iyiyim canım dış gebelik geçirdim laporoskopi oldum 2 ay oldu korunuyoduk bu ay bıraktık korunmayı.onun dışında çalışıyorum işler yogun o yüzden giremiyorum fazla.Sen nasılsın?
yeterim demek annenlerdesincanlar nasılsınız ben annelmlere geldim buradan nete giremeye bilirim
as metuşum nasılsın tatlı kır çiçeğimselam zeloşummm....
selam nehirim ve egem...
oooo harika ....gözünaydın...güle güle gez ama kendine dikkat et...
geçmiş olsun özlemcim...hadi hayırlısı...
tmm yeterim kendine iyi bakkk
sarammm özledim seniii..nerdesinnnnnnnnn
maoniii nasılsınnn kuzummmmm???
cadıcımmm az kaldı ......
ececimmmm sen nasılsınnnn???
​
nehirim balım sıcaklarla aran nasıl sana amma kök söktürdülerhoşgeldin canım kardeşine bol bol selamlarımızı iletsen nasılsın? minişimiz nasıl? bulantıların varmı? kendini nasıl hissediyosun?
canım tşkr ederim iyiyim canım ben senn nasılsınnn
canım tşkr ederim iyiyim canım ben senn nasılsınnn[/QUOTE
merhaba ececim...iyiyim ..senin kız nasıl??
gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrr
selammm zeloşummm
gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrr
yeterim demek annenlerdesinkuzu sen eğlenmene bak... annenlerede çok slm söle....döndüğünde görüşürüz canım
as metuşum nasılsın tatlı kır çiçeğim
nehirim balım sıcaklarla aran nasıl sana amma kök söktürdülerminik egemiz nasıl annesi onu öptüğümü sölermisin kuzuma Allahım sizi korusun inş. balım
ececim ağrıların hafiflemiş çok sevindim canıminş. tamamen geçer nasılsın kuzu
sanada iyi günler zelalim. sıcaklarla aam hiçiyi değil. yerlerde sürünüyorum kuşum görme halimi. perdeleri kapattım klimayı açtım üstümde bi atlet bi şort dolanıyorumege iyi de artık çok canımı yakmaya başladı. sanırım fazla kalmıcak içerde. bu ara gelesi var gibi ama bakalım hayırlısı bi anda yok olursam bilin ki ege geldi kramplarım aşırı. sancılarım oluyo 14ünde doktorda olcaz bakalım o gün belli olurmu acaba nezaman gelceği sorcam. tadım tuzum hiç yok.
psikolojimde yerlerde ayrıca. herşey gücüme gider oldu 2 gündür. gizli gizli ağlıyorum sürekli. eşime de kırıldım dün gece tartıştık bende aldım yastığımı koltukta yatak yaptım kendime uyudum. barışmıcam bi süre. çok üzüyo beni bu ara. hiç ilgilenmiyo benimle. biliyorum aslında bana öyle geliyo ama daha ilgi ister oldum bu günlerde. amaaan neyse seni sıktım dimiöyle yani bedenen de psikolojik olarakta pek iyi sayılmam bu ara. ben ben olmaktan çıktım aşırı karamsar somurtkan bi tip oldum bu ara tadımdan yenmiyorum anlıcağın sen nasılsın canımbenim?
AS BEBEM NASILSIN KUZU BUGÜN PEK GÖRÜNMEDİNcanım tşkr ederim iyiyim canım ben senn nasılsınnn[/QUOTE
selammm zeloşummm
sanada iyi günler zelalim. sıcaklarla aam hiçiyi değil. yerlerde sürünüyorum kuşum görme halimi. perdeleri kapattım klimayı açtım üstümde bi atlet bi şort dolanıyorumege iyi de artık çok canımı yakmaya başladı. sanırım fazla kalmıcak içerde. bu ara gelesi var gibi ama bakalım hayırlısı bi anda yok olursam bilin ki ege geldi kramplarım aşırı. sancılarım oluyo 14ünde doktorda olcaz bakalım o gün belli olurmu acaba nezaman gelceği sorcam. tadım tuzum hiç yok.
psikolojimde yerlerde ayrıca. herşey gücüme gider oldu 2 gündür. gizli gizli ağlıyorum sürekli. eşime de kırıldım dün gece tartıştık bende aldım yastığımı koltukta yatak yaptım kendime uyudum. barışmıcam bi süre. çok üzüyo beni bu ara. hiç ilgilenmiyo benimle. biliyorum aslında bana öyle geliyo ama daha ilgi ister oldum bu günlerde. amaaan neyse seni sıktım dimiöyle yani bedenen de psikolojik olarakta pek iyi sayılmam bu ara. ben ben olmaktan çıktım aşırı karamsar somurtkan bi tip oldum bu ara tadımdan yenmiyorum anlıcağın sen nasılsın canımbenim?
aaaa nehirim oldumu şimdi hiç yakışmadı sana bu karamsarlık canımsenki biz kendimizi üzdüğümüz zaman bize o kadar teselli veriyodun kızıyodun şimdi sen aynısını yapıyosun hadi topla kendini biz eski nehirimizi istiyoz bebeğim hep bu hormonlar seni böle yapıyo eşinede haksızlık yapma benim eniştem seni üzmez sana öyle geliyodur boşu boşuna birbirinizi kırmayın balım sen böle yapınca egemde üzüldüğünü hissediyo ondan kasıyo seni azcık rahat ol bak egem hiç seni üzcekmi inş. o geldiği zaman herşey yoluna gircek bu kadar sabrettin azcık daha sabret balım Rabbim egemi sağ salamet kucağına almanı nasip etsin inş. o zaman bu günlere gülüceksin hem istediğin ilgi olsun gel ben sana ilgi gösteririm artık bıkarsın ilgiden Allaha emanet olun balım
zeloşumm nerdesinnnn??
hadi biraz ağlıyalımmmm
dur hazır hızımı almışken biraz da sana kızayım metuşum ağlamak yoksöle bakim balam neden ağlıyosun dur seni öpemde ağlama ben seni çok seviyom ağlamanı üzülmeni istemiyom
hiç işte öyle duygulandım zeloşum...
saram nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım tşkr ederim iyiyim canım ben senn nasılsınnn[/QUOTE
merhaba canım benim kız iyi canım okullar kapandı içeri girmez oldu keyfi yerinde şükür saglıgıda iyi tatilin tadını çıkarıyor
selammm zeloşummm
evet canım allaha şükür iyiyim amin inşallah canımyeterim demek annenlerdesinkuzu sen eğlenmene bak... annenlerede çok slm söle....döndüğünde görüşürüz canım
as metuşum nasılsın tatlı kır çiçeğim
nehirim balım sıcaklarla aran nasıl sana amma kök söktürdülerminik egemiz nasıl annesi onu öptüğümü sölermisin kuzuma Allahım sizi korusun inş. balım
ececim ağrıların hafiflemiş çok sevindim canıminş. tamamen geçer nasılsın kuzu
kızlar ben bi süre yokum evde olmucam akrabalara gidiyom azcık kafa dağıtayım dönünce görüşürüz inş. döndüğümde hepinizden müjdeler alırım Allaha emanet olun hepinizi çok seviyom ve çok özlücem kendinize iyi davranın kendinizi sevin şekeyler Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün inş.
iyi gezmeler canım tadını çıkart dagıt kafandaki bütün stresii bomba gibi dön evine güzel dileklerin içinde tşkr ederim canım aminnn aminnn inş sende güzel haberlerle dönersin topige
canlar iyi akşamalr ben netteki yoğunluktan (yeğenlerim giriyor nete )gelemiyorum çok fazla inşş hepiniz iyisinizdir
saol yetercim...iyiyim çok şükür tatlım..buseyle uğraşıyorum işte...umarım sende iyisindir bitanem...çok öpüyorum seni tatlişim...bıdığın annesi gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nasılsın leylacığımmmm
aaaaaa elma yağımı...alırmı ki gazını zeloşum ya...bazen öyle bir karnına giriyor çocuğun bacaklarını çeke çeke ağlıyor...insan dayanamıyor...doktor gaz damlası vermiş vitaminlerle birlikte...2-3 gündür ondan veriyorum..biraz iyi gelir gibi oldu...ama elma yağınıda deneyecem canım...çok saol verdiğin bilgi için...yanaklarından öpüyorum zeloşum...umarım sende iyisindir gülüm...?karşılaşıp bir hal hatır edemedik...buseden vaktim olmuyor hiç...uyurken kaçamak giriyorum ara sıra...ben geldiğimdede kimsecikler olmuyor topicte....leyloşum anne olmak kolay değil boşuna demiyolar anne olmadan annenin değeri bilinmez diye inş. Rabbim bizlerede nasip etsin bizde uykusuz kalalım gözlerimiz şişsin ortalıkta sarhoş gibi dolanalımayyy kıyamam leyloşum elma yağı sürsene topuklarına gazı alırmış busemiz gaz sancısı çekmesin Rabbime emanet olsun inş. busemiz
saol bitanem...darısı hepinizin başına olsun özlemcim...çok öpüyorum bitanem..umarım sende iyisindir..herşey yolundadır canım benim...Leylacım doğum yapmışsın gelmiş buse hanım .Allahım saglıklı,mutlu,anne babasıyla uzun bi ömür versin inşallah.
zeynom bizde seni merak ediyoduk bu sabah metuşumla konuştuk bu kız nerde diyetatlım iyi olunda kardeşinle eğlenmenize bakın şeker bu arada gözün aydın Allaha emanet olun canlarım öpt. byyyyy
saol balım..hoşgeldin canım kardeşine bol bol selamlarımızı iletsen nasılsın? minişimiz nasıl? bulantıların varmı? kendini nasıl hissediyosun?
saol canım.. sen nasılsın güzelim??????oooo harika ....gözünaydın...güle güle gez ama kendine dikkat et...:38/B]
[/COLOR]
kızlar ben bi süre yokum evde olmucam akrabalara gidiyom azcık kafa dağıtayım dönünce görüşürüz inş. döndüğümde hepinizden müjdeler alırım Allaha emanet olun hepinizi çok seviyom ve çok özlücem kendinize iyi davranın kendinizi sevin şekeyler Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün inş.
noldu kuzum sana..üzüldüm ama bu yazdıklarını okuyunca...ALLAH nazarlardan korusun nehirim seni.....
büyük ihtimal hormonlardan kaynaklanıyordur bu üzüntülerin.....hadi üzme ama kendini,, bakk çok az kaldı......
seni hepimiz çk seviyoruz...sen iyi ol cnm nehircim.....
AS BEBEM NASILSIN KUZU BUGÜN PEK GÖRÜNMEDİN
aaaa nehirim oldumu şimdi hiç yakışmadı sana bu karamsarlık canımsenki biz kendimizi üzdüğümüz zaman bize o kadar teselli veriyodun kızıyodun şimdi sen aynısını yapıyosun hadi topla kendini biz eski nehirimizi istiyoz bebeğim hep bu hormonlar seni böle yapıyo eşinede haksızlık yapma benim eniştem seni üzmez sana öyle geliyodur boşu boşuna birbirinizi kırmayın balım sen böle yapınca egemde üzüldüğünü hissediyo ondan kasıyo seni azcık rahat ol bak egem hiç seni üzcekmi inş. o geldiği zaman herşey yoluna gircek bu kadar sabrettin azcık daha sabret balım Rabbim egemi sağ salamet kucağına almanı nasip etsin inş. o zaman bu günlere gülüceksin hem istediğin ilgi olsun gel ben sana ilgi gösteririm artık bıkarsın ilgiden Allaha emanet olun balım
canlar iyi akşamalr ben netteki yoğunluktan (yeğenlerim giriyor nete )gelemiyorum çok fazla inşş hepiniz iyisinizdir
saol yetercim...iyiyim çok şükür tatlım..buseyle uğraşıyorum işte...umarım sende iyisindir bitanem...çok öpüyorum seni tatlişim...bıdığın selamları var yeter teyzesi...
aaaaaa elma yağımı...alırmı ki gazını zeloşum ya...bazen öyle bir karnına giriyor çocuğun bacaklarını çeke çeke ağlıyor...insan dayanamıyor...doktor gaz damlası vermiş vitaminlerle birlikte...2-3 gündür ondan veriyorum..biraz iyi gelir gibi oldu...ama elma yağınıda deneyecem canım...çok saol verdiğin bilgi için...yanaklarından öpüyorum zeloşum...umarım sende iyisindir gülüm...?karşılaşıp bir hal hatır edemedik...buseden vaktim olmuyor hiç...uyurken kaçamak giriyorum ara sıra...ben geldiğimdede kimsecikler olmuyor topicte....
saol bitanem...darısı hepinizin başına olsun özlemcim...çok öpüyorum bitanem..umarım sende iyisindir..herşey yolundadır canım benim...
nehircimmmmmm az kaldı doğuma..dişini sık bitanem...senin egede buse gibi acele ediyor galiba...sağlıkla doğar inşallah annesi...şu sıralar böyle bir psikoloji içinde olman normal...ama eşine küsme tatlım...onlar ellerinden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorlar ama hamilelik psikolojisi ile biz bazı şeyleri yanlış anlayıp yanlış hükümler verebiliyoruz...hiç bir şeye üzülme..sadece bebeğini düşün ve doğuma odaklan tatlım...bir daha yatağını falan ayırdığını duymayayım bakdualarım seninle ve egeyle...çok öpüyorum tatlım ikinizide...
canlarım benim çook teşekkür ederim ilginizebarıştık barıştık benim kinim anca bu kadar sürdü ama nedense çok kırıldım bi an sanki dünytayı başıma yıktı gibi oldu. her söylediği üzdü beni. ama geçti sakinim eski halime döndüm sonunda
leylacm sanırım buse gibi olucak ege de pek durası yok. çok arttı sancılarım. kramplarım berbat oluyo. ama süreleri gereği doğum belirtisi sayılmıyo kısa kısa sürüyo devamlı olmuyo. ama çok can yakıyoyada yakmıyo ben kokrtuğum için bana öyle geliyo tam bilemiyorum
zelalim kendine iyi bak iyi eğlenceler sülalenle güzel zamanlar geçir dönüşte mutlu mesut gel bide müjdeyle gelirsen ohh ne ala öpüyorum kuşum allaha emanet ol
yeterim iyiyiz çok şükür sen keyfine bak. özletme kendini emi öpüyorum canımbenim
metuşum ahhh ben o hormonları napçam bi bilsenbeni oyuncak ettiler valla an an değişiyo psikolojim. ama eşimle barışınca konuşunca güzel güzel hepsi dizginlendi bende hepinizi çoooook seviyorum tatlı arkadaşlarımbenimmmm
tahmin ettim seker ondan girip gene yazayım dedim (gerci daha ööncedende söylemistim size ben yaa...)
saol kuzum... yolculadım dün gece... bugünde elektirikler kesilecekmiş bakım icin...
sen nasılsın canım?keyifler iyidir insallah...
saol balım..ben iyi gibiyim carsamba kontrolum var bakalım hayırlısı... bulantım yok canım benim anca kokulara karsı oluyor...
saol canım.. sen nasılsın güzelim??????valla sara cımıı bende özledim.....
ayy kusumm benimmmm..yerim seni bennnn.... gel ben seveyim sarılayım cicegimmmmmm.. valla az kaldı canım senin doğuma.. masallah 37 hafta dolmus .. artık hayırlısı... kusum bazen bende inip cıkıyorum öyle ruhsal olarak yaa demek normalmiş... ama insan ilgi istiyor cidden öyle fazla diill..birassssss......
Hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?