Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ALLAH herkezin yuzunu guldursun

bilmiyorum canım ya sanki adet zamanım gelmiş gibi bacaklarım felan agrıyo ara ara bel agrısı gögüsler egilip kalktıkca sızlıyo neyim var anlamadım ya

kuzu sen arayı çok uzatma asıl şikayetin varken gitki dr da anlasın inş. bi şeyin yoktur canım mevsimselde olabilir

kuzu sen arayı çok uzatma asıl şikayetin varken gitki dr da anlasın inş. bi şeyin yoktur canım mevsimselde olabilir

canım ben şimdi adapazarındayım artık ank gittigimde gitmeyi düşünüyorum bide bakalım bu ayda günümde geçme olacak mı onu bekleyeyim diyorum belkide dedigin gibi mevsimseldir yada psikolojikte olablir neyse ya rabbim hayırlısını veriri inşallah

onuya oynuya gidim :92::92::92::92::92::92::92::92::92: haydi kizlar gorusuruz :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

herkes mışıl mışıl uykuda. eşim nöbette. ben evde nöbetteyim uykum kaçtı azcık kramplarım oluyo geceleri az öncede onu yaşadım. korkuda sardı şimdi beni sabah olsada eşim gelse de onunla beraber öğlene kadar uyusam bir kase yoğurt aldım bi bakayım belki başka gece kuşuda vardır diye ama kimsecikler yok . benim yerime de uyuyun kızlar . belli oldu bu gece ben çalcam ege oynucak sabaha kadar

nehirim kıyamam ya gecenin kaçında uyanmışsın şimdi uyuyosunuzdur senle egem kuzu sakın korkma şu dönem kramplar normaldir amcamın gelini sağ bacağının üstüne basamıyodu o kadar kasılıyodu yani ama çok şükür çok tatlı bi yiğenimiz oldu darısı başına sağ salamet egemi kucağına al inş.

gece coşmuşsunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
arkadaslar bugun 8 gunum transverden ve kasiklarimda ari var bir batma igne saplanir gibi daha cok sag tarafimda .... bu ne olabilir bir bilginiz varmi .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…