Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesniizzzzzzzzzzzzzzzz

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:26::26::26:

ay tatlım öbür topikte yazmışsın simdi gördüm kusuruma bakma balım... nasılsın sen gülüm?

bir arkadaşın bebeğinin kalbi durmusta canım sıkıldı ona geçmis olsun diyip hemen cıktım sonra, insan üzülüp etkileniyor haliyle ondan yani seker görmemisim...

kızlar siz nrdesiniz neden gelmiyorsunuzzz herkes topiğee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

iyiyim pikecim...onu ben de gördüm..ve çok üzüldüm ..yazılanları laylay lom okurken o mesajı görünce şok oldum bi an..

ne yapalım hayat bazen böyle acımasız yanlarını da gösteriyor insanlara..

sen ve yavruşun iyi olunn

Leyloş ne yaptı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(evet canım veren de alan da Rabbim...ama üzülmeden de olmuyor )

Tatlım hamd olsun biz iyiyiz, dün tekrar kontrole gittim, cok sükür simdilik yolunda gözüküyor 3-4 hafta sonra 2'li test yapılacak kısmetse...
Leyla'yı bende merak ediyorum ama gelemem demisti zaten, evde yatıp dinleniyordu, belkide Busecik gelmiştir artık

Tatlım insallah seninde bu günlerin yakındır arkadasım....

zeynom tatlışim nasılsınız kuzuzeynom neye üzüldünüz ben bilmiyorum geçmişe bakmadım ne oldu

yok tatlım subat anneleri topiginde bir arkadasın bebeginin kalbi durmus galiba metuka ile onu konustuk tatlım...

sen nasılsın güzelim....

zeynom çok üzüldüm bebem kaç aylıktı arkadaşının bebesizeynom böle haberler alınca iyi olmuyom Rabbim herkesin bebesini korusun inş.

sarammmmm kuşum hiç sesin çıkmıyo gel artık özlüyoz seni kaynanan nasıl oldu inş. iyidir oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…