hepinize çook teşekkür ederim caanım arkadaşlarımbenim... keyfim hiç yok. 3 gün önce eniştemin ablamı aldattığını öğrendik.1 seneyi geçmiş başka bir kızla berabermişne bebeğimin taadını çıkarabildim nede lohusa olduğumu anladım. dikişlerim ayakta orda burda geçmeye çalışıyo. kızları anlamasın diye canımız çıkıyo bu sene okula başlıyo yeğenim düzen bozuldu dağıldı canım çok sıkkın anlatacak kelime bulamıyorum.ablam affetmiyor doğal olarak mahvolmuş bitmiş durumdayım psikolojim yerlerde ağlamaktan bittim sütüm azaldı gibi nasıl geçer bu günler bilemiyorum allah güç kuvvet versin bizlere sizler nasılsınz? nasıl gidiyo ramazan? allah bu mübarek günlerde hayırlı haberler vermenizi nasip etsin inşallah. görüşürüz canlarım
maonyam sağol canım aminnnnn. allah hepimize nasip etsin inşallah. dualarım sizlerle herzaman. güzel haberler verin bana en kısa zamanda çok ihtiyacım var inanki. görüşürüz tatlm
ececim sağol bitanem darısı başınıza kuzum
bir kedi gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayyyyyy topikte birileriyle karşılaşmak ne kadar güzel.nasılsın cnmmmmm ne var ne yokaynı maonyacım bende senin yaptıgın gibi arada bi bakıp çıkıyorum kimsecikler yok yaz geldi topik bomboş kaldı
hepinize çook teşekkür ederim caanım arkadaşlarımbenim... keyfim hiç yok. 3 gün önce eniştemin ablamı aldattığını öğrendik.1 seneyi geçmiş başka bir kızla berabermişne bebeğimin taadını çıkarabildim nede lohusa olduğumu anladım. dikişlerim ayakta orda burda geçmeye çalışıyo. kızları anlamasın diye canımız çıkıyo bu sene okula başlıyo yeğenim düzen bozuldu dağıldı canım çok sıkkın anlatacak kelime bulamıyorum.ablam affetmiyor doğal olarak mahvolmuş bitmiş durumdayım psikolojim yerlerde ağlamaktan bittim sütüm azaldı gibi nasıl geçer bu günler bilemiyorum allah güç kuvvet versin bizlere sizler nasılsınz? nasıl gidiyo ramazan? allah bu mübarek günlerde hayırlı haberler vermenizi nasip etsin inşallah. görüşürüz canlarım
bir kedi gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayyyyyy topikte birileriyle karşılaşmak ne kadar güzel.nasılsın cnmmmmm ne var ne yok
kzuum kıyamam ben sana.ama insan naparsa kendine yapar.benim dünyalar güzeli ablam daha 21yaşındayken 2.oğlunu doğurdu.eniştem ne hamileyken nede doğum anında yanınd aoldu.ablam erken doğum yaptı bu yüzden.sütü keisldi.yiyenim giç anne sütü içemedi.onunda hayatında başka biri vardı.enişteme hiç bişi olmadı olan ablama oldu.saçları döküldü.çöktüü.yiyenim desen mamalarla büyüdü.sana tavsiyem enişten yaptığyla utansın bırakın siz üzülmeyin o üzülsün kaderimmiş deyin üzülmeyin allaha isyan etmeyin.günah onun günahı.biz bunları yaşadımız iç,n canım.babam ablama dayanamadı kalp hastası oldu.hepimiz perişan olduk eniştem aldattığındna çok ablamın yıkımı bizi bu hale getirdi.onun için güçlü olun bitanem.enişten yaptının cezasını elbet çekin.kurban olsun sana bebeğine ablana çoçuklarına.
allah o eniştene akıl fikir versin canım inşallah herşey yoluna girer sen neden kendini yıpratıyorsun ki senin bi bebişin var kendini bu kadar üzüpde neden sütünü azalttın sıkma canını canım
aminn aminnnn rabbim şu hayırlı ayda herkesin gönlünün muradını nasip eder inşallah
bir kedi gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayyyyyy topikte birileriyle karşılaşmak ne kadar güzel.nasılsın cnmmmmm ne var ne yok
kzuum kıyamam ben sana.ama insan naparsa kendine yapar.benim dünyalar güzeli ablam daha 21yaşındayken 2.oğlunu doğurdu.eniştem ne hamileyken nede doğum anında yanınd aoldu.ablam erken doğum yaptı bu yüzden.sütü keisldi.yiyenim giç anne sütü içemedi.onunda hayatında başka biri vardı.enişteme hiç bişi olmadı olan ablama oldu.saçları döküldü.çöktüü.yiyenim desen mamalarla büyüdü.sana tavsiyem enişten yaptığyla utansın bırakın siz üzülmeyin o üzülsün kaderimmiş deyin üzülmeyin allaha isyan etmeyin.günah onun günahı.biz bunları yaşadımız iç,n canım.babam ablama dayanamadı kalp hastası oldu.hepimiz perişan olduk eniştem aldattığındna çok ablamın yıkımı bizi bu hale getirdi.onun için güçlü olun bitanem.enişten yaptının cezasını elbet çekin.kurban olsun sana bebeğine ablana çoçuklarına.
nasıl geçer bugünler bilemiyorum. zaman durdu sanki ablam bitmiş durumda bizler bitmiş durumdayız herşey kötü gidiyor. allahım korusun herkesleri... çok zor şeyler bunlar çok. allah sizlerede sabır versin maonyam çıkmak zorundayım ege acıktı gelirim ben yine
iyidir canım ya sizleri sormalı ne zamandır karşılaşamıyoruz nehircim maonya çok dogru söyledi herkes kendi yaptıgından utansın sen kendini üzüp yıpratma
slm kızlar .uzun zmaandır topiktir ayrıyım.yazdıklarımada cvp alamayınca kimsede olmayıncaa sadece ara sıra bakıp çıkıyrm.
geçmişi pek okuyamıyrmmm.
nasılsınızzz keyfleriniz nasıllll
aynı maonyacım bende senin yaptıgın gibi arada bi bakıp çıkıyorum kimsecikler yok yaz geldi topik bomboş kaldı
günaydın kızlar herkese sağlık mutluluk ve huzur diliyorum Allah sağlığımızı bozmasın huzurumuzu eksik etmesin en önemlisi bu diye düşünüyorum
maonyaaam seni görmek ne güzel nasılsın canım topik boş kaldı sahipsiz kaldı ama kışa kadar toparlanırız inşallah ve inşallah hepimiz hamile gireriz hem topiğe hem kışa
ececim seni görmekde güzel tatilden döndünmü bacım nasılsın neler yapıyosun hepinizi çok özledim men
nehirim yazdıklarını okuyunca ne yazacağımı bilemedim ama umarım enişten yaptığı hatanın farkına varıp evine çoluğuna çocuğuna döner bir an önce Allah kimsenin yuvasını bozmasın yaşadıklarınız çok zor biliyorum ama senin düşünmen gereken önce kendi yuvan ve bebeğin bu bebeği o kadar kolay bulmadın onun senin sütüne herşeyden daha fazla ihtiyacı var üzülerek sütünün kesilmesine sebep olursan buda bi vebal olur unutma canım o minik yavrunun hiç günahı yok sen sakin ol yanında bu konunun fazlaca konuşulmasına izin verme kafanı dağıtmaya çalış kolay değil ama başarabilirsin nehircim egemizi üzme onun sana ve sütüne ihtiyacı var bunuda aklından çıkarma.ablanda eminim bugünleri atlatıp sakin düşünmeye başlayınca doğru kararı verecektir umarım herşey bir önce yoluna girer ve eski huzurunuza geri dönersiniz kendine iyi bak Allaha emanet ol öptüm byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?