cadım canım olsun ağrın hiç bişey olmamasından iyi canım ağrıların inş. bebişe işarettir bebem
yeterim hep cadım yapıyo bizi gaza getiriyonasılsın kuzu
ececim seni farketmedim canım nasılsın kuzukuzu metuşun işleri var bi cee deyip kaçtı bugün onun temizlik günü kolay gelsin metuşumuza
cadım canım tam çıkıyodum dur bi slm vereyim dedimnasılsın balım
iyi geceler kuzu Allah rahatlık versin öpt. byyyyyyy
kızlarrrrrrr.....
nehirimm bakalım bu gece uyuyabilecek misin??
nehirim inş. bu gece sende egemde mışıl mışıl uyursunuzkuzu bende gelip yürümek istiyom akşam yürüyüşlerini çok seviyom ama eşim gececi gündüzede geçince hadi yürüyelim diyemiyom adam yorgun geliyo nehirim korkma balım belkide endişelerin seni geriyo ve kasılmalara yol açıyodur kul ol rahatla bak inş. daha iyi geçircen bu dönemi
kuzu bende gıcık oluyom bi topluma girince neden sadece bebeklerden konuşulur tamam konuşulsun ama daha bir sürü şey var onlardanda konuşulsun insan ister istemez üstüne alıp üzülüyosende inadına daha çok gül neşeli ol bak nasıl çatlıcak sizin gelin
as canım kuzu üzülme dr a gittinmi belki yumoşun çatlamamıştır
kızlarrrrrrr.....
nehirimm bakalım bu gece uyuyabilecek misin??
nehirim inş. bu gece sende egemde mışıl mışıl uyursunuzkuzu bende gelip yürümek istiyom akşam yürüyüşlerini çok seviyom ama eşim gececi gündüzede geçince hadi yürüyelim diyemiyom adam yorgun geliyo nehirim korkma balım belkide endişelerin seni geriyo ve kasılmalara yol açıyodur kul ol rahatla bak inş. daha iyi geçircen bu dönemi
kuzu bende gıcık oluyom bi topluma girince neden sadece bebeklerden konuşulur tamam konuşulsun ama daha bir sürü şey var onlardanda konuşulsun insan ister istemez üstüne alıp üzülüyosende inadına daha çok gül neşeli ol bak nasıl çatlıcak sizin gelin
as canım kuzu üzülme dr a gittinmi belki yumoşun çatlamamıştır
aminnn aminnnnnnn aminnnnnnnnnngünaydın hayırlı cumar cuma hürmetine rabbim tüm dualrımız kabul etsin hamişlerimiz sağlıcakla kucaklasın bebiş bekleyenlerimiz bebişleriyle buluşsun
inşşşşşşş rabbim gönlünüzden geçeni kat kat fazlasıyla mükafatlandırsın sizleriii
sarammmmmmmm seni özledimmmm
gunaydin hayirli cumalar
aminnn aminnnnnnn aminnnnnnnnnn
günaydın güzel hatunlarherkese hayırlı cumalar rabbim inşallah bizleride muradımıza ermeyi nasip eder
neden gidiyorsun dur biraz konusalim canim .... size bugun ne olmus boyle kiyamam
hayırlı cumalar kızlar:))) inş. bu mübarek gün hürmetine hepimizin gönlünden geçeni Rabbim nasip etsin :))))
aminn aminnn hoş geldin canımmnasılsın
kızlar nasılsınız sesiz topiğimiz hepsi saranın yokluğunda o olsaydı hepimize cevap yazardı ortamı toparlardı zelalim beste yapmıyor artık cadım anne olacakkk heycanlı nehiri bebeişi rahat bırakmıyor
hele leylaaaaaaaaaaa onunda bıdıkı izin vermiyorki gelsinn metukam bir görünüp bir kayboluyor
ecem sana bir şey demiyorum netinde sorun vardı
veeeeeeee diğer bacılarrrr hadi çoşturun şu topiği yaaaaaa
yeterim bu topik kendinden geçmiş.saram gelmeden biraz zor düzelir...........
evet netsekiiii:26::26::26::26::26::26:
metuş ben sarayı şu reklamlarda 118 80 reklamındaki yeşil karekter varya ona benzetiyorum (yani o reklem bana sarayı hatırlatıyor ) okadar enerjiki o kahraman sarada öyledir yaa
saol zeynocum...darısı tüm hamilelerin ve içindede sizlerin başına tatlım...Rabbim herkese nasip etsin inşallah....fırsat buldukça girip yazmaya çalışıyorum ama buseden fırsat olmuyor tatlım...iki gecedir bize nöbet tutturuyor..bu ara gaz sancısı var yavrumun...uyku durak kalmadı bizde...şimdiden 2 kilo verdim bile..yatmamla kalkmam bir oluyor...Rabbim sağlığını versinde uyku her zaman uyunur...o ağlayınca dayanamıyorum...Allahtan annem yanımda o olmasa ne yapardım bilmiyorum çok yardımcı oluyor saolsun...amin canım..insallahayy tatlım ben bile heycanlanıyorum düsündükce.. Leyla ya sorardım heyecan varmı diye, o sırasını savdı darısı basına.. ne güzel misafirmiş öyle toplayıp, temizleyip giden.. ben daha hayatımda görmedim öylesini anam.. darısı benim misafirlerin başına hehe...
masallah canım.. Allah analı-babalı sağlıklı hayırlı büyütmeyi nasip etsin insallahh..böyle arada bizede haberlerini ver canım merak ediyorusss..
ayy tatlım ya gercekten üzüldüm yaniigercekten sinir bir durum, ama iyiki siz varken girmemiş, öylesi daha beter cidden.. yaa tabii ki cana gelen mala gelsin, giden yerine konsun ama hırsızlarada yani.... kapıyımı kırmışlar dicem ama onlar bacadan bilem girer... bu son olsun insallah..
tatlım sen genede cok özletme kendini
metukam ve zelalim kızlar sizden ne haberler?
merhaba kızlar nasılsınız...ben cevap veriyin sizin yerinize leyla gayet iyi maşallah bebişi doğurmuş gayet mutlu Rabbim korusun sağlıkla büyüt inşallah yavrunu canım...çok sevindim canım analı babalı büyüsün..darısı tüm isteyenlere inbşallah...saram geçmiş olsun canım hırsızlık olayı olmuş evinde çok korkmuşsundur canım..çok çok geçmiş olsun canını< sağ olsun canım benim...doğumu yaklaşan arkadaşımız nehirede hayırlı doğum diliyorum inşallah canım sağlıkla bebini kucağına alırsın inşallah canım..herkese önce sağlık sonra hayırlı evlatlar nasip atsin Rabbim inşallah..çok öptüm dudaklarım ahada buradahüp diye içime çekerim sizi :82::82::82::82::82:artisim ben artis bay şekerler :92::92::92::92::92::92::92::92::92: zelalin selamı var hoşçakalın ama boş kalamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?