günaydınnnnnnnnnnn
zeynom çok üzüldüm bebem kaç aylıktı arkadaşının bebesizeynom böle haberler alınca iyi olmuyom Rabbim herkesin bebesini korusun inş.
sarammmmm kuşum hiç sesin çıkmıyo gel artık özlüyoz senikaynanan nasıl oldu inş. iyidir oda
zeynom inş. yine olurevet canım bende aynen.. 6-7 haftalık galiba canım....
amin insallah canım...
evet yani saracım özledik seni gülümm.. sensiz olmuyor yani bunu bil canım...
maşallah egeme büyüsün tosun olsun sağ salamet doğsun kucağında uyusun tıpış tıpış yürüsün okula gitsin diplomalar alsın askere gitsin Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin nehirim sana ve eşine herşey kalbin gibi güzel olsun inş. güzel arkadaşım benimmmşimdiiii gelelim egemin kontrolüne. gittik boyu 5cm. daha uzayarak 45 cm olmuş. kilosu 1800dü 2 hafta önce şimdi 2250 olmuş oğlum kilo almaya başladı sonundasütümü günde yarım litreden 1 litreye çıkardı doktorumuz zorla içiyodum 2ye katladı. bittim ben onun dışında yüzünü göstermedi ısrarla elini kapattı yine. huzursuzlandı bu kez. sinirli hareketler yaptı çatlağım doktorda 14 temmuzda gelin dedi. ozamana kadar beklicez beyefendiyi görmeyi. eğer keyfi gelirse göstercek inşallah yüzünü hepsi bu kadar canlarım.
leylaaaaaaaaaa nerdesin arkadaşım doğurdunmu acaba yaa hiç sesin soluğun çıkmadı
kuzu yine başlasana neden bi daha yapmadın şükür eşinde iyi hemen başla bencecanım ben de ballı tarçını yapmıştım geçen yıl ve kuandığım ayın birisinde tesadüfen yumurta takibi yapılıyordu normalde 2 yumoşum olurken ballı tarçın yediğim ay 8 yumoşum olmuştu ama adetin 12. gününden sora mutlaka kesilmeli
olsun annesi ne yapcan benim yiğenim utangaç anasıda olsa göstermez yüzünü pipisini gösterdiminaz yaptıııı göstermedi yine yüzünü
şimdiiii gelelim egemin kontrolüne. gittik boyu 5cm. daha uzayarak 45 cm olmuş. kilosu 1800dü 2 hafta önce şimdi 2250 olmuş oğlum kilo almaya başladı sonundasütümü günde yarım litreden 1 litreye çıkardı doktorumuz zorla içiyodum 2ye katladı. bittim ben onun dışında yüzünü göstermedi ısrarla elini kapattı yine. huzursuzlandı bu kez. sinirli hareketler yaptı çatlağım doktorda 14 temmuzda gelin dedi. ozamana kadar beklicez beyefendiyi görmeyi. eğer keyfi gelirse göstercek inşallah yüzünü hepsi bu kadar canlarım.
leylaaaaaaaaaa nerdesin arkadaşım doğurdunmu acaba yaa hiç sesin soluğun çıkmadı
amin canım... insallah Allah'ım kısmet eder o günleri...zeynom inş. yine olurarkadaşın çok üzmesin kendini Allaha büyük bir kere veren yine verir inş. zeynom ikili tarama testin varmış Rabbim hayırlısıyla o taramayıda atlatmanı nasip etsin mercimeğimiz sağ salamet doğsun inş. kuzu leyloş doğurdumu acaba belkide busemiz gelmiştir inş.
maşallah canımgösterir annesi merak etme sen Allah analı-babalı büyütmeyi kısmet etsin canım insallah...
amin canım... insallah Allah'ım kısmet eder o günleri...
(tatlım topikten bir arkadastı cok konusmuslugumuz yok yani ama insan olarak üzüldüm tabii...)insallah darısı basına olsun arkadasım, sende evladına hayırlısıyla kavus insallah canım
evet canım bende öyle dedim belki doğmustur hayırlısıyla...
kızlar görüşürüz öpt.byyyyyy
uzun bir aradan sonra tekrar hepinize sielamlar canlarım...hepinizi çok özledim...görüyorum ki sizlerde beni özlemişsiniz..hepinizin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum canlarım...23 haziran perşembe gecesi hafif sancılarım vardı ama kabız olmuştum ondan zannettim..gece yattım yatağa saat 03:00 e geliyordu yatakta bir uyandım suyum patladı...alele acele eşim annem babam hastaneye koştuk arabayla...kendi odoktorumda izindeydi...başka bir erkek doktor doğumumu yaptırdı..doğum normal oldu şükürler olsun...Rabbim fazla acı çektirmeden beni ve yavrumu kurtardı...busemin hepinize selamları var...37 haftalık doğdu ama şükürler olsun herşey yolunda...bugün tam 7 günlük olduk...beşiği bile tam hazırlanmamıştı...alele acele beşik geldi eve...gece uykuları artık haram...gak dese annem ve ben başına koşuyoruz...ama çok güzel bir duygu...insan kucağına alınca tüm yorgunluğunu unutuyor...Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...yarım saat içinde doğurdum....en çokta normal doğum olması beni mutlu etti...sezeryan istemiyordum biliyorsunuz...gelen giden kaç gündür yoğunum...buse çok zamanımı alıyor...devamlı emziriyorum...uyutuyorum falan...topice sık giremeyebilirim...bizi merak etmeyin..hepizini çok öpüyorum canlarım....Alllaha emanet olun....
Ayy Leylammmmmmm Allahıma sükürler olsun.. Gözünaydın olsun canım...Allah analı -babalı büyütmeyi nasip etsin.. sağlıklı, hayırlı, mutlu huzurlu ömürler nasip etsin canım... kız sevinçten ağladım simdi... canım arkadasım.. anneligin hayırlı olsun tatlım
uzun bir aradan sonra tekrar hepinize sielamlar canlarım...hepinizi çok özledim...görüyorum ki sizlerde beni özlemişsiniz..hepinizin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum canlarım...23 haziran perşembe gecesi hafif sancılarım vardı ama kabız olmuştum ondan zannettim..gece yattım yatağa saat 03:00 e geliyordu yatakta bir uyandım suyum patladı...alele acele eşim annem babam hastaneye koştuk arabayla...kendi odoktorumda izindeydi...başka bir erkek doktor doğumumu yaptırdı..doğum normal oldu şükürler olsun...Rabbim fazla acı çektirmeden beni ve yavrumu kurtardı...busemin hepinize selamları var...37 haftalık doğdu ama şükürler olsun herşey yolunda...bugün tam 7 günlük olduk...beşiği bile tam hazırlanmamıştı...alele acele beşik geldi eve...gece uykuları artık haram...gak dese annem ve ben başına koşuyoruz...ama çok güzel bir duygu...insan kucağına alınca tüm yorgunluğunu unutuyor...Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...yarım saat içinde doğurdum....en çokta normal doğum olması beni mutlu etti...sezeryan istemiyordum biliyorsunuz...gelen giden kaç gündür yoğunum...buse çok zamanımı alıyor...devamlı emziriyorum...uyutuyorum falan...topice sık giremeyebilirim...bizi merak etmeyin..hepizini çok öpüyorum canlarım....Alllaha emanet olun....
kızlar nasılsınız öğleden önce kardeşim aradı oğlu ateşlenmiş benim küçük aşkım (gece acile gitmişlerdi)dr verdiği ilaçlar düşürmemiş kendi dr gidelim dedi enişte çalışıyor nasıl korktum bilemesiziniz koştu koştur gittim dr gittik kan idrar örneği istedi tabiki kavga ile kan verdi yaramaz parçaladı bizi idrara gelince yapamacam çişş yamayacam işte diyor ayyy çok komikti en son annemiz tehdit etti çiş yapmasan tekarar kan alacaklar diye yapimmmm bari dedi ve yaptıııı allahatn temiz çıktı sonuçlar boğaz enfeksiyonu varmış ilaçlarımzı aldık eve geldik
canım çok geçmiş olsunyeterim busemiz doğmuş
minnosum nereye gidiyosun.. hem öyle yeni topigin falan noluyoruz beni gönderdin mi buralardan bacım... hehehe göndersende bacadan girerim ki ben... tatlım burda kimse olmayınca bende oraya bakıyorum , okuyorum kızlar nasıl neler yasıyor diye...
maşallah egeme büyüsün tosun olsun sağ salamet doğsun kucağında uyusun tıpış tıpış yürüsün okula gitsin diplomalar alsın askere gitsin Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin nehirim sana ve eşine herşey kalbin gibi güzel olsun inş. güzel arkadaşım benimmm
kuzu yine başlasana neden bi daha yapmadın şükür eşinde iyi hemen başla bence
olsun annesi ne yapcan benim yiğenim utangaç anasıda olsa göstermez yüzünü pipisini gösterdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?