saol tatlım, bol bol geziyorum biraz yoruldum ama güzel geldi... sen nasılsın tatlım? umarım hersey yolunda ve iyidir.anaaaam zeynom gelmiş gitmiş keşke denk gelseydik ben ara ara bakıyorum çıkıncada ışık yanık kalıyo canım ya özledim seni tatilin keyfini çıkar dinlen bol bol gez ama kendinide bebişinide yorma tamam mı canım menim seni çok seviyorum men bacım menim
canımmerhaba benim gü<el arkadaşlarım
08/08/2011 saat12:48 de egem doğdu...genel anestezi ile sezeryan olucaktım ki dktorumun oyununa geldimepidural sezeryan oldum farkında olmadan. ben uyucam diye beklerken egeyi gördüm bi anda. bana korkma cihazlar yerleşiyo uyuşukluğun tespit ediliyo dedi meğer o sırada işleme başlamış bile ege şimdi yanımda bakmaya doyamıyorum ona... allahım herkeslere nasip etsin hepiniz dualarımda oldunuz. doğum fotoğrafçısı bayanında bebeğiolmamış henüz oda sürekli hatırlattı bizleri unutma oda bende bol bol dua ettik. allahım kabul eder inşallah en kısa zamanda bebişler dolar topicte fazla kalamıycam sonra görüşürüz
selam kızlar
geçmişe göz atmak isterdim fakat inanın mümkün değil şuaanda. geçenlerde girdim ancak yazmaya vakit bulamadan çıkmak zorunda kaldım. egemizin bugün 5. günü. sağlık ocağına falan gittik topuktan kan aldılar. bne egeden çok ağladım rezil oldum ordakileredesarılık oluyo gibi bende bir telaş heyecan var. allahım korusun bütün bebişleri... bendeb haberler şimdilik böyle. annembabam kalıyo yanımda. ablam zaten komşum sürekli yanımda. gelen giden oluyor işte zaman öyle böyle geç,yo ama ne yalan söyliyim eşim ben oğlum kalcağımız günleri bekliyorum sessiz sessiz sizler nasılsınız???
selam kızlar
geçmişe göz atmak isterdim fakat inanın mümkün değil şuaanda. geçenlerde girdim ancak yazmaya vakit bulamadan çıkmak zorunda kaldım. egemizin bugün 5. günü. sağlık ocağına falan gittik topuktan kan aldılar. bne egeden çok ağladım rezil oldum ordakileredesarılık oluyo gibi bende bir telaş heyecan var. allahım korusun bütün bebişleri... bendeb haberler şimdilik böyle. annembabam kalıyo yanımda. ablam zaten komşum sürekli yanımda. gelen giden oluyor işte zaman öyle böyle geç,yo ama ne yalan söyliyim eşim ben oğlum kalcağımız günleri bekliyorum sessiz sessiz sizler nasılsınız???
merhaba kızlaaaaaaaar
nehirim iyi olmanıza sevindim senin ve egenin
zeynom ışığın yanıyo gelde iki laflayalım
merhaba benim gü<el arkadaşlarım
08/08/2011 saat12:48 de egem doğdu...genel anestezi ile sezeryan olucaktım ki dktorumun oyununa geldimepidural sezeryan oldum farkında olmadan. ben uyucam diye beklerken egeyi gördüm bi anda. bana korkma cihazlar yerleşiyo uyuşukluğun tespit ediliyo dedi meğer o sırada işleme başlamış bile ege şimdi yanımda bakmaya doyamıyorum ona... allahım herkeslere nasip etsin hepiniz dualarımda oldunuz. doğum fotoğrafçısı bayanında bebeğiolmamış henüz oda sürekli hatırlattı bizleri unutma oda bende bol bol dua ettik. allahım kabul eder inşallah en kısa zamanda bebişler dolar topicte fazla kalamıycam sonra görüşürüz
slm kızlar .uzun zmaandır topiktir ayrıyım.yazdıklarımada cvp alamayınca kimsede olmayıncaa sadece ara sıra bakıp çıkıyrm.
geçmişi pek okuyamıyrmmm.
nasılsınızzz keyfleriniz nasıllll
günaydınlar saram kuzummmmm nasılsını
egenin anası nasılalrmış bakalımmmm
saol tatlım, bol bol geziyorum biraz yoruldum ama güzel geldi... sen nasılsın tatlım? umarım hersey yolunda ve iyidir.
istanbul'u cok özlemisim yaa..
canımmasallah.. Allah analı-babalı büyütsun insallah... hayırlı, sağlıklı ve mutlu olun umarım... cok sevindim tatlım..
(darısı cümlemizin basına inş.)
o günlerde gelir insallah tatlım, simdi alabildigin kadar yardım al iyidir yanim..kendine iyi bak, minnosa öpücükler
KIZLAR....... Cümleten selamlar, sevgiler
Canım nehircim gozunaydin. Egemiz geldi. Rabbim anali babali büyütsün darısı bizlere inşallah. SElamunaleykum kızlar nasilsiniz
merhaba kızlaaaaaaaar
nehirim iyi olmanıza sevindim senin ve egenin
zeynom ışığın yanıyo gelde iki laflayalım
nehirim allah analı babalı büyütsünnnnnnnnnn
slm kızlar nasılsınız nehircim gözün aydın egemizi almışsın kucagına allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah
hepinize çook teşekkür ederim caanım arkadaşlarımbenim... keyfim hiç yok. 3 gün önce eniştemin ablamı aldattığını öğrendik.1 seneyi geçmiş başka bir kızla berabermişne bebeğimin taadını çıkarabildim nede lohusa olduğumu anladım. dikişlerim ayakta orda burda geçmeye çalışıyo. kızları anlamasın diye canımız çıkıyo bu sene okula başlıyo yeğenim düzen bozuldu dağıldı canım çok sıkkın anlatacak kelime bulamıyorum.ablam affetmiyor doğal olarak mahvolmuş bitmiş durumdayım psikolojim yerlerde ağlamaktan bittim sütüm azaldı gibi nasıl geçer bu günler bilemiyorum allah güç kuvvet versin bizlere sizler nasılsınz? nasıl gidiyo ramazan? allah bu mübarek günlerde hayırlı haberler vermenizi nasip etsin inşallah. görüşürüz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?