kızlar sizlerin hamiş olmasını okadar çok isityorumki kendim için istediğimden çok isityoruminanın bana
zelalim iyim kuzum pazara çıkacağım ama hava çok sıcak biraz serinlesin diye bekliyorumm
kızlar sizlerin hamiş olmasını okadar çok isityorumki kendim için istediğimden çok isityoruminanın bana
zelalim iyim kuzum pazara çıkacağım ama hava çok sıcak biraz serinlesin diye bekliyorumm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu alıntılar niye böyle abuk sabuk çıkıyoooooooooooooo:84::84::84:
canım bu testler için bende özel bir has (bağkurum var) 1000 tl civarında demişti ama ben ünverst has gittim bir kr ödemeden yaptırdım isimlerinide istesen bakıp yazarımevet tatlişim onu sormuştum..testin adı ne diye bir de kaç tl tutar acaba diye merak etmiştimmm
metukam ama o testleri iki yada daha fazla düşük yapanlara yapıolar öle biliyorum ama bazen has. gidip ben iki düşük yaptım deyip yaptıradabiliyosun cünkü kanıtlamanı istemiyorlar tıp fakültelerinde ssk varsa hiç bir ücret ödemeden yaptırabiliyorsun ama onun dısında baska yerlerde pahalı oldugunu duydum...
canım bu testler için bende özel bir has (bağkurum var) 1000 tl civarında demişti ama ben ünverst has gittim bir kr ödemeden yaptırdım isimlerinide istesen bakıp yazarım
edam eskiden öyleydi ama artık düşük yapıp yapmadığına bakmadan istiyorlarrr (1 defa denemiş negatifin varsa daha kolay oluyor ) bana hiç sorun çıkartmadılar sonuçların bir kısmı aynı gün bir kısmıda 20 gün sonra çıkıyor
canlarım sabah haberlerde bişey gördüm anlatayımm..
19 yıllık evli bi çift var
kadın tam 13 kez düşük ve 2 kez dış gebelik yaşamış...
ama sonunda uygulanan bi tedaviyle yavrusunu kucağına almışşşşşşşşşşşş
yeterim koca yürekli bacım benimburda bi hamiş haberi alınca kendimmiş gibi çok seviniyom çünki bizede umut oluyo inş. sırayla hepimiz bu haberi veririz burdan kuzu aman zaten sıcakta çıkma hava geç kararıyo biraz geç git pazara
tatlım sende diğer arkadaslarımızda en kısa zamandaolursunuz inşallllllllaaaaaahhh
yetercim bende pazara gitcem ama saat 17.30 gibi falan eşimi bekliyorum hemde daha serin olur die
inşşşşş kızlar bizde bir gün ann oluuzr kim ne düşünür bilemem ama ben sizleri kardeşlerim gibi görüyorum seviyorum dertleinizle dertleniyorummm
iyi ki tanımışım sizleri buradan tanışıp arkadaş dost olduğum bir çok kız var her güzel şeyde ilk aklıma gelenler onlardır SEVİYORUM SİZİ BEN
inşşşşş kızlar bizde bir gün ann oluuzr kim ne düşünür bilemem ama ben sizleri kardeşlerim gibi görüyorum seviyorum dertleinizle dertleniyorummm
iyi ki tanımışım sizleri buradan tanışıp arkadaş dost olduğum bir çok kız var her güzel şeyde ilk aklıma gelenler onlardır SEVİYORUM SİZİ BEN
canımm ne güzel aydınlattın..yazarsan iyi olur kuşummm herkes bilgilenirrr
faktör V leiden mutasyonu
protrombin 20210 mutasyonu
MTHFR 677 mutasyonu
MTHFR 1298 MUTASYONU
canım birde
KOAGULASYON TESTLERİ bunlarda
PT%
PT INR
PT sec
APTT
FIB
ANTI TROMBIN 3
PC COLO
FREE PS
bana bunalr yapıldı canım
biz de seni seviyozz yeterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeterimmmmmmmmmmmmmmm
MTHFR 677 mutasyonu
MTHFR 1298 MUTASYONU
canım birde
PT%
PT INR
PT sec
APTT
FIB
ANTI TROMBIN 3
PC COLO
FREE PS
MTHFR 677 mutasyonu
MTHFR 1298 MUTASYONU
canım birde
PT%
PT INR
PT sec
APTT
FIB
ANTI TROMBIN 3
PC COLO
FREE PS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?