları cok seviorum dedim oda sevindi benim adıma

yeterim banada baktılar ama sadece 677 ile 1298 e baktılar yeterlimidir sence diğerlerini yaptırsammıki:44::44::44:

evet tatlım bana hepsi yapıldı hatta daha fazlasında vardı toxoplazma antikardiyolipin ve anti rubella tesleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…