hayırlısı be cadı cım,napalım kısmet işte.
bu defa dondurulmuşun kaldı mıydı?
kime çekmiş kıskançlıkta acep
ne tatlıdır o şimdi,maşallah,rabbim sağlık sıhhat nasip etsinde,bu günlerde geçer leyloşum
hayırlısıyla doğurursun inşallah ege paşa yı.
bilmiyorum kime çekti acepsaol kardelencim...sen nasılsın bakalım..durumlar ne alemde?umarım herşey yolundadır..
[SUB][/SUB]
durumlar aynı leylecım,ramazanı şeriften sonra tüp e geçiyoz sanırım.
oruçla aramız da iyi şükür
buse hanımı da çok merak ediyorum ben haberin olsun.
senin adına çok sevindim tatlım...umarım herşey gönlünce olur kardelencim...bu mübarek ayda orucunu açarken bizede dua et canım benim...
öyle valla saracım...bebek büyütmek çok zor gerçekten...o kadar yoruluyorsun ama küçük bir gülümsemesi herşeyi unutturuyor insana..Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım içindede sizlere inşallah tatlım...
Kızlar ya bişey sorcam..Son 2 gündür ateş basması var bende özelliklede sabahları...Adetlerimde düzensiz olduğu için hiç anlayamıyorumkiii..Hamilelik belirtilerinde böyle bişey varmıdır acaba? Bgn 35. günüm düzensizdir genelde oyüzden test fln yapmıyorum..
tatlım hem emin olmak için hemde için rahat etsin diye bi test yap derim ben hamilelik belirtileri kişiden kişiye göre değişiyor ateş basması belirti olabilir ama bazılarını ateş basarken bazıları üşür mesela o yzden sen test yap canım
Yapıcam ama beklesemmi az daha diyorum çünkü benim adet 40-50 arası bulabiliyor bazen..Oyüzden gene o tek çizgiyi görmekten korkuyorummmm..pazarteside evlilik yıldönümümüz 2. senemiz doluyor inş güzel bi sürpriz olur eşimle bana
slmm kızlar nasılssılsınız ben bir kaç gündür yoktum niğdeye gitmiştimmm orada net yoktu giremedimm
Slm kızlar nasılsınız, ben uzun zamandır gelemiyordum( Var mı güzel haberler
Leylacımmmmmmm Buse gelmiş, hoşgelmiş dünyamızaSağlıklı, sıhhatli, analı babalı büyüsün meleğin canım arkadaşım, zaman ne kadar çabuk geçiyor ya:26: Daha dün gibi hamileliğini kutlamamız..
Ben de yarın hsg çektireceğim, bakalım, biraz korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok:)) İnşallah sonuç da güzel çıkacak, dua edin kızlar benim için...
hoşgeldin kadercim nasılsın canım yaz geldiği için hepimiz bi yerlere dağıldık ama genelde herkesler iyi yarın hsg çekecekmişsin inşallah herşey yolunda gider canım hiç korkma içini ferah tut Allahın izniyle sonuçların temiz çıkacak
Sağol Saracım sen nasılsınİnşallah temiz çıkacak, sonra yola devam, inşalla kavuşacağız biz de meleklerimize en kısa zamanda
inşallah evlilik yıldönümü hediyeniz bebeğiniz olur olur canım eşinle bebraber nice mutlu senelere evlilik yıldönümüz şimdiden kutlu olsun
[/COLOR]
hoşgeldin yeterim ne güzel tatilemi gittin niğdeye umarım eğlenip stres atmışsındır bacım menim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?