Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bu saate kadar açmısın tızım sen niye yemek yemiyosun yoksam diyetmi yapıyosun ama böyle diyet olmazki hasta olursun Allah korusun dikkat et canım.

diyet falan yok canim gerceyi ihtiyacim var diyete tedaviye basliyali baya kilo aldim haplardan .......... ama ben kavalti yapamiyorum istah yok bazen aksam esim geldiyinde onunla birlikte yiyorum ... butun gun oyle geziyorum aclik diye birsey yok bende ama tedavide igne ve haplari kulanirken her mutva gitiyimde atistirmalik birseyler alip geliyordum

benimde diyet yapmam lazım valla ama nerdeeeee ne zaman diyete başlamaya karar versem canım kilo yapan yemeklerden çekmeye başlıyo aslında çok fazla abur cubur yemem ama bi kere aldık ya kiloları artık vermesi zor oluyo.ama diyet yapsanda kahvaltı en önemli öğün nonu atlama canım.akşama kadar aç kalman sakıncalı hormonlarınında dengesini bozarsın.

insalla canim ya bende cok korkuyordum ama korkulacak birsey yok .......... biraz sarsiliyorsun madi manevi ama yapicak baska birsey olmayinca katlaniyorsun herseye ..... ALLAHIN izniyla insalla hepimiz anne oluruz

Ayy bacım direkt konuya daldım ama; hadi insallah hayırlısı olsun..
( ins. yavrun sürpriz yapıp öncesinde gelir.)

Hayırlısı olsun tatlım cok sevindimm.. Asilama banada biraz öyle geliyor.. biliyosun benim konustugum prof kadında öyle demisti... zaman ve para kaybı diye.. gerci kısmet bilinmez yani....

amanda aman kimler gelmiş gözümün nuru bacım zeynom gelmiş nasılmış güzeller güzeli anne adayı bakim

inşallah zeynom ya kendiliğinden gelse hemde ikiz olsa ooooh ne güzel olurdu dimi.tabiki hayırlısı olsun.sağlıklı akıllı olsun eli ayağı düzgün olsun benim olsun canım olsun yavrum olsun (ayyy duygulandım iş yerinde olmasam ağlarım yani)

kavalti yaptim zaman butun gun halsiz geziyorum hic birse yapamiyorum elimi bile kaldiramiyorum kaldiramiyorum boyle sabah kalktigimda bir kahve iciyorum daha nezamanki birsey yedim iyi olmadini bende biliyorum ama senelerce oyle alismisim

Tatlım evet dikkat etmek lazım biraz ama kendini sıkmadan, zaten sen biliyosun herseyi... Ben hep yazıyorum bak; taze badem ve ananas yemistim bol bol... özellikle ananası siddetle tavsiye ediyorum en azından haftada bir kez.......
:82:
(canım bide triode baktırmıstın dimi? ben onada baktırmıstım doktora da aklıma geldi...)

insalla canim ya bende cok korkuyordum ama korkulacak birsey yok .......... biraz sarsiliyorsun madi manevi ama yapicak baska birsey olmayinca katlaniyorsun herseye ..... ALLAHIN izniyla insalla hepimiz anne oluruz

cadıdıcım bak ne zamandır aklımda, sorucam soramadım, hani son tüp bebekte tüplerde sıvı birikmesi gibi bisey mi olmustu? öyle bisey yok dimi? cünkü o tüp bebek sansını cok azaltıyormus... ona bakmıslardır heralde di mi tatlım?

Hadi cümlemizin hakkında hayırlısı insallah...

inşallah canım yaaaaa

ben cay yapmaya gitim bir onceki sayfayada bakmadim

çayını yap kahvaltını yap tamam mı canım menim aç kalmak yok sonra vücudun halsiz düşer hasta olursun

amanda aman kimler gelmiş gözümün nuru bacım zeynom gelmiş nasılmış güzeller güzeli anne adayı bakim

canımmmm

ayy canım bacımmm... insallah Rabbim gönlüne göre verir.. bende diyom insallah saramın ikizleri olur diye.. tabii ki saglikli ve hayırlı evladları olsun insallah...

Rabbim bekleyen herkesin kucagini hayırlı ve saglikli evladla doldursun insallah....

canım ben bundan 5 yıl önce safra kesesinden ameliyat oldum o zaman hipertroidi çıkmıştı ama bi ay ilaç tedavisi uygulandı sonra değerim normale gelince ameliyat oldum.ondan sonrada yapılan bütün TSH değerlerim hep nomal çıktı o zaman belki heyecandan yada korkudan yükselmiş olabilir demişti doktorlar.ama o zaman çok çok küçük bide nodül vardı ama doktorlar ameliyata bile gerek yok dediler bi dahada baktıradım o nodül duruyomu büyümüşmü hiç bilmiyorum.ama geende TSH yine baktı doktorlar yine normal çıktı.bi sorun olsa normal çıkmaz dimi

canim benim o tuplerdeki siviyi bende defalarca sordun yok dediler olsa amelyatla alirdik tupleri diyorlar ama bukadar denemeden sonra niye olmuyor bende anlamis deyilim baska bir sorunda yok sadece tupler tikali

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım menim.Allah herkesin gönlüne göre versin.seninde yavrunu sana çok bağışlasın.hayırlısıyla bi avazda kurtulup kucağına almayı nasip etsin.

yok canım tabii ki normal cıkmaz.. tamam takma kafanı hic... bisey olsa zaten sunu yap, bunu yapma derlerdi mutlaka...

artık bundan sonra insallah hamile kaldıktan sonra bakıcaklar trioid degerlerine ( o zaman mecbur bakılıyor ondan yanim)

canim benim o tuplerdeki siviyi bende defalarca sordun yok dediler olsa amelyatla alirdik tupleri diyorlar ama bukadar denemeden sonra niye olmuyor bende anlamis deyilim baska bir sorunda yok sadece tupler tikali

Tatlım zaten sorun olsa bile bir caresi vardır insallah, onemli olan o sorunu tespit edebilmek bence...
ama insallah sende yavrunu hayırlısıyla kucagina alırsın tatlım... Gönlünü ferah tut, insallah gelicek yavrun kollarına..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım menim.Allah herkesin gönlüne göre versin.seninde yavrunu sana çok bağışlasın.hayırlısıyla bi avazda kurtulup kucağına almayı nasip etsin.
amin canım, yüregine saglik... insallah darısı sizlerin basına olsun canım... cok dua ediyorum inan...

inşallah hamiş olalımda hangi değere bakarlarsa baksınlar. zeynoooom gel sanada bi yeşil çay vereyim.yeşil çay beni hem dinlendiriyo hem sakinleştiriyo bugn biraz stresliyim biliyomusun yazın ürtiker oldum halk arasında kurdeşen deniyomuş iki ay kadar uğraştım ama şimdi geçti ilacımıda bıraktım çok şükür.yapılan tahlillerde bişey çıkmadı stresten de olabiliyomuş.rezene çayı ve yeşil çay ilaçtan daha iyi geldi diyebilirim.bide bol bol dua ettim çok şükür geçtşi gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…