Güzel sözleriniz ve dualarınız için çok çok saolun canlarım...annelikten özellikle bıdıktan hiç şikayetçi değilim...yavrumu çok bekledim nihayet kollarımda...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkesin yavrusunu inşallah....Rabbim hasretini çekenlerede bir an evvel yavrularını yollasın içindede sizlere kızlar...hepinizi çok öpüyorum...Allaha emanet olun şekerler...
canım aldım sonucumu şimdi 169.3 çıkmış daha 1.5 2 haftalık sanırım çok küçük inşallah bişey olmaz allah herkese nasip etsin hala inananamıyorum kızlar
saracım çok geçmiş olsun ya...çok üzüldüm canım benim...Rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın hiç kimseye...kendini özletme gülüm...evinede hg tatlım..merhaba kızlar ben evime geldim ama yokluğumuzda evimize malesefki hırsız girmiş bi çok şey çalınmış buna laptopumda dahilben bi müddet olamıyacam beni merak etmeyin hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun ara ara size haber vermeye çalışırım.kendinize iyi bakın öptüm byyyyyyyy
[COLOR="#"] leyloşum eminimki sen çok iyi bir anne olacaksın buse çok şanslı yavrunu güle güle büyüt onu benim yerimede kokla
merhaba kızlar ben evime geldim ama yokluğumuzda evimize malesefki hırsız girmiş bi çok şey çalınmış buna laptopumda dahilben bi müddet olamıyacam beni merak etmeyin hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun ara ara size haber vermeye çalışırım.kendinize iyi bakın öptüm byyyyyyyy
merhaba kızlar ben evime geldim ama yokluğumuzda evimize malesefki hırsız girmiş bi çok şey çalınmış buna laptopumda dahilben bi müddet olamıyacam beni merak etmeyin hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun ara ara size haber vermeye çalışırım.kendinize iyi bakın öptüm byyyyyyyy
evet pikem az kaldı benimde son 3-4 haftam bakalım ege beyi bekliyoruz ne zaman isterse keyfi gelirse ozaman gelcekamin canım allahım herkeslerin kucağını doldursun inşallah. gelsin birer birer dünya güzellerimiz
masallah canım.. Allah analı-babalı sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin insallahh..Güzel sözleriniz ve dualarınız için çok çok saolun canlarım...annelikten özellikle bıdıktan hiç şikayetçi değilim...yavrumu çok bekledim nihayet kollarımda...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkesin yavrusunu inşallah....Rabbim hasretini çekenlerede bir an evvel yavrularını yollasın içindede sizlere kızlar...hepinizi çok öpüyorum...Allaha emanet olun şekerler...
eçmiş olsun kuzumm yaaaa
diğer topikte bir arkadaşın evinede girmiş hırsız kızıntüp bebk parasını çalmış rabbim gelemkten korusun
amin canım..insallahayy tatlım ben bile heycanlanıyorum düsündükce.. Leyla ya sorardım heyecan varmı diye, o sırasını savdı darısı basına.. ne güzel misafirmiş öyle toplayıp, temizleyip giden.. ben daha hayatımda görmedim öylesini anam.. darısı benim misafirlerin başına hehe...
masallah canım.. Allah analı-babalı sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin insallahh..böyle arada bizede haberlerini ver canım merak ediyorusss..
ayy tatlım ya gercekten üzüldüm yaniigercekten sinir bir durum, ama iyiki siz varken girmemiş, öylesi daha beter cidden.. yaa tabii ki cana gelen mala gelsin, giden yerine konsun ama hırsızlarada yani.... kapıyımı kırmışlar dicem ama onlar bacadan bilem girer... bu son olsun insallah..
tatlım sen genede cok özletme kendini
metukam ve zelalim kızlar sizden ne haberler?
merhaba kızlar nasılsınız...ben cevap veriyin sizin yerinize leyla gayet iyi maşallah bebişi doğurmuş gayet mutlu Rabbim korusun sağlıkla büyüt inşallah yavrunu canım...çok sevindim canım analı babalı büyüsün..darısı tüm isteyenlere inbşallah...saram geçmiş olsun canım hırsızlık olayı olmuş evinde çok korkmuşsundur canım..çok çok geçmiş olsun canını< sağ olsun canım benim...doğumu yaklaşan arkadaşımız nehirede hayırlı doğum diliyorum inşallah canım sağlıkla bebini kucağına alırsın inşallah canım..herkese önce sağlık sonra hayırlı evlatlar nasip atsin Rabbim inşallah..çok öptüm dudaklarım ahada buradahüp diye içime çekerim sizi :82::82::82::82::82:artisim ben artis bay şekerler :92::92::92::92::92::92::92::92::92: zelalin selamı var hoşçakalın ama boş kalamayın
üzüldüm bak şimdiallah nasıl biliyosa öyle yapsın o hırsızları!!!! kimbilir ne zor birikti o para.kimbilir nelerden fedakarlık edildi birikesiye kadar... gözlerim dolu dolu oldu inankii. inşallah en kısa zamanda biriktirirlerde bi an önce kavuşurlar evlatlarına
merhaba kızlar nasılsınız...ben cevap veriyin sizin yerinize leyla gayet iyi maşallah bebişi doğurmuş gayet mutlu Rabbim korusun sağlıkla büyüt inşallah yavrunu canım...çok sevindim canım analı babalı büyüsün..darısı tüm isteyenlere inbşallah...saram geçmiş olsun canım hırsızlık olayı olmuş evinde çok korkmuşsundur canım..çok çok geçmiş olsun canını< sağ olsun canım benim...doğumu yaklaşan arkadaşımız nehirede hayırlı doğum diliyorum inşallah canım sağlıkla bebini kucağına alırsın inşallah canım..herkese önce sağlık sonra hayırlı evlatlar nasip atsin Rabbim inşallah..çok öptüm dudaklarım ahada buradahüp diye içime çekerim sizi :82::82::82::82::82:artisim ben artis bay şekerler :92::92::92::92::92::92::92::92::92: zelalin selamı var hoşçakalın ama boş kalamayın
gunaydin kizlar ..... nasilsiniz fistiklar
hava sıcak iştahım yok ege aç tepiniyo yemem lazım ama midem bulanıyo sıcaktan perişan durumdayım bugün hiç keyfim yok
sizler nasılsınız kızlar ne alemdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?