Sabırla Bebeğini Bekleyenler

insalla canim ya her transvere gitiyimda bir umutla gidiyorum ve sonra yikiliyorum ya bende baska birsey var bunlar anlamiyo yada daha zamani gelmemis

ay cok gecmis olsun baccım ya... sifalar olsun ictigin caylarda canım.... bugün bende biraz stresliydim canım (baska meseleler merak etme) neyse amannnnn ..

bosverelim tatlım biz keyfimize , sagligimiza bakalım yanimmm biraz oynasam mı neeeee .. azcık kendimi yormadan hehheee

çok sağol canım. bencede biraz oynayalımda stres atalım ama sen yavaş yavaş oyna

zeynoooom metukadan haberin varmı hiç msn ye geliyomu ben hiç denk gelemiyorum.neredeyse yirmi günden fazla oldu hiç görüşemedik merak ediyorum.:26::26::26::26::26::26::26:

cadı cım akşama ne yemek yapacan ben daha karar veremedim kıyma çıkardım ama nasıl bi yemek yapsam bilemiyorum

zeynoooom metukadan haberin varmı hiç msn ye geliyomu ben hiç denk gelemiyorum.neredeyse yirmi günden fazla oldu hiç görüşemedik merak ediyorum.:26::26::26::26::26::26::26:

yok tatlım yaa.. ben hic MSN acmıyorrum... sen gene daha yakın zamanda konusmussun.. ben aylardır konusmadım onunla... iyidir insallah....

insalla bu zaman yakindir

amin canım

yok tatlım yaa.. ben hic MSN acmıyorrum... sen gene daha yakın zamanda konusmussun.. ben aylardır konusmadım onunla... iyidir insallah....

amin canım

bana en son geçen ayın 14 ünde neredesin biraz konuşsak iyi olacak diye yazmış ben o tarihte annemlerdeydim sonra açınca geldi iletiside öyle gördüm ondan sonrada bi daha haber alamadım ne diyecekti neden gitti çok merak ediyorum inşallah iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…