Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hayırlı kandiller kızlar.rabbim gönlünüzdekini versin.1haftadır giremiodum çok yoğunum.misafirim varrr.

CANIM İNŞ. GÜZEL HABERLERLE GELİN EGEM NAZ YAPMASIN ANNECİNE GÖSTERSİN YÜZÜNÜ RABBİM MÜJDELERLE GELMEYİ NASİP ETSİN CANLARIM ALLAHA EMANET OLUN MAŞALLAH EGEME :)))))))))

HG CANIM ARAMIZA İNŞ. HAMİŞSİNDİR rABBİM UMUTLARINI BOŞ ÇIKARMASIN BENDE NEHİRİM GİBİ DÜŞÜNÜYOM Bİ KAÇ GÜN BEKLEYİP KANDA BAKTIR İNŞ. HAYIRLI HABERLER ALIRSIN TATLIM :))))))

herkese günaydınlarrrrrrrrr Aşşağıda cadımla edanımı görüyom nasılsınız şekerlerrrrr

İyi olmana sevindim balım bende iyiyim kuzu yumoşların toplandımı hayırlısıyla nasıl geçti

evet toplandi canim 13 yumos toplandi ....10 bebisim var 9 zu donduruldu 1 tanesi yarin sabah transver edilcek ........biraz arim var yurumekte zorlaniyorum ama olsun hersey gecer ALLAHIN izniyla ..........

evet toplandi canim 13 yumos toplandi ....10 bebisim var 9 zu donduruldu 1 tanesi yarin sabah transver edilcek ........biraz arim var yurumekte zorlaniyorum ama olsun hersey gecer ALLAHIN izniyla ..........

ay maşallah kuzuma ve bebişlerineinş. hiç o 9 yumoşu kullanmaya gerek kalmaz bu sefer gelir bebişin seni daha fazla üzmez balım yarın Rabbim yar ve yardımcın olsun meleğin sana sımsıkı tutunsun bi daha hiç bırakmasın hayırlı olsun canımmm

cok saol canim insalla hersey yolunda gecer .......AMINNNNNNNNNN canim ALLAH tum istiyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin .....hic kimse umutsuz kalmasin ........ herseyin hayirlisi canim ..........

cok saol canim insalla hersey yolunda gecer .......AMINNNNNNNNNN canim ALLAH tum istiyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin .....hic kimse umutsuz kalmasin ........ herseyin hayirlisi canim ..........

amin bi tanem Rabbim bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsun kuzu peşimden gel çok komik bi topik var azcık oku gülelim senin morale ihtiyacın var gülde keyifli keyifli git bebişini almaya inş.

çok sağol canım ya şimdi sabah kan verdim inşallah öğlenden sonra alcam sonucumu.sabah yine idrar testi yaptım ondada silik çıktı .toplam 3 tane idrar testi yapmış oldum inşallah vardır.hala inanamıyorum ya çok heyecanlıyım.allah herkese nasip etsin.sanada kucağına almayı nasip etsin bir an evvel çok sağol canım

caspercım inş. yarın güzel haberler verirsin bize tatlım

selam kızlar ben bu ay okadaar
umutluydum ki kesim hamişim bişiler var diye çook huzurluydum
ama dün oruç tutmuştum ve akşam ezanı okudu
lavaboya gittim bide baktım ki adet olmuşum
çooook üzüldüüm amaaa yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…