Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar yarın evde yokum büyük ihtimal gelemem hepinizi çok öpt. byyyy( leyloş sizi çok merak ediyom bi ses ver balım )

herkese merhabaaaaa
naber millet?? kimse yok ortalıkta sıkıldık vallahi
bizde ablamla kahve içtik oturduk denize gittiler bende evde uzanyorum hava serinledi keyfimiz yerinde

selam yeterim. biz oğlumla gayet iyiyz hava azcıkta serinledi evde dinleniyoruz sen nasılsın?

canımnasılsınn sağol kuzum iyyim çok şükür kurbanımız vardı eşim için adanmış bu gün onu kestik allah kabul etsin inşşş
yoruldumbiraz ama olsun

canımnasılsınn sağol kuzum iyyim çok şükür kurbanımız vardı eşim için adanmış bu gün onu kestik allah kabul etsin inşşş
yoruldumbiraz ama olsun

kuşummmmm allah kabul etsin.allahım kazadan beladan hastalıklardan korusun sizi. bide bir miniş nasip etsin en kısa sürede aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kuşummmmm allah kabul etsin.allahım kazadan beladan hastalıklardan korusun sizi. bide bir miniş nasip etsin en kısa sürede aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşşşşşşşşşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşşşşşşş

herkese merhabaaaaa
sabah sağlık ocağına gittim oğlumun kalp atışına baktı ebe ablası bu fazla durmaz ben sana söyliyim dedi çok hareket ediyo durmuyoki hi,ç dedi aaaa dedim banamı anlatıyosun anamı ağlatıyo benim akşam yemeğimi yaptım şimdide koltukçu amcaları bekliyorum yıkıcaklar sonunda bugün inşallah herkes iyidir çoooook öpüyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…