- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
süt susuzluğu gideriyomu kardelen cim:26::26::26::26::26::26:
bi kere açlığa çok iyi geliyo ama susuzluğa da etkisi var,ayrıca hergün düzenli almak vucuda faydalı.
bünyeden bünyeye değişir ama ben bu gece ilk içtim ve şu an hiç susamadım.
bunda havaların etkisi var mı bilemiyorum,nem hafiften kayboldu gibi burda çünkü.
nehiri gördüm aşşağıda ama............:26::26::26::26:
hayla doğurmamış mı o gacı?:96:
hayır ama günleri yakındır pazartesine kadar olmazsa pazartesi öğleden sonra sezeryanle kavuşacak bebeğine inşallah
inşallahh tereyağından kıl çeker gibi bir doğumu olsun...
hımmmm,inşallah sağlıkla kavuşsunhayır ama günleri yakındır pazartesine kadar olmazsa pazartesi öğleden sonra sezeryanle kavuşacak bebeğine inşallah
cadı cım,nerelerdesin,sonucunu söyledin mi sen bize?
selam kızlar,hayırlı ramazanlar olsun hepimize,şu mübarek günlerde ne diliyosak rabbim hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah.
saol prensescim..bende sizleri özledim bitanem...buse kıskanç olacak herhalde canım ya....ye teyzesi ye...Rabbim hepinize böyle güzel bir evlat nasip etsin canım benim..aaa hoş geldin özledik valla seni .......hımm ben anladım busemiz seni bizden kıskanıyu.....yerim onu ben maşallah...
hoşbuldum bitanem..bende çok özledim inan ki saracım..dün gece uyku bile uyamadım tatlım..uyutuyoruz annemle yatağa kafamı koyar koymaz haykırmaya başlıyor..yanımda yatmak istiyor sanırım.gece çıldırdım valla...uykusuzluktan zombi gibiyim inanki...hamilelik falan hikayeymiş asıl iş bebiş doğunca başlıyor saram benim..Rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim...duanızı eksik etmeyin...çok öptüm bitanem güzel arkadaşım benim...leyloşum canım hoşgeldin busemiz iyi olsunda varsın naz yapsın hayırlı olsun kırkınız çıkmış maşallah kuzuma seninle sohbeti özledim leyloş ya buseciği uyutup kaç gel
hb nehircim...söylediklerine katılıyorum tatlım...seni çok öpüyorum bitanem...sağlıkla doğum haberini bekliyoruz gülüm...Allaha emanet ol sen ve oğluşun..friendly:
canım tabiiki tarif edilemez bir duygu... allahım herkese nasip etsin inşallah her zaman dualarımdasınız... beklemek zor oluyor biliyorum ama inanın sonuç pozitif olunca herşey siliniyo insanın hafızasından. boşveriyor herşeyi inşallah sizleere de öyle olacakegemiz 39. haftasında. ama gelmeye pek gönlü yok. daha doğrusu var da kanala giremedi giremezse pazartesi günü öğleden sonra sezeryanla doktor dedesi kucağımıza vericek nasipse. rahim filminin temiz çıkması çok güzel bir haber. benim tıkanıklık vardı açılmıştı çok korkarak gitmiştim. ama inanki tüp bebeğe kadar olan dönemde en zoru o. sen onu atlatmışsın dahada hiç bi,r tedaviden korkmazsın emin ol
prenses:
bunalmak yok duymak istemiyorum öyle şeyler. hep umutlu pozitif olcaksın en önemli şart bu umutsuzluk yasak
leylacım:
hoşgeldin tatlım. ben o buseyi yerimmmmmmmmmm annesi napsın prensesimizin hayatta varıda yoğu da sensin senden başka hiçbişey umrunda değil onunla ilgilen istiyodur kızma sen ona azcık büyüsün o uykulara dalmışken sen koşarsın bizer yine o iyi olsun yeter bize
aminnnnnnnnn metuşummm..özledim valla sizleri ya...çok öpüyorum gülüm...canlarım güzel arkadaşlarım..ben metuka..
nasılsınız neler yaptınız? ben bazı özel sebeplerden ötürü yoktum..hepinizi çok özledim...
nehircim;; Rabbim sana çookkk kolayy bir doğum nasip etsin inşallah..hayırlısıyla yavrunu kucakla...
saram;; rahatsızmış çoookk geçmiş olsun...Allah şifa versin...tatlı akidişim(özledin mi beni?ben seni özledim )
zeynomun;; sonuçları iyi çıkmış çok şükür....darısı üçlü testine.
yeter;; kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş cnm akidişim..nasılsın?
kardelen;; pemboşum
,zeloş;; nerelerdesin?
leyloş;; Rabbim nazarlardan korusun sizi.
,cadı,prenses,ece, maonya. umarım iyisinizz
..ve diğer yeni gelen arkadaşlar...hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...(umarım kimseyi unutmadım)
HEPİNİZİN RAMAZANI HAYIRLARA VESİLE OLSUN..KUCAKLARIMIZ BEBELERLE DOLUP TAŞSIN..HEPİNİZİ ÇOOOOOKKK SEVİYORUMMM
ara ara girmeye çalışıcam.....
kaydelennnnnnnnnnnnnnnnnnn seni topicte görünce çok sevindim bitanem...öpüyorum seni tatlım benim...inşallah karşılaşır konuşuruz çok özledimbi kere açlığa çok iyi geliyo ama susuzluğa da etkisi var,ayrıca hergün düzenli almak vucuda faydalı.
bünyeden bünyeye değişir ama ben bu gece ilk içtim ve şu an hiç susamadım.
bunda havaların etkisi var mı bilemiyorum,nem hafiften kayboldu gibi burda çünkü.
sonuc negatif canim .....sen nasilsin ....ben uzun zamandir girmiyorum ...... umarim hepiniz iysiniz hepiniza hayirli ramazanlar ...........
canlarım güzel arkadaşlarım..ben metuka..
nasılsınız neler yaptınız? ben bazı özel sebeplerden ötürü yoktum..hepinizi çok özledim...
nehircim;; Rabbim sana çookkk kolayy bir doğum nasip etsin inşallah..hayırlısıyla yavrunu kucakla...
saram;; rahatsızmış çoookk geçmiş olsun...Allah şifa versin...tatlı akidişim(özledin mi beni?ben seni özledim )
zeynomun;; sonuçları iyi çıkmış çok şükür....darısı üçlü testine.
yeter;; kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş cnm akidişim..nasılsın?
kardelen;; pemboşum
,zeloş;; nerelerdesin?
leyloş;; Rabbim nazarlardan korusun sizi.
,cadı,prenses,ece, maonya. umarım iyisinizz
..ve diğer yeni gelen arkadaşlar...hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...(umarım kimseyi unutmadım)
HEPİNİZİN RAMAZANI HAYIRLARA VESİLE OLSUN..KUCAKLARIMIZ BEBELERLE DOLUP TAŞSIN..HEPİNİZİ ÇOOOOOKKK SEVİYORUMMM
ara ara girmeye çalışıcam.....
nehiri gördüm aşşağıda ama............:26::26::26::26:
nehirim aşağıda ismin gözüküyo nasılsın canım bi ses ver bize
hayla doğurmamış mı o gacı?:96:
metuşummm:
hoşgeldin tatlımmbenim. neden gitti,nsen hayırdır?? merak ettik valla seni çoookta özled,k bi daha gitmeinşallah kolay olur da pek kolay gibi görünmüyo sezeryan fikrine alıştırdım kendimi hakkımızda hayırlısı böyleymiş napalım... duasız bırakmayın beni emi çok ihtiyacım var çoook:18::18::18:
sarammm metuşummmm ben girdim öğleden sonra ama tam selam vericekken yani yazarken kapı çaldı kapatmak zorunda kaldım bir dahada giremedim. şimdi uykum kaçtı girdim gece gece kimsecikler yok doğal olarak. yoksa sessiz gitmem biliyosunuz alınmayın sakın emi
kardelencim doğuramadım gitti yaa mahvoldum sorma ağrı sancı kramp yaşadığıma pişmanım son 1.5 haftadır... berbat durumdayım dilimde uçuklar çıktı iştahım kesildi ağrılarım çok bide uykusuzluk..... saymakla bitmiyo egenin bana çektirdikleri. oysa ki ben ona ne de güzel bakmıştım o beni yarı yolda bıraktı üzüyo heppazrtesi geliyo yakışıklım inşallah
metuşummm:
hoşgeldin tatlımmbenim. neden gitti,nsen hayırdır?? merak ettik valla seni çoookta özled,k bi daha gitmeinşallah kolay olur da pek kolay gibi görünmüyo sezeryan fikrine alıştırdım kendimi hakkımızda hayırlısı böyleymiş napalım... duasız bırakmayın beni emi çok ihtiyacım var çoook:18::18::18:
sarammm metuşummmm ben girdim öğleden sonra ama tam selam vericekken yani yazarken kapı çaldı kapatmak zorunda kaldım bir dahada giremedim. şimdi uykum kaçtı girdim gece gece kimsecikler yok doğal olarak. yoksa sessiz gitmem biliyosunuz alınmayın sakın emi
kardelencim doğuramadım gitti yaa mahvoldum sorma ağrı sancı kramp yaşadığıma pişmanım son 1.5 haftadır... berbat durumdayım dilimde uçuklar çıktı iştahım kesildi ağrılarım çok bide uykusuzluk..... saymakla bitmiyo egenin bana çektirdikleri. oysa ki ben ona ne de güzel bakmıştım o beni yarı yolda bıraktı üzüyo heppazrtesi geliyo yakışıklım inşallah
saol prensescim..bende sizleri özledim bitanem...buse kıskanç olacak herhalde canım ya....ye teyzesi ye...Rabbim hepinize böyle güzel bir evlat nasip etsin canım benim..
hoşbuldum bitanem..bende çok özledim inan ki saracım..dün gece uyku bile uyamadım tatlım..uyutuyoruz annemle yatağa kafamı koyar koymaz haykırmaya başlıyor..yanımda yatmak istiyor sanırım.gece çıldırdım valla...uykusuzluktan zombi gibiyim inanki...hamilelik falan hikayeymiş asıl iş bebiş doğunca başlıyor saram benim..Rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim...duanızı eksik etmeyin...çok öptüm bitanem güzel arkadaşım benim...
hb nehircim...söylediklerine katılıyorum tatlım...seni çok öpüyorum bitanem...sağlıkla doğum haberini bekliyoruz gülüm...Allaha emanet ol sen ve oğluşun..
aminnnnnnnnn metuşummm..özledim valla sizleri ya...çok öpüyorum gülüm...
kaydelennnnnnnnnnnnnnnnnnn seni topicte görünce çok sevindim bitanem...öpüyorum seni tatlım benim...inşallah karşılaşır konuşuruz çok özledim
öyle valla saracım...bebek büyütmek çok zor gerçekten...o kadar yoruluyorsun ama küçük bir gülümsemesi herşeyi unutturuyor insana..Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım içindede sizlere inşallah tatlım...leyloşum boşuna dememişler cennet anaların ayağı altındadır diye kolay değil tabi ama eminim busecik sana bi gülse bütün çektiklerini unutursun
nehirim sen ne tatlı bir insansın...ben de sizi çok özledim..bakkk geldimmm...
dualarım seninle cnm benim..Rabbim umarım çektiğin bu sıkıntıları hayırlısıyla bir an evvel mutluluğa dönüştürsün...Egemiz sen ve eşinle bir ömür boyu mutlu yaşayın..
Pazartesi; inşallah o yakışıklı keretaya kavuşmuş olacaksın
Allah yardımcın olsun ....seni çoookkk seviyoruz...
günaydın kızlar yine sıcak bir yaz günü sıcaklar iyide bide bunaltmasa insanı ne güzel olur dimi
nehirim seni biliyoruz tatlım alınmak olur mu sen sağlıklı ol hayırlısıyla doğur önemli olan bu şimdi başka bişey düşünme biz nehirimizi çok seviyoz ve onun bizi ihmal etmeyeceğini biliyoz
hayırlısı be cadı cım,napalım kısmet işte.sonuc negatif canim .....sen nasilsin ....ben uzun zamandir girmiyorum ...... umarim hepiniz iysiniz hepiniza hayirli ramazanlar ...........
kime çekmiş kıskançlıkta acep
saol prensescim..bende sizleri özledim bitanem...buse kıskanç olacak herhalde canım ya....ye teyzesi ye...Rabbim hepinize böyle güzel bir evlat nasip etsin canım benim..
hoşbuldum bitanem..bende çok özledim inan ki saracım..dün gece uyku bile uyamadım tatlım..uyutuyoruz annemle yatağa kafamı koyar koymaz haykırmaya başlıyor..yanımda yatmak istiyor sanırım.gece çıldırdım valla...uykusuzluktan zombi gibiyim inanki...hamilelik falan hikayeymiş asıl iş bebiş doğunca başlıyor saram benim..Rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim...duanızı eksik etmeyin...çok öptüm bitanem güzel arkadaşım benim...
hb nehircim...söylediklerine katılıyorum tatlım...seni çok öpüyorum bitanem...sağlıkla doğum haberini bekliyoruz gülüm...Allaha emanet ol sen ve oğluşun..
aminnnnnnnnn metuşummm..özledim valla sizleri ya...çok öpüyorum gülüm...
kaydelennnnnnnnnnnnnnnnnnn seni topicte görünce çok sevindim bitanem...öpüyorum seni tatlım benim...inşallah karşılaşır konuşuruz çok özledim
metuşummm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?