iyi geceler kızlar ben çektirdiğim boyun emarı sonucuna göre boyun fıtığı olduğumu öğrendim şimdi ilaç kullanıyorum ve doktorum bu ilaçlar bitip tedavimi oluncaya kadar bebek düşünmem gerektiğini söyledi çünkü ilaçlarım hamilelikte zararlıymış Allah yardımcımız olsun ben bu yüzden bi iki ay bebek işini ertelemek zorunda kaldım çok üzgünümama bundada bi hayır vardır diye düşünmek gerektiğine inanıyorum.bendeki son durum böyle kızlar
Kızlar herkese selamlar, sevgiler
Nasılsınız? nasıl geciyor Ramazan? Hepinizi cok özledim.. kendinize iyi bakın güzeller.. Allah göbeklerinizi doldursuninsallah...
Nehircim kendine cok iyi bak, üzme kendini sekercim..
metuşşş,yeter, maonya sizler nasılsınız umarım hersey yolundadır zelal hala yok galiba...
saram cok geçmis olsun tatlım.. sen sağlığına kavus insallah sonra yavrun da gelsin kucağına... fıtık zor birsey bilirim.. Allah yardımcın olsun tatlım... Acil sifalar olsun bacıma...
gecmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun tedavin bitsin bebişin gelsin inşallah
geçmiş olsun kuzum iyi bak kendine
Kızlar herkese selamlar, sevgiler
Nasılsınız? nasıl geciyor Ramazan? Hepinizi cok özledim.. kendinize iyi bakın güzeller.. Allah göbeklerinizi doldursuninsallah...
Nehircim kendine cok iyi bak, üzme kendini sekercim..
saracım maşallah elinden her iş geliyor arkadasım ellerine saglık
Allah hepinizin kucagini doldursun kizlar.Hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. dualarimda sizide unutmuyorum merak etmeyin
selam canım nasılsın nasil gidiyor hamilelik benim mide bulantım bitti cok şükür bu arada oğlum olacakmış ikili ve üçlü
testlerimizi yaptırdık temiz cıktı cok şükür dr um zor zamanları atlattın diyor rabbim herkese nasip etsin bizde haberler
böle seninkinin cisiyeti bellimi...
hımmm oğlumun adı allah izin verirse UMUT olcak o bizim umudumuz olcak....
Allah hepinizin kucagini doldursun kizlar.Hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. dualarimda sizide unutmuyorum merak etmeyin
aminn..hepimiz birbirimze duaedelım müminin mümine etttiği dua en makbul dualardandır rabbim hepımızın gonlune gore versın ınş. şu mübarek ayın yuzuhürmetine
saracım çok geçmiş olsun canım rabbim tez elden şifasını verir inşallah evet herşeyde vardır bi hayıriyi geceler kızlar ben çektirdiğim boyun emarı sonucuna göre boyun fıtığı olduğumu öğrendim şimdi ilaç kullanıyorum ve doktorum bu ilaçlar bitip tedavimi oluncaya kadar bebek düşünmem gerektiğini söyledi çünkü ilaçlarım hamilelikte zararlıymış Allah yardımcımız olsun ben bu yüzden bi iki ay bebek işini ertelemek zorunda kaldım çok üzgünümama bundada bi hayır vardır diye düşünmek gerektiğine inanıyorum.bendeki son durum böyle kızlar
selam canım nasılsın nasil gidiyor hamilelik benim mide bulantım bitti cok şükür bu arada oğlum olacakmış ikili ve üçlü
testlerimizi yaptırdık temiz cıktı cok şükür dr um zor zamanları atlattın diyor rabbim herkese nasip etsin bizde haberler
böle seninkinin cisiyeti bellimi...
hımmm oğlumun adı allah izin verirse UMUT olcak o bizim umudumuz olcak....
saracım çok geçmiş olsun canım rabbim tez elden şifasını verir inşallah evet herşeyde vardır bi hayır
edacım rabbim inşallah kucagına almayı nasip eder senin adına çok sevindim canım
saracım çok geçmiş olsun canım rabbim tez elden şifasını verir inşallah evet herşeyde vardır bi hayır
edacım rabbim inşallah kucagına almayı nasip eder senin adına çok sevindim canım
sağol ececim sen nasılsın neler yapıyosun hala tatildemisin canım
edacım maşallah canım demek oğluşun olacak umudumuz geliyo ha çok sevindim hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun bacıma Allah senide bebeğinide kem gözlerden nazardan korusun
canııııımmmmm cok sagol amiiinnn diyorum güzel dileklerin için darısı sana olsun saram rabbim kucagını boş bırakmasın allah isteyen bekleyen herkse nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?