sağol saram haklısın. sütümde sıkıntı yok gibi şimdilerde. milupanın çayı varmış süt arttıran ondan içiyorum tahin pekmez yiyorum iyi durumda sütüm yetiyo bakalım zamanla işbnallah dahada artar... ablamla eniştem görüşmeye başladılar çocklarıyla zaman geçiriyolar bakalım haklarında hayırlısı neyse o olsun... ben çektim kendimi olaydan.sakinleştim dünden beri. halamlar kuzenlerim falan geldi.yarında mevlütümüz var. zaman geçiyo evladımın duasını ismini okutmam lazım artık..
günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yetercim
nasılsın canım döndünmü evine yoksa hala annenlerdemisin
sarammmmmmmmmmmmmmm ellerine sağlık çok hoş olmuşlar çok becerkli hatunlarsınız siz yaaaaaaaaaaaakızlar size yaptığım el işlerinin resimlerini göstermek istedim bakalım beğenecekmisiniz
bu mekik oyasından yaptığım küpe
Eki Görüntüle 243953 Eki Görüntüle 243958
buda simli iplikten ördüğüm ve kurdelalarla süslediğim atkı
Eki Görüntüle 243954 Eki Görüntüle 243956
. Saracim ellerine saglık ne güzel yapmissinkızlar size yaptığım el işlerinin resimlerini göstermek istedim bakalım beğenecekmisiniz
sarammmmmmmmmmmmmmm ellerine sağlık çok hoş olmuşlar çok becerkli hatunlarsınız siz yaaaaaaaaaaaa
. Saracim ellerine saglık ne güzel yapmissin:81:
selam kızlar sizi çok özledim ama evime dolap falan yapılıyor çok işim var henüz evim düzene girmedi........
merhaba prensesim nasılsın tatlım
iyi geceler kızlar ben çektirdiğim boyun emarı sonucuna göre boyun fıtığı olduğumu öğrendim şimdi ilaç kullanıyorum ve doktorum bu ilaçlar bitip tedavimi oluncaya kadar bebek düşünmem gerektiğini söyledi çünkü ilaçlarım hamilelikte zararlıymış Allah yardımcımız olsun ben bu yüzden bi iki ay bebek işini ertelemek zorunda kaldım çok üzgünümama bundada bi hayır vardır diye düşünmek gerektiğine inanıyorum.bendeki son durum böyle kızlar
kızlar size yaptığım el işlerinin resimlerini göstermek istedim bakalım beğenecekmisiniz
iyi geceler kızlar ben çektirdiğim boyun emarı sonucuna göre boyun fıtığı olduğumu öğrendim şimdi ilaç kullanıyorum ve doktorum bu ilaçlar bitip tedavimi oluncaya kadar bebek düşünmem gerektiğini söyledi çünkü ilaçlarım hamilelikte zararlıymış Allah yardımcımız olsun ben bu yüzden bi iki ay bebek işini ertelemek zorunda kaldım çok üzgünümama bundada bi hayır vardır diye düşünmek gerektiğine inanıyorum.bendeki son durum böyle kızlar
Kızlar herkese selamlar, sevgiler
Nasılsınız? nasıl geciyor Ramazan? Hepinizi cok özledim.. kendinize iyi bakın güzeller.. Allah göbeklerinizi doldursuninsallah...
Nehircim kendine cok iyi bak, üzme kendini sekercim..
sağol saram haklısın. sütümde sıkıntı yok gibi şimdilerde. milupanın çayı varmış süt arttıran ondan içiyorum tahin pekmez yiyorum iyi durumda sütüm yetiyo bakalım zamanla işbnallah dahada artar... ablamla eniştem görüşmeye başladılar çocklarıyla zaman geçiriyolar bakalım haklarında hayırlısı neyse o olsun... ben çektim kendimi olaydan.sakinleştim dünden beri. halamlar kuzenlerim falan geldi.yarında mevlütümüz var. zaman geçiyo evladımın duasını ismini okutmam lazım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?