Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sen ne yaptin canim uzun zamandir konusmadik bir tedavi yada bir gelisme varmi ......

balım inanırmısın hiç bi şey yapmadım ama yarın ot falan alcam kürlere başlıcam hayırlısıyla inş. işe yarar olmadı mecbur yine ya aşılama yada tüp yapcaz eşimi ikna etmeye çalışıyom adamda bıktı artık yeter diyo

canım hayırlı olsun yumoşun bol şansın açık bebişinde tutunsunsun inş. toplanırken anestezi verceklermi burda veriyolar

gecen sefer vermediler ...... sadece 3 hap verdiler onlari da evde ben randevudan 1 saat once iciyorum birde bu sefer lukrin diye bir igne verdiler o ne ise yariyo onu bilmon ........belki onu vururla .....toplamadan once ....

insalla tupe gerek kalmaz canim kendilinden gelir ..... bir mucize olur yine .... bu sefer seni birakmaz canim .... ALLAHIN izniyla olur canim .....

gecen sefer vermediler ...... sadece 3 hap verdiler onlari da evde ben randevudan 1 saat once iciyorum birde bu sefer lukrin diye bir igne verdiler o ne ise yariyo onu bilmon ........belki onu vururla .....toplamadan once ....

kuzu lukrini ilk defa duydum ağrı kesicimi acaba:86: yine aynı merkezdemi yaptırıyon şeker inş. bu sefer elleri uğurlu gelir

insalla tupe gerek kalmaz canim kendilinden gelir ..... bir mucize olur yine .... bu sefer seni birakmaz canim .... ALLAHIN izniyla olur canim .....

inş. amin canım ama bu saatten sonra desteksiz olcağına inanmıyorum bi şeyler yapmamız şart inş. seninki tutarda bizede umut olursun bebem

kuzu lukrini ilk defa duydum ağrı kesicimi acaba:86: yine aynı merkezdemi yaptırıyon şeker inş. bu sefer elleri uğurlu gelir

ayni canim burda ozel merkez yok canim ..... cok buyuk bir hastane var cevrede olan sehirlerden herkez oraya geliyor .... bu sefer bende cok israr etim deysik bir sey deneyin diye .. gecen sefer hic biri tutmadi ... hersey okadar yolundayken yine olmadi .....bakalim simdilik hersey ayni ilk sefer gibi.... belki transverden sonra vitaminden haric daha birsey verirler ..........

kuzu folik asit kullanıyon deme çok önemli inş. onu veriyolardır

INSALLA canim ya ....... senin ictin seyler vardi onlara devam et ..... ALLAH bilir baktin oldu canim hic beli olmaz .........

kuzu o zaman ben incir kürü denedim yarında hayıta başlıyayım diyom hayıt tohumu bütün hormonları düzenliyomuş soğan suyunu içemiyom aslında en iyisi oymuş ama midem almıyo cadım ben hayret ediyom o kadar avrupa diyolar nasıl merkezler olmaz ya bizim bile çevremizde bir sürü merkez var lafa gelince türkiyeyi beğenmiyo bu avrupalılar

gravitamon kulaniyorum .... oda folik asit ve daha fazlasi .......onu nerdese iki aydir hic birakmadim ..........

bırakmamakla çok iyi etmişsin canım aslında bebek isteyenlerin onu hiç bırakmaması lazım ben bi süre içtim sonra bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…