çok haklısın canım bende hepinizi çok özledim zeloşu metuşu ayrıcada merak ediyorum onlar hepten gittiler kış gelsede toplaşsak yine ne güzel olur.
sıcaklara gelince buralarda çok sıcak nem de var her yer yapış yapış oluyo ya çok gıcık bi durum ama senin için iki kat daha fazla zor bi durumdur tabi aman dikkatli ol bacım Allah muhafaza sen bize lazımsın şekeyim
valla sorma canım geceleri en az 3 kere kalkıp boynumdan aşağı duş alıyorum. üşengeçlikten saçlarımı ıslatmıyorumhalam geldi annemlerde kalıyo yarın bana gelcekler yatak falan hazırlıcaz egenin bebek şekerleri de bitti. hazırlıklARI bitirdikartık gün sayıp egeyi bekliyoruz. sıcaklarda keyfimde yiice kaçtı. allahım hepimizin yardımcısı olsun. bu tatlı yorgunlukları sıkıntıları hepimize nasip etsin inşallah
nehirim bişey soracam belki bilgin vardır bu konuda pko ne demek ya bugün doktora gittim sende pko var dedi peki hamile kalmaya engelmi dedim çok fazla değil ama etkiler dedi şimdi ilaçda vermedi hasta olunca gel dedi daha önce gittiğim doktorlar hiç böyle bişey dememişlerdi şaşırdım yani
olmazmı bilgimmmm. ahhhh ahhh bendede var. polikistik over sendromu canım. yumurtaların etrafını saran minik minik kistler demek. adet görmeni yumurta oluşumunu engelleyen kilo aldıran kıllanmaya sebep olan bir hastalık. hormonların dengesini boozar. ağrılara sebep olur. ilk gidişinse ilaç vermemesi normal. adet görme sürene bakıcak. adetin 3. günü çağıracaktır seni muhtemelen. sonrasında ilaçlara başlar. ama bu kadar doktora gittin ilk kez görünmesi tuhaf geldi bana. inşallah bu doktor derdine derman olur kuşum gelir bebeğin göbüşüne... korkulacak bir hastalık değil. şeker ilacını coraspinini ihmal etmeden kullanman lazım onları mutlaka vericektir bi dahaki gidişinde.
canım bende söyledm diğer doktorlar görmedi diye bu doktorumada oda güldü bişey demedi hekim hekimi kötülemez ya hani işte öyle.şeker konusunda sordu şekerim normal dedim ama şeker yüklemesi yapsam yüksek çıkar dedi o yüzden şeker hastaları gibi diyet yapacaksın dedi bide kilomda var belkide bu yüzden kiloluydum yıllardırda bilmiyodum zayıflamanda gerek dedi malesef
şimdiki doktoruna güven o ne derse yap emi canım. bak diğerinin göremediğini görmüş tedavine başlıcak nasipse. inanarak başlaki umutsuz kalma hiç. şeker yüklemesinde yüksek çıkar evet. benim yüksek çıkmıştı. diyet vermedi bana çünkü benim artışım olmuyordu 61-64 kilo arasında gidip geldim senelerce. ama ilacımı sürekli kullanuyorum hala da devam ediyorum ömürlük olcak işte napalım... kilo gerçekten pko da çok önemli. azcık vermeye çalış saram büyük faydasını görüceksin inan bana
canım annemler pazarlıklarımı getirdiler ben gidemiyorum sıcak diye onlar sağolsunlar alıp getiriyoılar. kahve yapıcam onlara dinlencekler azcık yorulmuşlar çıkmam lazım. gelirim ben yine
aboooooooooooooooooo saram gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş neredein kuzummmmmmmmmm
canım dünde azdım bu tasti bizde yaptırdık ama kandan bakıldı (anti sperm testidemişdi dr aynısı değilmi acaba )
testin adı ney acaba.bide kaça yapıolar.peki spermler vajinada ölüyosa bunun bi tedavisi varmı??
maonyacım malesef bunun bir tedavisi yokmuş eğer böyle birşey varsa bunun anlamı doğal yolla sperm yumurtayı dölleyemiyor demekmiş ve aşılama yada tüp bebek öneriliyormuş.
bendeee çok sıkıldım evdeyim gün boyu ama kimseyle sohbet edemiommm:78:kızlaaaaaaaaar nerelerdesinizzzzzz
sıkıldım ya bennnnnnnnnnnnn
sarammm nasılsınn bebeğimmmmmmmmerhaba kızlar umarım herkes iyidir hepinizi çok özledim men
saol tatlımmm.sıcaklarla boğuşuyrmmm cnm benim bendede pko varrrrrr saracım ben bu ay soğan kürüne başladımmaonyam tatlım sen nasılsın neler yapıyosun oruçmuşsun Allah kabul etsin sevabına bizleride nail etsin inşallah
yok canım kanda bakılmazmış bu hatta kanda bakılmasının bir anlamı yokmuş sonuçta sperm kana karışmıyor o yüzden eşinle birlikte olduktan 2-6 saat arasında yada 8 de olabilr yıkanmadan doktora gidiyorsun rahim ağzındaki spermle karışan sıvıyı salıp bakıyorlar sonuç pozitifse eğer sperm döllemiyor rahim içinde ölüyor demekmiş
testin adı ney acaba.bide kaça yapıolar.peki spermler vajinada ölüyosa bunun bi tedavisi varmı??
maonyacım malesef bunun bir tedavisi yokmuş eğer böyle birşey varsa bunun anlamı doğal yolla sperm yumurtayı dölleyemiyor demekmiş ve aşılama yada tüp bebek öneriliyormuş.
benimki kesin pozitif çıkarrrr.offfffff o kadar doktora gittim kimse bana bu testten bahsetmediii
kuzularımnasılsını sarammmm bebğim ne haberrrzeynep nehir maonyaaaa kızlarrrrrrrrr cuma hürmetine tüm dualrımız kabul olsun inşş
sağol hayatım seninde duaların kabul olsun inşallahhhhç ortak dileğimiz bebeklerimiz gelsin evlerimizi şenlendirsin yüzümüz gülsün inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?