Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hastane çantası için aldıklarını yazda bende senden kopya çekeyim:78: heryerde yazıyor herkes söylüyor ama sen şimdi eksik bırakmazsın banada yol göstermiş olursun bende çok mutlu olurum ya zaten doktorlar 35 ten sonra olabilir diyo leylacım. o yüzden hazırlıklı ol sen. nasıl olmuş doğumu kolaymı zormu ne zama doğum izinin tatlım? çokmu var daha?

merhaba aranıza yeni katıldım :) daha 3 ay 2 haftalık hamileyim bende sabırla bebişimi beklıyorum :)

ahhhhh yerim ben o minişi minnacıkmıç daha kuzummmm sağ salim gelsin inşallah. umarım sıkıntısız bir hamilelik dönemi yaşarsınız. allah size de bebişinize de sağlık versin. kutlarım

merhaba kızlaaaaaaar

merhaba saracımmmmmmmmmm. nasılsın kuşum? ben dün gece çok fena oldum kulağımdan ne kendim uyuyabildim ne egeyi uyuttum nede eşimi kulak ağrısından geberdim sabahı zor ettik. sonra hemen hastaneye gittik. kulağım temizlendi. şimdi kuş gibi hafifledim valla. tıkanıklığı gitti ağrısı var ama buna da şükür. korktuğuma deymedi çok baSİTmiş kulak temizlenmesi 10 sn. bişey sürdü

yok bebeğim tırsma yaaa allahın izni ile inşş kolaycak doğuracaksın
inşallah yetercim ya inşallah...

alınca yazarım tatlım ne aldığımı...o arkadaşın doğumu kolay olmuş..normal doğum yapmış...herkese tavsiye ediyordu topicte...doğum iznimi bu hafta doktorla konuşacaz...normalde 25 haziranda ayrılmam lazım canım..o zamana kadar çalışma raporu vermişti doktorum...

geçmiş olsun nehircim..kulağına ne oldu tatlım ya?nazar mı değdi sana

canım hiç sıkılma allahın izni ile her şey güzel olacakk

geçmiş olsun canım

canım hiç sıkılma allahın izni ile her şey güzel olacakk

inşallah yetercim...Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin...sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah...olmayanlarada nasip etsin Yüce Mevlam...güzel duaların için çok saol bitanem...

ben iyiyim sen nasılsın tatlım

bende iyiyim minik kusummm... diger minik kuslar nerelerde acabaaaaa??:26::26::26:

nehirim çok geçmiş olsun canımmm

canım inşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş buradaki bütün arkadaşlarıma inşşşşşşşşşş en baştaaa saram zelalim metukam maonyam ve hepisi (başı 35 lik çıtırlar çekiyor )inşşşşş hepsine rabbim ikiz ikiz bebişler nasip etsinnnn buradan uyksuzluktan gözlerişişmiş olarak gelsinler hep bebişlerini anlatsınlar inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşş dünür olsunlarrrrrrrrrrrrrrrr
çok duygulandım bunları yazarkenn

kuzu bende çok duygulandıminş. yeterim inş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hamiş kardeşlerimizede hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inş.

yeterimmm çoookkkk tatttlısınnn canımmmm....aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…