CANIM İNŞ. GÜZEL HABERLERLE GELİN EGEM NAZ YAPMASIN ANNECİNE GÖSTERSİN YÜZÜNÜ RABBİM MÜJDELERLE GELMEYİ NASİP ETSİN CANLARIM ALLAHA EMANET OLUN MAŞALLAH EGEME :)))))))))kızlar ben yarın izmire gidiyorum doktora. kontrolümüz var bakalım ege neler yapçak bize yüzünü göstercekmi arkasınımı döncek merak ediyorum. özledim oğlumu göstersin inşallah güzel yüzünüyarın girer yazarım neler dedi doktorumuz. herkeslere iyi geceler ben yatıyorum artık. çook öptüm
Merhaba forumda yeni sayılrım ama kaç gündür burdan çıkmaz oldu bu forumda olmak birşeyler danışmak aynı hisler paylaşmak çok guzel gerçkten kızlar size bir şey danışmak istiyorum biz de bebek istiyoruz son adet tarihm bir hazirandı bu ay karnıma kramplar göğüs şşkinliği gibi belirtiler yaşadım psikoljik mi yoksa hamilemiyim die ikilemde kalrıken evveli gun hasta oldum biraz içim rahatladı en azından gerçeği öğrendim dedm fakat adetim bi gun bi kaç damla halnde geldi diger gun biraz daha fazla geldi ve bgun btti yanii her zaman beş gun suren adetim iki gun surdu ve midem çok bulanıyor yanma var midemde ve başımda bi sersemlik , bu kadarı da psikolojk olamaz die düşünüyorum acaba bi kaç gun sonra bi test yapmalımıyım ya da biraz daha en azından diğer adet tarihine kadar beklemelimiyim? yerleşme kanaması olabilir mi hiç bir fikrim yok ama benim adetim normalde 5 6 gun surer cvplarını bekliyorum ilgilenrseniz kendimi yi hssedicem kafam çok karışık gerçekten
herkese günaydınlarrrrrrrrrAşşağıda cadımla edanımı görüyom nasılsınız şekerlerrrrr
günaydın kızlar.bugünde aranızda olamıyacammm.beni özleyin anacımmm
iyim canim sen
İyi olmana sevindim balımbende iyiyim kuzu yumoşların toplandımı hayırlısıyla nasıl geçti
evet toplandi canim 13 yumos toplandi ....10 bebisim var 9 zu donduruldu 1 tanesi yarin sabah transver edilcek ........biraz arim var yurumekte zorlaniyorum ama olsun hersey gecer ALLAHIN izniyla ..........
ay maşallah kuzuma ve bebişlerineinş. hiç o 9 yumoşu kullanmaya gerek kalmaz bu sefer gelir bebişin seni daha fazla üzmez balım yarın Rabbim yar ve yardımcın olsun meleğin sana sımsıkı tutunsun bi daha hiç bırakmasın hayırlı olsun canımmm
cok saol canim insalla hersey yolunda gecer .......AMINNNNNNNNNN canim ALLAH tum istiyen arkadaslara en kisa zamanda nasip etsin .....hic kimse umutsuz kalmasin ........ herseyin hayirlisi canim ..........
amin bi tanem Rabbim bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsunkuzu peşimden gel çok komik bi topik var azcık oku gülelim senin morale ihtiyacın var gülde keyifli keyifli git bebişini almaya inş.
moral bozmak yokbebeğim gelcek bana diye düşün hep tamammı sadece biraz zaman gerekiyormuş demekki. sende şimdi ozamanın geçmesini bekliyosun hepsi bu kafanda büyütme sakın. daha çok erken. 1 seneni doldurduğun zaman doktorlar ciddi tedsvilere başlıyor. ben hamileyken bile çıkmamıştı testte ertesi gün kanda 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim darısı başına şekerim inşallah hayırlısıyla hamilesindir
çok sağol canım ya şimdi sabah kan verdim inşallah öğlenden sonra alcam sonucumu.sabah yine idrar testi yaptım ondada silik çıktı .toplam 3 tane idrar testi yapmış oldum inşallah vardır.hala inanamıyorum ya çok heyecanlıyım.allah herkese nasip etsin.sanada kucağına almayı nasip etsin bir an evvel çok sağol canım
tamam canim geliyorum
cadım nasıl hiç güldünmü ben çok güldümarzunun başından geçen bi olayı yazdım bende arzu beni öldürcek:86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?