sanslisin yaninda istediyin zaman goruyorsun .... ALLAH sanada oyle birtane nasip eder insalla en kisa zamanda .............
evet canım iki sokak var aramızda diğerleylede aynı şahirdeyiz ama en küçük bu olduğu için birde yakınız ve doğduğu günden bu yana hep elimde biraz daha çok bağlıyım sanırmmbir tane kız olsaydı bunun pabucunu dama atacaktımm aminnnnn canım inşşşşş hepimize nasip etsin ilk sana tedvidesin sonuç bekliyorsun sonrada sarama zelalime metukama eceme ve diğer tümm kızlarraa ikiz üçüz inşşş
canım benimm aminnnnn aminnnnn aminnnnn rabbim tüm isteyenlerin kucagını boş bırakmaz inşallahhh
gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:118::118::118:
nasılsınız bakalımoğlum ve ben gayet iyiyiz. hareketli başladık güne öylede devam ediyoruz. kıpır kıpır bugün ege bendede bir boğaz var ki bugün sormayın evi damı yicem ben bugün sanırım
sağol metuşummmmm. bende habersiz bırakmıyım dedim ama bi türlü nasip olmadı nete girmek.iyiyiz biz sen nasılsın
evet canım iki sokak var aramızda diğerleylede aynı şahirdeyiz ama en küçük bu olduğu için birde yakınız ve doğduğu günden bu yana hep elimde biraz daha çok bağlıyım sanırmmbir tane kız olsaydı bunun pabucunu dama atacaktımm aminnnnn canım inşşşşş hepimize nasip etsin ilk sana tedvidesin sonuç bekliyorsun sonrada sarama zelalime metukama eceme ve diğer tümm kızlarraa ikiz üçüz inşşş
gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:118::118::118:
nasılsınız bakalımoğlum ve ben gayet iyiyiz. hareketli başladık güne öylede devam ediyoruz. kıpır kıpır bugün ege bendede bir boğaz var ki bugün sormayın evi damı yicem ben bugün sanırım
kızlarrr nerdesiniizzz?***
kızlarrr nerdesiniizzz?***
ne haber kızlarrrrrrr kızlar benyarın eşimi kontrole götüreceğimmm inşşş sorunsuz geçer
inşallah hayırlısıyla sorunsuz geçicektir sen içini ferah tut. dualarımız eşini de senide korur yeterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?