bu saate kadar açmısın tızım sen niye yemek yemiyosun yoksam diyetmi yapıyosun ama böyle diyet olmazki hasta olursun Allah korusun dikkat et canım.
sara nerdesin canim :84::84::84::84:
diyet falan yok canim gerceyi ihtiyacim var diyete tedaviye basliyali baya kilo aldim haplardan .......... ama ben kavalti yapamiyorum istah yok bazen aksam esim geldiyinde onunla birlikte yiyorum ... butun gun oyle geziyorum aclik diye birsey yok bende ama tedavide igne ve haplari kulanirken her mutva gitiyimde atistirmalik birseyler alip geliyordum
hayırlısı olsun canım.ne kadar istesekde kafamızdan atmak zor biliyorum ama bi şekilde bu durumu kabullenip hayatımıza devam etmeliyiz.belki o zaman bizim veletler kendiliğinden gelirler.ben tüp bebek yöntemindende çok korkuyorum çünkü çok kötü bi rahim filmi deneyimim var doktora her gittiğimde spekulumu her gördüğümde ödüm kopuyor.inşallah kendiliğinden gelirde bebeklerimizi bizi daha fazla üzmezler.
cadı cım yeniden tüp bebek denemesi yapacakmısın ben evimi taşıdıktan sonra aralık ayı gibi düşünüyorum tabi Allah kısmet ederse aşılama yapmadan direk tüp bebek denemesi yapayım diyorum aşılama zaman kaybı olurmuş gibi geliyo
burdayım tızım ya ne bağırıyosun :18::18::18::18::18::18::18:bi önceki sayfaya bak bende sana yazdım.
Ayy bacım direkt konuya daldım ama; hadi insallah hayırlısı olsun..
( ins. yavrun sürpriz yapıp öncesinde gelir.)
Hayırlısı olsun tatlım cok sevindimm.. Asilama banada biraz öyle geliyor.. biliyosun benim konustugum prof kadında öyle demisti... zaman ve para kaybı diye.. gerci kısmet bilinmez yani....
benimde diyet yapmam lazım valla ama nerdeeeee ne zaman diyete başlamaya karar versem canım kilo yapan yemeklerden çekmeye başlıyoaslında çok fazla abur cubur yemem ama bi kere aldık ya kiloları artık vermesi zor oluyo.ama diyet yapsanda kahvaltı en önemli öğün nonu atlama canım.akşama kadar aç kalman sakıncalı hormonlarınında dengesini bozarsın.
benimde diyet yapmam lazım valla ama nerdeeeee ne zaman diyete başlamaya karar versem canım kilo yapan yemeklerden çekmeye başlıyoaslında çok fazla abur cubur yemem ama bi kere aldık ya kiloları artık vermesi zor oluyo.ama diyet yapsanda kahvaltı en önemli öğün nonu atlama canım.akşama kadar aç kalman sakıncalı hormonlarınında dengesini bozarsın.
insalla canim ya bende cok korkuyordum ama korkulacak birsey yok .......... biraz sarsiliyorsun madi manevi ama yapicak baska birsey olmayinca katlaniyorsun herseye ..... ALLAHIN izniyla insalla hepimiz anne oluruz
insalla canim ya bende cok korkuyordum ama korkulacak birsey yok .......... biraz sarsiliyorsun madi manevi ama yapicak baska birsey olmayinca katlaniyorsun herseye ..... ALLAHIN izniyla insalla hepimiz anne oluruz
ben cay yapmaya gitim bir onceki sayfayada bakmadim
amanda aman kimler gelmiş gözümün nuru bacım zeynom gelmiş nasılmış güzeller güzeli anne adayı bakim
inşallah zeynom ya kendiliğinden gelse hemde ikiz olsa ooooh ne güzel olurdu dimi.tabiki hayırlısı olsun.sağlıklı akıllı olsun eli ayağı düzgün olsun benim olsun canım olsun yavrum olsun(ayyy duygulandım iş yerinde olmasam ağlarım yani)
Tatlım evet dikkat etmek lazım biraz ama kendini sıkmadan, zaten sen biliyosun herseyi... Ben hep yazıyorum bak; taze badem ve ananas yemistim bol bol... özellikle ananası siddetle tavsiye ediyorum en azından haftada bir kez.......
:82:
(canım bide triode baktırmıstın dimi? ben onada baktırmıstım doktora da aklıma geldi...)
cadıdıcım bak ne zamandır aklımda, sorucam soramadım, hani son tüp bebekte tüplerde sıvı birikmesi gibi bisey mi olmustu? öyle bisey yok dimi? cünkü o tüp bebek sansını cok azaltıyormus... ona bakmıslardır heralde di mi tatlım?
Hadi cümlemizin hakkında hayırlısı insallah...
Tatlım evet dikkat etmek lazım biraz ama kendini sıkmadan, zaten sen biliyosun herseyi... Ben hep yazıyorum bak; taze badem ve ananas yemistim bol bol... özellikle ananası siddetle tavsiye ediyorum en azından haftada bir kez.......
:82:
(canım bide triode baktırmıstın dimi? ben onada baktırmıstım doktora da aklıma geldi...)
cadıdıcım bak ne zamandır aklımda, sorucam soramadım, hani son tüp bebekte tüplerde sıvı birikmesi gibi bisey mi olmustu? öyle bisey yok dimi? cünkü o tüp bebek sansını cok azaltıyormus... ona bakmıslardır heralde di mi tatlım?
Hadi cümlemizin hakkında hayırlısı insallah...
canımmmm
ayy canım bacımmm... insallah Rabbim gönlüne göre verir.. bende diyom insallah saramın ikizleri olur diye.. tabii ki saglikli ve hayırlı evladları olsun insallah...
Rabbim bekleyen herkesin kucagini hayırlı ve saglikli evladla doldursun insallah....
canım ben bundan 5 yıl önce safra kesesinden ameliyat oldum o zaman hipertroidi çıkmıştı ama bi ay ilaç tedavisi uygulandı sonra değerim normale gelince ameliyat oldum.ondan sonrada yapılan bütün TSH değerlerim hep nomal çıktı o zaman belki heyecandan yada korkudan yükselmiş olabilir demişti doktorlar.ama o zaman çok çok küçük bide nodül vardı ama doktorlar ameliyata bile gerek yok dediler bi dahada baktıradım o nodül duruyomu büyümüşmü hiç bilmiyorum.ama geende TSH yine baktı doktorlar yine normal çıktı.bi sorun olsa normal çıkmaz dimi
inşallah canım yaaaaa
çayını yap kahvaltını yap tamam mı canım menim aç kalmak yok sonra vücudun halsiz düşer hasta olursun
canim benim o tuplerdeki siviyi bende defalarca sordun yok dediler olsa amelyatla alirdik tupleri diyorlar ama bukadar denemeden sonra niye olmuyor bende anlamis deyilim baska bir sorunda yok sadece tupler tikali
amin canım,amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım menim.Allah herkesin gönlüne göre versin.seninde yavrunu sana çok bağışlasın.hayırlısıyla bi avazda kurtulup kucağına almayı nasip etsin.
yok canım tabii ki normal cıkmaz.. tamam takma kafanı hic... bisey olsa zaten sunu yap, bunu yapma derlerdi mutlaka...
artık bundan sonra insallah hamile kaldıktan sonra bakıcaklar trioid degerlerine ( o zaman mecbur bakılıyor ondan yanim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?