Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geçmiş olsun kuzum iyi bak kendine

sağol kuzumm amin inşşş

metuşşş,yeter, maonya sizler nasılsınız umarım hersey yolundadır zelal hala yok galiba...

kızlar hepinizi çok özledim hala köydeyim bu gün akşam döneceğim evime yarında sabah erkenden (saat 06.30 da )adanaya gideceğimm eşimin kontrolleri için fırsat bu8ldukça yazmaya çalıştım size yeterli olmadı biliyorum ama köy de işler hiç bitmiyor kızlarrr o yüzdenn yarından sonra daha çok yazışacağız inşşş bu günlerimiz güzel haberlere gebe olsun inşşşşş

saram cok geçmis olsun tatlım.. sen sağlığına kavus insallah sonra yavrun da gelsin kucağına... fıtık zor birsey bilirim.. Allah yardımcın olsun tatlım... Acil sifalar olsun bacıma...

gecmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun tedavin bitsin bebişin gelsin inşallah

geçmiş olsun kuzum iyi bak kendine

çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekküy ediyoyum ve hepinizi çok seviyoyum

Allah hepinizin kucagini doldursun kizlar.Hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. dualarimda sizide unutmuyorum merak etmeyin

iyib olmana sevindim zeynom bende seni çok özledim kendine ve yeğenime iyi bak öptüm çok

Allah hepinizin kucagini doldursun kizlar.Hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. dualarimda sizide unutmuyorum merak etmeyin

aminn..hepimiz birbirimze duaedelım müminin mümine etttiği dua en makbul dualardandır rabbim hepımızın gonlune gore versın ınş. şu mübarek ayın yuzuhürmetine

edacım maşallah canım demek oğluşun olacak umudumuz geliyo ha çok sevindim hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun bacıma Allah senide bebeğinide kem gözlerden nazardan korusun

saracım çok geçmiş olsun canım rabbim tez elden şifasını verir inşallah evet herşeyde vardır bi hayır

edacım rabbim inşallah kucagına almayı nasip eder senin adına çok sevindim canım

saracım çok geçmiş olsun canım rabbim tez elden şifasını verir inşallah evet herşeyde vardır bi hayır

edacım rabbim inşallah kucagına almayı nasip eder senin adına çok sevindim canım

sağol ececim sen nasılsın neler yapıyosun hala tatildemisin canım

sağol ececim sen nasılsın neler yapıyosun hala tatildemisin canım

amin canım allah sanada burdaki tüm arkadaslarımada yasatsın bu duyguyu....

edacım maşallah canım demek oğluşun olacak umudumuz geliyo ha çok sevindim hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun bacıma Allah senide bebeğinide kem gözlerden nazardan korusun

canııııımmmmm cok sagol amiiinnn diyorum güzel dileklerin için darısı sana olsun saram rabbim kucagını boş bırakmasın allah isteyen bekleyen herkse nasip etsin

kızlar bu gün eşimin kotrolleri vardı sabbah saat 06 00 çıktık evden ünversty gittik kan verdik önce endokrinde sonra beyin cerahiye gittik muayene olduk dr mr istedi mr için perşebeye gün verdiler öğleden sonra gözde randevumuz vardı oraya gittik eşim muayene olurken bende sabah endokrinin istediği kan sonuçlarıyla endokrine ve beyin cerahiye gitmek için labratuvara gittim ama bir sorun olmuş kan sonuçlarını şimdi veremiyoruz dediler göz polkiliniği ile labratuvar arasında merdiven inipçıkmaktan dizimin iç tarafında ceviz büyüklüğünde bir şişlik olmuç (eve gelip oturunca fark ettim )tabi kan sonuçlarını gösteremedim ama dr konuştum prşb gün mr için gelince kan sonucana göre ilaçları ayarlayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…