firinda hic yapmadim canim iyi kizariyormu ...... yada sogan domates falanmi koyuyorsun ..........
çupra,somon,levrek,hamsi tavaya bayılıyorum.ben hamsi tava yapayım baan gelin zeynom cadım beraber yiyelim karadeniz gelini olarak çok güzel hamsi tava yaparım.
tatlım ben fırında yaptırğım zaman tepsiye çok az sürüp fırında biraz kızdırıyorum sonra balıkları diziyorum balıklar kızarınca üzerine domates biber ve soğan ları dilimleyip koyuyorum.onlarda kızarınca çıkarıyorum çok güzel oluyo.ama alabalık fırında güzel olmuyo tavada kızarınca daha lezzetli oluyo.palamudu da ben tavada kızartınca daha çok seviyorum.
hoşgeldin canım aramıza;
umarım yakın zamanda rabbim bebeğine kavuşturur seni bugünleri unuttur...
amin saolasın canım..
avatarına bakılırsa hamilesin canım hamileysen ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
tatlım seni çok iyi anlıyorum emin ol.bende 3,5 yıllık evliyim.1,5 yıl önce bi düşük yaşadım.7 haftalık bebeğimi kaybettim.ondan sonrada hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor.hayırlısı Allahtan diyoruz.bizdede belli bi sorun yok.inşallah en kıs zamanda bebeklerimiz kendiliğinden gelir de bizde bu sıkıntılardan kurtuluruz ve çevremizdeki boşboğaz insanların çenesini kapatmış oluruz.sende bi müddet kafana takmamaya bak biliyorum bunu demesi kolay ama yapması zor diyeceksin ama elimizden başka bişey gelmiyoki.el işine falan başla mesela yada kitap oku ben bu aralar el işine sardım mesela gündüz iş yerindeyim düşünecek pek vaktim olmuyo akşamda evde fırsat buldukça el işi yapıyorum kafam dağılıyo.bu sıralar boncuklu oda takımları moda kime baksam onu yapıyo bende öğrendim şimdi boncuk işliyorum.bitince sizede gösteririm.canın sıkıldıkça gel biz hep buralardayız derdimizde aynı nasıl olsa birbirimize dert ortağı oluruz.kendine iyi bak.
zirvecim seni burda görmek ne kadar güzellll:)))
davetin icin saol canim ama ben cok uzaktayim .....yimis kadar oldum canim
firinda bende denicam hic yapmadim bu gune kadar ama iyi oldunu herkez soyliyo mutlaka denicam
kızlar balık muhabbeti yapmışsınız:))cnm acavp balık çektiii.çok severimmmmmmmm:)
gebe olsaydım şimdi eşimi aş eriyrm dieee balık yedirmeye götürürdüm:))gebeliğin hangi yönünden bakarsan bak çok güzelll:) hele benim gibi oburlar içininşş o günlerde gelecek
iyi dileklerin için saol canım.. 6 yıldır çalışıyordum tüp bebek döneminde bıraktım işi izin almak zor oldu 1 yıldır evdeyim diyicem ama dr kapılarındayım geçen ay tamamen bıraktım..kurana gittim namaza başladım elişi falan yapıyorum..hepimizin sorunu aynı olduğu için seni anlıyorum dediğinde mutlu oldum etrafımızda çoğu insan anlamıyor bazen annem bile anlamıyor kaldıki el alem anlasın..hayırlısı rabbimden gönlümüze göre verir inşallah..
mrhb kızlar nasılsınızzz :26::26:ben yine yorgunummm:26::26: bu gün has aldığım raporu sgk ya götürdümmm ama yanlış yazılmış diye kabul etmediler(15 öncede yanlış diye düzeltirmek için has göndermişlerdi düzeltirdimm ama yine yanlış diyorlar)pzrts tekrar has gideceğim raporu tekrar yazdırmak için 3 saatlik yol çekilmez ama el mahkum ne yapayımmm
yarın bıdıkın (yeğenim )doğum günübu gün kalan zamanda onunla uğraştıkkk:44::44::44: sıpa tüm şımarıklığını yaptı bize yarınnnn pasta keseceğiz bıdıka
bugünlerdeee topiğimizde hareketlenme varrr
off ayın 23ü gelseydideee nete doya doya girseydimmm.
kızlar hoşçakalın behlüll kaçarrr
uhuuuuuuuuu sara gelmis
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::87::87::87::87::87::87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?