Sabırla Bebeğini Bekleyenler

valla inanırmsın canım ben bunu evlenmeden önce biliyordum ünide sağlık dersinde okumuştum ama bunun testini bu gune kadar bir türlü yaptıramamıştım hep doktorlar erteledi yok bu ay şunu bitirelim yok bir daha ki şunu yapalım ondan sonra en sonunda söyledim doktora yapalım artık diye bu testi aşılama çıkmadan önce gebelik isteyipte olmayan çiftlerde uyguluyorlarmış ama şimdi aşılama yada tüp bebeğe geçiyorlar hemen o yüzden artık gerek duymuyorlarmış yapmadığımız kalmadı bakalım daha neler yapıcaz bu bebişler uğruna

canım dünde azdım bu tasti bizde yaptırdık ama kandan bakıldı (anti sperm testidemişdi dr aynısı değilmi acaba )

canım saat kaç ben ayaktayım baksana uyku yok sancım var kramplarım var ohoooo saymakla bitmiyor sıkıntılarım güzel gnler bitti şimdi dert günleri oğluma kavuşasıya kadar sıkıntılıyım ama olsun kuzuma herşey değer canım feda ona ege gayet iyi. kıpır kıpır hala. yeri daraldı tek derdi o sanırım kolay gelsn canımbenim kendine dikkat et. allah kabul etsin hayatım en büyük isteğin bebeğin gelsin ramazanda inşallahhhhhhhh

Kızlar merhaba, herkese selamlar

Biz tatile cıkıyoruz.. bir süre olmayabilirim merak etmeyin, arada girip selam vermeye calısıcam...
Kendinize iyi bakın.........

testin adı ney acaba.bide kaça yapıolar.peki spermler vajinada ölüyosa bunun bi tedavisi varmı??

cnm benimmmm allahım bir avazda kurtarsın snei.bol bol hac hurması ye doğumu kolaylaştırdığını duymuştum

canım nasılsınnn senin çıkmıyor

Biz tatile cıkıyoruz.. bir süre olmayabilirim merak etmeyin, arada girip selam vermeye calısıcam...

merhaba canım. ohhh iyi tatiller canım allah içinize sindirsin inşallah. güzel güzel eğlenin. bebişsiz son tatilinizi rahatça geçirin asıl sen kendine iyi bak yorulma yollarda. dinlen bol bol havuza sakın girme denizi tercih et temiz olması şartıyla.kaynana gibi karıştım ama çok önemli yani o yüzden

zeynom menim güzel arkadaşım iyi tatiller kendine dikkat et bebişine iyi bak güle güle git güle güle dön evine bitanesi

maonyam tatlım sen nasılsın neler yapıyosun oruçmuşsun Allah kabul etsin sevabına bizleride nail etsin inşallah

merhaba kızlar umarım herkes iyidir hepinizi çok özledim men

merhaba canımmmmm internette sorunum var bi gitti anca geldi sinirliyim çok evde tıkılı kaldım sıcaktan bide net gidince iyice sıkıldım yine bi anda gidersem bilinki ttnet in oyununua geldim
valla çok oldu şöyle uzun uzun sohbet etmeyeli bende çok özledim seni zelali eceyi maonyayı metuşu edayı ve diğer arkadaşlarımı.... yaz yaramadı bize kış gelse de doluşsak yine buralara

işte geldim buydayım nehirim nasılsın canım menim egemiz nasıl

doğuma çok az kaldı ege durunamadı kuzum. erken gelcek galiba. ağrılarım oluyo çok fazla. sancılarım inanılmaz arttı. çarş. günü gidicez doktora bakalım o gğün ne olcak. suni sancıyla doğum yapmak istemiyorum doktorumda pek sıcak bakmıyo o yüzden bu sıkıntıları çekiyorum. i,yi hoş geçti de artık zorlanıyorum kuşum.

çok haklısın canım bende hepinizi çok özledim zeloşu metuşu ayrıcada merak ediyorum onlar hepten gittiler kış gelsede toplaşsak yine ne güzel olur.

sıcaklara gelince buralarda çok sıcak nem de var her yer yapış yapış oluyo ya çok gıcık bi durum ama senin için iki kat daha fazla zor bi durumdur tabi aman dikkatli ol bacım Allah muhafaza sen bize lazımsın şekeyim

seni çok iyi anlıyom canım ama her zorluğun bi kolaylığı olurAllah rahat bi doğum nasip etsin bacıma bi avazda kurtul inşallahn egemizde accık daha sabretsin yaramaz şey yerim onu men

nehirim bişey soracam belki bilgin vardır bu konuda pko ne demek ya bugün doktora gittim sende pko var dedi peki hamile kalmaya engelmi dedim çok fazla değil ama etkiler dedi şimdi ilaçda vermedi hasta olunca gel dedi daha önce gittiğim doktorlar hiç böyle bişey dememişlerdi şaşırdım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…