inşallah canım şimdi sizler için bol bol dua etcem allah hepinize bir an evvel nasip etsin
icim icime sigmiyor 3 senedir bekliyorum allahim bütün evlat hasreti cekenlere versin offffffff
kzılar cinsiyet belirleme formunu okudunuzmu...tarihler çıkıyor valla bende bu 2 sene içinde doğurursam erkek diyor ama hayırlısı
günaydın kızlar.bugünde aranızda olamıyacammm.beni özleyin anacımmm
CANIM İNŞ. GÜZEL HABERLERLE GELİN EGEM NAZ YAPMASIN ANNECİNE GÖSTERSİN YÜZÜNÜ RABBİM MÜJDELERLE GELMEYİ NASİP ETSİN CANLARIM ALLAHA EMANET OLUN MAŞALLAH EGEME :)))))))))
HG CANIM ARAMIZA İNŞ. HAMİŞSİNDİR rABBİM UMUTLARINI BOŞ ÇIKARMASIN BENDE NEHİRİM GİBİ DÜŞÜNÜYOM Bİ KAÇ GÜN BEKLEYİP KANDA BAKTIR İNŞ. HAYIRLI HABERLER ALIRSIN TATLIM :))))))
selam kızlar ben bu ay okadaar
umutluydum ki kesim hamişim bişiler var diye çook huzurluydum
ama dün oruç tutmuştum ve akşam ezanı okudu
lavaboya gittim bide baktım ki adet olmuşum
çooook üzüldüüm amaaa yaaaa
hamilelik testi yaptim ikinci cizgi cok hafif yinede hamilemiyim acaba ?
çok sağol canım ya şimdi sabah kan verdim inşallah öğlenden sonra alcam sonucumu.sabah yine idrar testi yaptım ondada silik çıktı .toplam 3 tane idrar testi yapmış oldum inşallah vardır.hala inanamıyorum ya çok heyecanlıyım.allah herkese nasip etsin.sanada kucağına almayı nasip etsin bir an evvel çok sağol canım
Bkz. Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.
hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
canım aldım sonucumu şimdi 169.3 çıkmış daha 1.5 2 haftalık sanırım çok küçük inşallah bişey olmaz allah herkese nasip etsin hala inananamıyorum kızlar
şimdiiii gelelim egemin kontrolüne. gittik boyu 5cm. daha uzayarak 45 cm olmuş. kilosu 1800dü 2 hafta önce şimdi 2250 olmuş oğlum kilo almaya başladı sonundasütümü günde yarım litreden 1 litreye çıkardı doktorumuz zorla içiyodum 2ye katladı. bittim ben onun dışında yüzünü göstermedi ısrarla elini kapattı yine. huzursuzlandı bu kez. sinirli hareketler yaptı çatlağım doktorda 14 temmuzda gelin dedi. ozamana kadar beklicez beyefendiyi görmeyi. eğer keyfi gelirse göstercek inşallah yüzünü hepsi bu kadar canlarım.
leylaaaaaaaaaa nerdesin arkadaşım doğurdunmu acaba yaa hiç sesin soluğun çıkmadı
günaydın kızlar.bugünde aranızda olamıyacammm.beni özleyin anacımmm
gunaydin tatli kizlar......
evet toplandi canim 13 yumos toplandi ....10 bebisim var 9 zu donduruldu 1 tanesi yarin sabah transver edilcek ........biraz arim var yurumekte zorlaniyorum ama olsun hersey gecer ALLAHIN izniyla ..........
cadım nasıl hiç güldünmü ben çok güldümarzunun başından geçen bi olayı yazdım bende arzu beni öldürcek:86::86:
selam kızlar ben bu ay okadaar
umutluydum ki kesim hamişim bişiler var diye çook huzurluydum
ama dün oruç tutmuştum ve akşam ezanı okudu
lavaboya gittim bide baktım ki adet olmuşum
çooook üzüldüüm amaaa yaaaa
canım aldım sonucumu şimdi 169.3 çıkmış daha 1.5 2 haftalık sanırım çok küçük inşallah bişey olmaz allah herkese nasip etsin hala inananamıyorum kızlar
canım ben de ballı tarçını yapmıştım geçen yıl ve kuandığım ayın birisinde tesadüfen yumurta takibi yapılıyordu normalde 2 yumoşum olurken ballı tarçın yediğim ay 8 yumoşum olmuştu ama adetin 12. gününden sora mutlaka kesilmeli
şimdiiii gelelim egemin kontrolüne. gittik boyu 5cm. daha uzayarak 45 cm olmuş. kilosu 1800dü 2 hafta önce şimdi 2250 olmuş oğlum kilo almaya başladı sonundasütümü günde yarım litreden 1 litreye çıkardı doktorumuz zorla içiyodum 2ye katladı. bittim ben onun dışında yüzünü göstermedi ısrarla elini kapattı yine. huzursuzlandı bu kez. sinirli hareketler yaptı çatlağım doktorda 14 temmuzda gelin dedi. ozamana kadar beklicez beyefendiyi görmeyi. eğer keyfi gelirse göstercek inşallah yüzünü hepsi bu kadar canlarım.
leylaaaaaaaaaa nerdesin arkadaşım doğurdunmu acaba yaa hiç sesin soluğun çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?