Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım menim sütünün olmasına çok sevindim minik egemizin buna ihtiyacı var çünkü.ablanlar içinde Allah haklarında hayırlısını versin ve eniştene doğru yolu göstersin demekten başka bişey gelmiyor elimizden sen kendine eşine ve bebeğine iyi bak.mevlidiniz hayırlı olsun Allah kabul etsin egemizde adıyla büyüsün su gibi duru ve temiz sağlıklı ve uzun bir ömür yaşasın hem seninle hem babasıyla beraber.

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar herkesin sağlığı huzuru ve mutluluğu daim olsun

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yetercim

nasılsın canım döndünmü evine yoksa hala annenlerdemisin

kızlar size yaptığım el işlerinin resimlerini göstermek istedim bakalım beğenecekmisiniz

bu mekik oyasından yaptığım küpe

buda simli iplikten ördüğüm ve kurdelalarla süslediğim atkı

Son düzenleme:
selam kızlar sizi çok özledim ama evime dolap falan yapılıyor çok işim var henüz evim düzene girmedi........

iyi geceler kızlar ben çektirdiğim boyun emarı sonucuna göre boyun fıtığı olduğumu öğrendim şimdi ilaç kullanıyorum ve doktorum bu ilaçlar bitip tedavimi oluncaya kadar bebek düşünmem gerektiğini söyledi çünkü ilaçlarım hamilelikte zararlıymış Allah yardımcımız olsun ben bu yüzden bi iki ay bebek işini ertelemek zorunda kaldım çok üzgünüm ama bundada bi hayır vardır diye düşünmek gerektiğine inanıyorum.bendeki son durum böyle kızlar

saram cok geçmis olsun tatlım.. sen sağlığına kavus insallah sonra yavrun da gelsin kucağına... fıtık zor birsey bilirim.. Allah yardımcın olsun tatlım... Acil sifalar olsun bacıma...

Kızlar herkese selamlar, sevgiler
Nasılsınız? nasıl geciyor Ramazan? Hepinizi cok özledim.. kendinize iyi bakın güzeller.. Allah göbeklerinizi doldursun insallah...

Nehircim kendine cok iyi bak, üzme kendini sekercim..

gecmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun tedavin bitsin bebişin gelsin inşallah

selam canım nasılsın nasil gidiyor hamilelik benim mide bulantım bitti cok şükür bu arada oğlum olacakmış ikili ve üçlü
testlerimizi yaptırdık temiz cıktı cok şükür dr um zor zamanları atlattın diyor rabbim herkese nasip etsin bizde haberler
böle seninkinin cisiyeti bellimi...

hımmm oğlumun adı allah izin verirse UMUT olcak o bizim umudumuz olcak....

nehircim canım benim egemizi büyüttün maşallah allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun size... canım ablana cok üzüldüm inşallah düzelirler enişten dogru yolu bulur...ama sen üzülme arkadasların dediği gibi bebeğini düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…