- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
Hoşbuldum kızlarrr..Nasılsınız bakalımm..Siz negüzel evde uyuyun tabii ohhh:))) çalışıyorum ben oruçlu oruçlu hiç çekilmiyor doğrusuu neyseki yoğunluğumuz bitti çok şükür ümrecilerimizi gönderdik oturuyom şimdi1 ay kdr rahatım inş artık:)))
ben iyiyim canım.....valla uyuyom ev gibisi var mı?
rabbim yardım etsin sıcaklarda da çok zor.....
biraz kendinden bahseder misin?
ben de iyiyim canım öğlene kadar uyuyom hala susamadım da yanim oruçla aram mükemmel
Hoşbuldum kızlarrr..Nasılsınız bakalımm..Siz negüzel evde uyuyun tabii ohhh:))) çalışıyorum ben oruçlu oruçlu hiç çekilmiyor doğrusuu neyseki yoğunluğumuz bitti çok şükür ümrecilerimizi gönderdik oturuyom şimdi1 ay kdr rahatım inş artık:)))
saraaaa nereye gittin?
Tabi cnm yaş 27 hac ve ümre acentasında çalışıyorum..evliliğimin 2. senesi dolucak 1 hafta sonra ama ben de hala bebiş yokkk1 sene 2 aydır istiyoruz ama geçen ay tedaviye başladım klomen ve çatlatma iğnesi tutmadı oyüzden bu ay rahim filmi çekildim sonuç temiz çok şükür..Şimdide adet olmamayı bekliyorum Siz de ne var ne yok ben de sizleri tanıyayım biraz
ben de 22 yaşımdayım 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunduk sonra oldu düşük oldu....8 aydır bekliyorum bu ay klomene başladım inş bu ay olur artık biraz bunaldım.....
ooohh iyi yapıyosun valla aran iyi olsun canım sağlığın hiç bozulmasın
oruçlu oruçlu çalışan tek sen değilsin canım mende aynı durumdayım evde de olsam hem uyuyamazdım men uyumayı çok sevmem işlerini hafiflettiğine göre sende rahat edersin artık
bi yere gitmedim canım kk beni attı
saol saracım...laptopu elime almamla busenin ağlaması yine bir oldu...bugün kırkımız çıktı..az evvel buseyi yıkadık şimdide uyuyor nazlı prenses teyzesi...umarım sende iyisindir canım...çok öpüyorum saracım seni ve tüm kızları...leyloşum gelmişsin iyi olmanıza sevindim seninde buseninde busecik çok nazlı sanırım yerim onun nazını men yaaaa
saol yetercim iyiyiz çok şükür...sen nasılsın tatlım...eşini akrep sokmuş sanırım geçmiş olsun tatlım...kızlar nasılsınız saramm nehirim prenses pikem leyla ece nasılsınız ve tabiki diğer kzlar metukamm seni çok özledimmmm zelalimmmm kuzum neredesinnn
ezberbozan:
evliliğin çok çok yeni canım kendini üzmene gerek yok dur bakalım daha evliliğinin tadını çıkaramamışken bir anda neden gözler sende olsun ki... sen rahat ol şimdi istemiyorum de kestir at soran olursa. hemen söyleme. bekle bakalım 1 sene korunmadığın halde olmazsa ozaman asöylersin ve tedavini olursun. rahat ol umutlu ol herzaman... allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
sarammmm:
sağol canım dua edin bana bol bol çok ihtiyacım var
leylacım:
busemiz abla oldu benim oğlum hala yok aramızda 2 hafta vardı sözde... ben hala beklemedeyim. zor günler geçiriyorum allah beni de kolayca kurtarsın inşallah çok acı çekiyorum bu ara
ececim:
sanada hayırlı ramazanlar kuşum allah orucunuzu dualarınızı kabul etsin...
prenses:
sağol canımmm inşallah tatlım
yeterim:
valla ben kayıplardayım canım yaa keyifsizim yatıyorum hepdoğursamda rahatlasam artık berbat durumdayım inanki dua et bana bol bol
prensesim bunalmak için daha çok erken böyle konuştuğunu duymiyim sen daha çok gençsin ve inşallah yakında gelir meleğin
saol saracım...laptopu elime almamla busenin ağlaması yine bir oldu...bugün kırkımız çıktı..az evvel buseyi yıkadık şimdide uyuyor nazlı prenses teyzesi...umarım sende iyisindir canım...çok öpüyorum saracım seni ve tüm kızları...
saol yetercim iyiyiz çok şükür...sen nasılsın tatlım...eşini akrep sokmuş sanırım geçmiş olsun tatlım...
nehircim ALLAH seni ve oğluşunu sağlıkla kavuştursun inşallah tatlım..dualarımız seninle tatlım..inşallah gönlüne göre verir Rabbim...çok öptüm canım benim...
şu yazıyı yazana kadar belki on kez laptopu elime aldım bıraktım...buse hanım rahat vermiyor hiç...öpüldünüz canlarım...
ben de 22 yaşımdayım 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunduk sonra oldu düşük oldu....8 aydır bekliyorum bu ay klomene başladım inş bu ay olur artık biraz bunaldım.....
Bence de cnm ya bunalman için çok erken ama tedavini yap tabiki..Hem sen de tedaviye daha yeni başlamışsın tez zamanda olur inş senin de bebişin..
bir de bu ay ovülasyon testi aldım bakalım ne olcek...
Cnm genelde onu adet düzensizliği olanlar yumurtlama gününü hesaplamak için kullanıyolar varmı sen de de düzensizlik bende de var daaa
saol saracım...laptopu elime almamla busenin ağlaması yine bir oldu...bugün kırkımız çıktı..az evvel buseyi yıkadık şimdide uyuyor nazlı prenses teyzesi...umarım sende iyisindir canım...çok öpüyorum saracım seni ve tüm kızları...
saol yetercim iyiyiz çok şükür...sen nasılsın tatlım...eşini akrep sokmuş sanırım geçmiş olsun tatlım...
nehircim ALLAH seni ve oğluşunu sağlıkla kavuştursun inşallah tatlım..dualarımız seninle tatlım..inşallah gönlüne göre verir Rabbim...çok öptüm canım benim...
şu yazıyı yazana kadar belki on kez laptopu elime aldım bıraktım...buse hanım rahat vermiyor hiç...öpüldünüz canlarım...
ben de yoktu geçen ay 16 günüm geçti tabi foss çıktı.....yumurtladığımı yada gününü bilim diye aldım....düzenli adet gören kadın bile her zaman yumurtluycak diye bir şey yok....
prensesim bende bi iki ay kullandım ovulasyon testini işe yarıyo yumurtanın çatlamasına 48 gn kala çift çizgiyi görüyosun o günlerde iyi çalış inşallah bu sefer gelir meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?