- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
tatlım yumurta olmaz olurmu yumurtan vardırda büyüyen yumurtan yoktur ben doktora gittim canım öyle anladım bide uzayan akıntıdan kendimde tahmin etmiştim
peki bu saatten sonra gelişir mi ki?
olur tatlım neden olmasın..........hıııım onun nasıl yapıldığı bende bilmiyorum canım banada bi tane leyla bitanede metuka yapmıştı metuş gelince söyleyelim sanada yapsın olmaz mı
daha 16.gündesin neden gelişmesinki sen umudunu kaybetme canım ve çalışmalarınıda aksatma
arkadaşlar lütfen yardım edin yarın adet olmam lazım ya da bir iki gün gecikti adetim emin değilim son adet tarihimi pek hatırlayamıyorum benim adet zamanı ağrım filan olmaz birkaç gündür belim ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrı ve batma oluyor oturuş pozisyonuma göre değişiyor çok eğildiğimde fazla ayakta kaldığımda oluyor baya akıntım da var ateşim de yüksek sizce hamile miyim lütfen fikrinizi söyleyin haa bir de bir hafta önce genital siğil çıktı sanırım ve bu hamilelik döneminde bağışıklık sistemi zayıfladığından çıkabiliyormuş
olur tatlım neden olmasın..........
inş canım zaten dr um da 10 gün çalışın dedi.......
bu gün yumurtamın gelişmediğini öğrendim biraz sıkıldım kendimi alış verişe vurdum bir sürü şey aldım......
oooooh sefan olsun iyi yapmışsın canım bende sıkılınca alışverişe çıkarım ve ne bulursam alırım öyle rahatlıyorum ki sonra bi sürü gereksiz şey aldığımı farkediyorum ama olsunaldıklarını güle güle kullan canım menim
tatlım inşallah hamilesindir bi test yapsana hem için rahat etsin hemde bize müjde ver
bir hafta önce yaptım ama çok erkendi tabii negatif çıktı yarın tekrar yapacağım olmazsa ertesi gün kan testi yaptıracağım ama bir söze bir fikre o kadar ihtiyacım var ki
saram ben çıkıyorum şimdilik anneme gidicez seni öptüm kendine iyi bak......
prensesim ben bi çay demleyip geleyim sende istermisin
edaaaaaaaaaaaaa
rabbim uzun ömürlü,hayırlı bi evlat olmasını nasib etsin inşallah.merhaba benim gü<el arkadaşlarım
08/08/2011 saat12:48 de egem doğdu...genel anestezi ile sezeryan olucaktım ki dktorumun oyununa geldimepidural sezeryan oldum farkında olmadan. ben uyucam diye beklerken egeyi gördüm bi anda. bana korkma cihazlar yerleşiyo uyuşukluğun tespit ediliyo dedi meğer o sırada işleme başlamış bile ege şimdi yanımda bakmaya doyamıyorum ona... allahım herkeslere nasip etsin hepiniz dualarımda oldunuz. doğum fotoğrafçısı bayanında bebeğiolmamış henüz oda sürekli hatırlattı bizleri unutma oda bende bol bol dua ettik. allahım kabul eder inşallah en kısa zamanda bebişler dolar topicte fazla kalamıycam sonra görüşürüz
Allah kabul etsin canım..güzel dualarına yürekten amin diyorum kardelencim..
amin saracım...Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin gülüm benim..
kadercim hg bitanem..görüşemedik ama kalbim hep sizlerle...buse hanımdan vakit bulup giremiyorum..boş vakit olursa evin işi yemek falan uğraşıyorum bir bakıyorum zaman uçmuş gitmiş...hsg güzel çıkmış inşallah ardından yavrun gelir tatlım...
41 kere maşallah tatlım...inşallah meleğin gelir...
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..EGEMİZE MAŞALLAH CANIM BENİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?