- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
friendly bi isim söylesende sana öye hitap etsek bu isimle hitap zor oluyo canım menim
kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız bakim?....
Haklısın cnm koyduk bikere şimdi istesemde değiştiremiyorum issmim semra ama unutulur isterseniz sizin unutmuycanız bi hitap verin bana olurmu
mercimek çorbası karnıyarık pilav salata yoğurtlu semizotu yapacam
mercimek çorbası karnıyarık pilav salata yoğurtlu semizotu yapacam
yumurtanın çatlamasına kaç gün kala anlamadım ?
sen yumurtladığın günü bildin mi?
ovulasyon testini adetin 10 uncu gününden yap bence ikinci çizgi hep silik çıkar ama yumurtanın çatlayacağı güne 48 saat kala ikinci çizgi çok koyu olur çift çizgiyide koyu gördünmü bilki 48 saat içinde yumurtan çatlayacak o günleri çalışman gerek
ovulasyon testini adetin 10 uncu gününden yap bence ikinci çizgi hep silik çıkar ama yumurtanın çatlayacağı güne 48 saat kala ikinci çizgi çok koyu olur çift çizgiyide koyu gördünmü bilki 48 saat içinde yumurtan çatlayacak o günleri çalışman gerek
dün yaptım ben de yoğurtlu semizotu salatası hem leziz hem de faydası oldukça fazla tavsiye ederimm:)) Bgn ne yapcam bakalım bi düşünimmmm..Yayla çorbasıyla bol malzemeli soslu makarna ve buseferde yoğutlu göbek salatası yapim bariii ve kavunn...Kısa zamanda elimden ancak bukdr geliyor napimm:)) Ztn insan su içmekten şişiyor fazla bile geliyor yemek..
hımmm güzelmiş....
ben de yayla çorbası fırında sebzeli tavuk kıymalı börek salata yapıcam...
ben ne olur ne lmaz diye dün yani 8. gün yaptım ama çizgi varla yok arasındaydı....
sen adetin kaçıncı günü başlamıştın?
Kullandığınız belli bir marka varmı kızlar belki ben de alırım bu adet tarihimden sonra..İnş gerek kalmazda bu ay:))
ellerine sağlık canım afiyet olsun asılnda çok haklısın insan su içmekten şişiyo canım hiç yemek istemiyo ama şimdi orucum ya acaba daha ne yapsam diye düşünüyosun göz aç alıyo galiba ama orucu açınca hiçbiri yenmiyo dediğin gibi
ellerine sağlık canım afiyet olsun.
Kullandığınız belli bir marka varmı kızlar belki ben de alırım bu adet tarihimden sonra..İnş gerek kalmazda bu ay:))
iyi yapmışsın bi zararı yok yumoşun çatlamasına kdar hep silik çıkar ikinci çizgi canım ben anlamıştım yumurtamın çatladığını benimki çok düzneliydi ama son iki aydır sapıttı bu ayda çatlamadı sanırım
canım men galenik marka kullanmıştım memnun kaldımda ama geçen en son gittiğim doktor pko lusun deyince daha almadım ovulasyon testi doktor tedavisi görecem
ben ilk dfa bu ay aldım laboguick marka...
inş gerek kalmaz...
saram bizim bir aralar bat listemiz vardı noldu?
ben ilk dfa bu ay aldım laboguick marka...
inş gerek kalmaz...
saram bizim bir aralar bat listemiz vardı noldu?
Cnm ama pkolularda yumurtluyorki sonuçta..Bende pkoluyum yumurtlama oluyor ama işte gününü tutturması zor ben 40.günde yumurtamın çatladığını bilirim oyüzden ovulasyon testi iyi olabilir diye düşünmüştüm..
tatlım inşallah gerek kalmaz sen zaten klomen kullandığın için doktor kontrolünde olacaksın yumoşunun çatlayıp çatlamadığını bileceksin inşallah mucizen gelir canım stres yapma tamam mı
bat listesine gelince onu zeyno tutuyodu ama şimdi oda tatilde biz ancak kışa toparlanırız canım ozamana kadar inşallah hepimiz hamile kalırızda listeye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?