canlar, güzeller....
nasılsınız topik sekerleri?
cumartesi doktor randevum var...o gün hastane çantam için alışveriş yapacam...şimdiden hazırlayım bari...temmuz anneleri topicinde dün 37 haftalık bir arkadaş doğum yaptı..hemde normal yapmış...tebdir almak lazım..tırsmaya başladım...benim daha hiç bir hazırlığım yok...evim temizlenecek annem gelecek alacaklarım var...offfffffff iş bitmiyor ya....şu doğum iznine bir ayrılsaydım hayırlısıyla...
merhaba aranıza yeni katıldım :) daha 3 ay 2 haftalık hamileyim bende sabırla bebişimi beklıyorum :)
evet tatlım ya, hamile olunca daha da bi zor geliyodur, Allah yardımcın olsun seker...
ay ne güzel demissin, cidden bi selale kenarında otursak.. ohhhh cok güzel geldi düsüncesi bile...
merhaba kızlaaaaaaar
inşallah yetercim ya inşallah...yok bebeğim tırsma yaaa allahın izni ile inşş kolaycak doğuracaksın
hastane çantası için aldıklarını yazda bende senden kopya çekeyim:78: heryerde yazıyor herkes söylüyor ama sen şimdi eksik bırakmazsın banada yol göstermiş olursun bende çok mutlu olurumya zaten doktorlar 35 ten sonra olabilir diyo leylacım. o yüzden hazırlıklı ol sen. nasıl olmuş doğumu kolaymı zormu ne zama doğum izinin tatlım? çokmu var daha?
merhaba saracımmmmmmmmmm. nasılsın kuşum? ben dün gece çok fena oldum kulağımdanne kendim uyuyabildim ne egeyi uyuttum nede eşimi kulak ağrısından geberdim sabahı zor ettik. sonra hemen hastaneye gittik. kulağım temizlendi. şimdi kuş gibi hafifledim valla. tıkanıklığı gitti ağrısı var ama buna da şükür. korktuğuma deymedi çok baSİTmiş kulak temizlenmesi 10 sn. bişey sürdü
inşallah yetercim ya inşallah...
alınca yazarım tatlım ne aldığımı...o arkadaşın doğumu kolay olmuş..normal doğum yapmış...herkese tavsiye ediyordu topicte...doğum iznimi bu hafta doktorla konuşacaz...normalde 25 haziranda ayrılmam lazım canım..o zamana kadar çalışma raporu vermişti doktorum...
merhaba saracımmmmmmmmmm. nasılsın kuşum? ben dün gece çok fena oldum kulağımdanne kendim uyuyabildim ne egeyi uyuttum nede eşimi kulak ağrısından geberdim sabahı zor ettik. sonra hemen hastaneye gittik. kulağım temizlendi. şimdi kuş gibi hafifledim valla. tıkanıklığı gitti ağrısı var ama buna da şükür. korktuğuma deymedi çok baSİTmiş kulak temizlenmesi 10 sn. bişey sürdü
canım hiç sıkılma allahın izni ile her şey güzel olacakk
ben iyiyim sen nasılsın tatlım
inşallah yetercim...Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin...sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah...olmayanlarada nasip etsin Yüce Mevlam...güzel duaların için çok saol bitanem...
bende iyiyim minik kusummm...diger minik kuslar nerelerde acabaaaaa??:26::26::26:
inşallah yetercim...Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin...sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah...olmayanlarada nasip etsin Yüce Mevlam...güzel duaların için çok saol bitanem...
canım inşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş buradaki bütün arkadaşlarıma inşşşşşşşşşş en baştaaa saram zelalim metukam maonyam ve hepisi (başı 35 lik çıtırlar çekiyor )inşşşşş hepsine rabbim ikiz ikiz bebişler nasip etsinnnn buradan uyksuzluktan gözlerişişmiş olarak gelsinler hep bebişlerini anlatsınlar inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşş dünür olsunlarrrrrrrrrrrrrrrr
çok duygulandım bunları yazarkenn
canım inşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş buradaki bütün arkadaşlarıma inşşşşşşşşşş en baştaaa saram zelalim metukam maonyam ve hepisi (başı 35 lik çıtırlar çekiyor )inşşşşş hepsine rabbim ikiz ikiz bebişler nasip etsinnnn buradan uyksuzluktan gözlerişişmiş olarak gelsinler hep bebişlerini anlatsınlar inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşş dünür olsunlarrrrrrrrrrrrrrrr
çok duygulandım bunları yazarkenn
Herkese hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?