Sabırla Bebeğini Bekleyenler

insalla canim

cadım canım tam çıkıyodum dur bi slm vereyim dedim nasılsın balım
iyi geceler kuzu Allah rahatlık versin öpt. byyyyyyy

kızlarrrrrrr.....

nehirimm bakalım bu gece uyuyabilecek misin??

zelalim metuşum görüldüğü gibi gene geldim bu saatte. uykusuzuuuummmm:84::84::84: kalçam uyuşuyo sağ sol dönüyorum ama yinede uyuşuyo. neöbet tutuyorum ben topicte bi terslik olmasın diye maaaşa bağlayın anam beni

kızlarrrrrrr.....

nehirimm bakalım bu gece uyuyabilecek misin??

zelalim metuşum görüldüğü gibi gene geldim bu saatte. uykusuzuuuummmm:84::84::84: kalçam uyuşuyo sağ sol dönüyorum ama yinede uyuşuyo. neöbet tutuyorum ben topicte bi terslik olmasın diye maaaşa bağlayın anam beni

günaydın hayırlı cumar cuma hürmetine rabbim tüm dualrımız kabul etsin hamişlerimiz sağlıcakla kucaklasın bebiş bekleyenlerimiz bebişleriyle buluşsun
inşşşşşşş rabbim gönlünüzden geçeni kat kat fazlasıyla mükafatlandırsın sizleriii
sarammmmmmmm seni özledimmmm

aminnn aminnnnnnn aminnnnnnnnnn
gunaydin hayirli cumalar

günaydın güzel hatunlarherkese hayırlı cumalar rabbim inşallah bizleride muradımıza ermeyi nasip eder

hayırlı cumalar kızlar:))) inş. bu mübarek gün hürmetine hepimizin gönlünden geçeni Rabbim nasip etsin :))))

neden gidiyorsun dur biraz konusalim canim .... size bugun ne olmus boyle kiyamam

cadım canım dün o kadar uykusuzdumki 2 gündür geç yatıp erken kalkıyodum dün dayanamadım artık kuzu dün pisikopata bağlanmıştık ama bugün daha iyiyim sen nasılsın bacım

kızlar nasılsınız sesiz topiğimiz hepsi saranın yokluğunda o olsaydı hepimize cevap yazardı ortamı toparlardı zelalim beste yapmıyor artık cadım anne olacakkk heycanlı nehiri bebeişi rahat bırakmıyor
hele leylaaaaaaaaaaa onunda bıdıkı izin vermiyorki gelsinn metukam bir görünüp bir kayboluyor
ecem sana bir şey demiyorum netinde sorun vardı
veeeeeeee diğer bacılarrrr hadi çoşturun şu topiği yaaaaaa

yeterim bu topik kendinden geçmiş.saram gelmeden biraz zor düzelir...........

yeterim bu topik kendinden geçmiş.saram gelmeden biraz zor düzelir...........

evet netsekiiii:26::26::26::26::26::26:
metuş ben sarayı şu reklamlarda 118 80 reklamındaki yeşil karekter varya ona benzetiyorum (yani o reklem bana sarayı hatırlatıyor ) okadar enerjiki o kahraman sarada öyledir yaa

evet netsekiiii:26::26::26::26::26::26:
metuş ben sarayı şu reklamlarda 118 80 reklamındaki yeşil karekter varya ona benzetiyorum (yani o reklem bana sarayı hatırlatıyor ) okadar enerjiki o kahraman sarada öyledir yaa

hay,,,, ALLAH iyiliğini verisn yeterim.........

saol zeynocum...darısı tüm hamilelerin ve içindede sizlerin başına tatlım...Rabbim herkese nasip etsin inşallah....fırsat buldukça girip yazmaya çalışıyorum ama buseden fırsat olmuyor tatlım...iki gecedir bize nöbet tutturuyor..bu ara gaz sancısı var yavrumun...uyku durak kalmadı bizde...şimdiden 2 kilo verdim bile..yatmamla kalkmam bir oluyor...Rabbim sağlığını versinde uyku her zaman uyunur...o ağlayınca dayanamıyorum...Allahtan annem yanımda o olmasa ne yapardım bilmiyorum çok yardımcı oluyor saolsun...

saol arzucum...güzel duaların için Allahım razı olsun gülüm...seni çok öpüyorum tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…