Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canlar günaydınnn nasılsınız
dün iftara misafirimiz vardı nette giremedim hiççç zaten köyde olunca işler hiç bitmiyor

abooooooooooooow bu topik tam hayalet topik olmuş kızlar neredesiniz yaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95:

selam kızlar
geçmişe göz atmak isterdim fakat inanın mümkün değil şuaanda. geçenlerde girdim ancak yazmaya vakit bulamadan çıkmak zorunda kaldım. egemizin bugün 5. günü. sağlık ocağına falan gittik topuktan kan aldılar. bne egeden çok ağladım rezil oldum ordakilerede sarılık oluyo gibi bende bir telaş heyecan var. allahım korusun bütün bebişleri... bendeb haberler şimdilik böyle. annembabam kalıyo yanımda. ablam zaten komşum sürekli yanımda. gelen giden oluyor işte zaman öyle böyle geç,yo ama ne yalan söyliyim eşim ben oğlum kalcağımız günleri bekliyorum sessiz sessiz sizler nasılsınız???

günaydınlar saram kuzummmmm nasılsını
egenin anası nasılalrmış bakalımmmm

saol tatlım, bol bol geziyorum biraz yoruldum ama güzel geldi... sen nasılsın tatlım? umarım hersey yolunda ve iyidir.
istanbul'u cok özlemisim yaa..

canım masallah.. Allah analı-babalı büyütsun insallah... hayırlı, sağlıklı ve mutlu olun umarım... cok sevindim tatlım..
(darısı cümlemizin basına inş.)

o günlerde gelir insallah tatlım, simdi alabildigin kadar yardım al iyidir yanim.. kendine iyi bak, minnosa öpücükler

KIZLAR....... Cümleten selamlar, sevgiler

Canım nehircim gozunaydin. Egemiz geldi. Rabbim anali babali büyütsün darısı bizlere inşallah. SElamunaleykum kızlar nasilsiniz

merhaba kızlaaaaaaaar

nehirim iyi olmanıza sevindim senin ve egenin

zeynom ışığın yanıyo gelde iki laflayalım

canlar günaydın nasılsısınız
dün topiğe giriş yapamadımm (diğer topiklerde sorun yoktu )bizim topiğe her girdiğimde yönetimden mesaj geldi ve yazamadım
hiç

nehirim allah analı babalı büyütsünnnnnnnnnn

slm kızlar .uzun zmaandır topiktir ayrıyım.yazdıklarımada cvp alamayınca kimsede olmayıncaa sadece ara sıra bakıp çıkıyrm.
geçmişi pek okuyamıyrmmm.

nasılsınızzz keyfleriniz nasıllll

slm kızlar nasılsınız nehircim gözün aydın egemizi almışsın kucagına allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah

slm kızlar .uzun zmaandır topiktir ayrıyım.yazdıklarımada cvp alamayınca kimsede olmayıncaa sadece ara sıra bakıp çıkıyrm.
geçmişi pek okuyamıyrmmm.

nasılsınızzz keyfleriniz nasıllll

aynı maonyacım bende senin yaptıgın gibi arada bi bakıp çıkıyorum kimsecikler yok yaz geldi topik bomboş kaldı

günaydınlar saram kuzummmmm nasılsını
egenin anası nasılalrmış bakalımmmm

Canım nehircim gozunaydin. Egemiz geldi. Rabbim anali babali büyütsün darısı bizlere inşallah. SElamunaleykum kızlar nasilsiniz

merhaba kızlaaaaaaaar

nehirim iyi olmanıza sevindim senin ve egenin

zeynom ışığın yanıyo gelde iki laflayalım

hepinize çook teşekkür ederim caanım arkadaşlarımbenim... keyfim hiç yok. 3 gün önce eniştemin ablamı aldattığını öğrendik.1 seneyi geçmiş başka bir kızla berabermiş ne bebeğimin taadını çıkarabildim nede lohusa olduğumu anladım. dikişlerim ayakta orda burda geçmeye çalışıyo. kızları anlamasın diye canımız çıkıyo bu sene okula başlıyo yeğenim düzen bozuldu dağıldı canım çok sıkkın anlatacak kelime bulamıyorum.ablam affetmiyor doğal olarak mahvolmuş bitmiş durumdayım psikolojim yerlerde ağlamaktan bittim sütüm azaldı gibi nasıl geçer bu günler bilemiyorum allah güç kuvvet versin bizlere sizler nasılsınz? nasıl gidiyo ramazan? allah bu mübarek günlerde hayırlı haberler vermenizi nasip etsin inşallah. görüşürüz canlarım

nehirim allah analı babalı büyütsünnnnnnnnnn

slm kızlar nasılsınız nehircim gözün aydın egemizi almışsın kucagına allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah

maonyam sağol canım aminnnnn. allah hepimize nasip etsin inşallah. dualarım sizlerle herzaman. güzel haberler verin bana en kısa zamanda çok ihtiyacım var inanki. görüşürüz tatlm

ececim sağol bitanem darısı başınıza kuzum

allah o eniştene akıl fikir versin canım inşallah herşey yoluna girer sen neden kendini yıpratıyorsun ki senin bi bebişin var kendini bu kadar üzüpde neden sütünü azalttın sıkma canını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…