tamam yaparim canim
aminnn amin inşallah canım önce sen bi güzel haberi getir inşallah rabbim bizlerinde sırayla yüzümüzü güldürecek
bende öyle düşünüyorum canım aslında dr felan şimdilik gitmeyi düşünmüyordum geçen ay günüm geçince 16 gün acaba kist mi varda ondan gecikti diye şüpheye kapıldım muayene oluyum kafam rahat olsun istedim ama dr beni iyice sinir etti
bilmiyorum canım ya sanki adet zamanım gelmiş gibi bacaklarım felan agrıyo ara ara bel agrısı gögüsler egilip kalktıkca sızlıyo neyim var anlamadım ya
çok tşkr ederim canımevet canim sen en iysi baska bir dok. gorun bence ..... cok cok gecmis olsun
kesinlikle katılıyorum sana canım devletin doktorları heledekuzu sen başka bi dr a gidip iyice bi muayene ol hatta ultrason bile iste için rahat etsin bazı dr lar uyuz oluyo insanı iyice hasta ediyo
ALLAH herkezin yuzunu guldursun
kuzu sen arayı çok uzatma asıl şikayetin varken gitki dr da anlasıninş. bi şeyin yoktur canım mevsimselde olabilir
kuzu inş. Pozitifi gör hepimize yeni bi umut ol rabbim nasip etsin o günü inş.
kızlar ben kaçtım Allaha emanet olun öpt. byyyyyyyyyy
kızlar ben kaçtım Allaha emanet olun öpt. byyyyyyyyyy
herkes mışıl mışıl uykuda. eşim nöbette. ben evde nöbetteyim uykum kaçtı azcık kramplarım oluyo geceleri az öncede onu yaşadım. korkuda sardı şimdi beni sabah olsada eşim gelse de onunla beraber öğlene kadar uyusambir kase yoğurt aldım bi bakayım belki başka gece kuşuda vardır diye ama kimsecikler yok . benim yerime de uyuyun kızlar . belli oldu bu gece ben çalcam ege oynucak sabaha kadar
günaydın kızlarrrrrrrrr
Günaydın yavru kuşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?