bende ilk defa duyuyorummmm.ama hep düşündüm ben çok ağır mantar geçirdim vajinamda hala asit gibi bişi hissederim.acaba vajinamın sıvısı spermleri öldürüomu die hep düşündüm ama bunun testi oldunu ilk defa duydummmm.ne kadar tıbbi düşüncelimişim meğer bennnnn
canım benimde internette okuduğum eşinle birlikte olduktan 2-6 saat içinde doktora gidiyormuşsun sadece kadının vajina içinden spermle karışan sıvıyı alıp mikroskop altında inceliyorlarmış ama seninki de aynı farklı şekilde ama aynı sonucu veren testler valla en son bu kaldı bunuda yaptırıcam bakalım birde istanbulda nerelerde yapılıyor acaba bir kaç hastane aradım ama testten haberleri bile yok
nehircim;nasılsın tatlım bebişin nasıl
cmrts yapıcam temizliği bütün çarşaf pike yastık yüzlerini yıkadım çamaşırları yıkadu ütüledimmm cmrtsde temizlik yapıcam.yerlerim çok kirliii camlarda fenaa.yrnda inş allah izin verirse oruç tutucammm
testin adı ney acaba.bide kaça yapıolar.peki spermler vajinada ölüyosa bunun bi tedavisi varmı??valla inanırmsın canım ben bunu evlenmeden önce biliyordum ünide sağlık dersinde okumuştum ama bunun testini bu gune kadar bir türlü yaptıramamıştım hep doktorlar erteledi yok bu ay şunu bitirelim yok bir daha ki şunu yapalım ondan sonra en sonunda söyledim doktora yapalım artık diye bu testi aşılama çıkmadan önce gebelik isteyipte olmayan çiftlerde uyguluyorlarmış ama şimdi aşılama yada tüp bebeğe geçiyorlar hemen o yüzden artık gerek duymuyorlarmış yapmadığımız kalmadı bakalım daha neler yapıcaz bu bebişler uğruna
canım saat kaç ben ayaktayım baksanauyku yok sancım var kramplarım var ohoooo saymakla bitmiyor sıkıntılarım güzel gnler bitti şimdi dert günleri oğluma kavuşasıya kadar sıkıntılıyım ama olsun kuzuma herşey değer canım feda ona ege gayet iyi. kıpır kıpır hala. yeri daraldı tek derdi o sanırım kolay gelsn canımbenim kendine dikkat et. allah kabul etsin hayatım en büyük isteğin bebeğin gelsin ramazanda inşallahhhhhhhh
Kızlar merhaba, herkese selamlar
Biz tatile cıkıyoruz.. bir süre olmayabilirim merak etmeyin, arada girip selam vermeye calısıcam...
Kendinize iyi bakın.........
testin adı ney acaba.bide kaça yapıolar.peki spermler vajinada ölüyosa bunun bi tedavisi varmı??
cnm benimmmm allahım bir avazda kurtarsın snei.bol bol hac hurması ye doğumu kolaylaştırdığını duymuştum
canım nasılsınnn senin çıkmıyor
Biz tatile cıkıyoruz.. bir süre olmayabilirim merak etmeyin, arada girip selam vermeye calısıcam...
kızlaaaaaaaaar nerelerdesinizzzzzz
sıkıldım ya bennnnnnnnnnnnn
merhaba kızlar umarım herkes iyidir hepinizi çok özledim men
işte geldim buydayım nehirim nasılsın canım menim egemiz nasıl
merhaba canımmmmm internette sorunum var bi gitti anca geldi sinirliyim çok evde tıkılı kaldım sıcaktan bide net gidince iyice sıkıldım yine bi anda gidersem bilinki ttnet in oyununua geldim
valla çok oldu şöyle uzun uzun sohbet etmeyeli bende çok özledim seni zelali eceyi maonyayı metuşu edayı ve diğer arkadaşlarımı.... yaz yaramadı bize kış gelse de doluşsak yine buralara
doğuma çok az kaldı ege durunamadı kuzum. erken gelcek galiba. ağrılarım oluyo çok fazla. sancılarım inanılmaz arttı. çarş. günü gidicez doktora bakalım o gğün ne olcak. suni sancıyla doğum yapmak istemiyorum doktorumda pek sıcak bakmıyo o yüzden bu sıkıntıları çekiyorum. i,yi hoş geçti de artık zorlanıyorum kuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?