Sabırla Bebeğini Bekleyenler

firinda hic yapmadim canim iyi kizariyormu ...... yada sogan domates falanmi koyuyorsun ..........

tatlım ben fırında yaptırğım zaman tepsiye çok az sürüp fırında biraz kızdırıyorum sonra balıkları diziyorum balıklar kızarınca üzerine domates biber ve soğan ları dilimleyip koyuyorum.onlarda kızarınca çıkarıyorum çok güzel oluyo.ama alabalık fırında güzel olmuyo tavada kızarınca daha lezzetli oluyo.palamudu da ben tavada kızartınca daha çok seviyorum.

firinda bende denicam hic yapmadim bu gune kadar ama iyi oldunu herkez soyliyo mutlaka denicam

kızlar balık muhabbeti yapmışsınız:))cnm acavp balık çektiii.çok severimmmmmmmm:)
gebe olsaydım şimdi eşimi aş eriyrm dieee balık yedirmeye götürürdüm:))gebeliğin hangi yönünden bakarsan bak çok güzelll:) hele benim gibi oburlar içininşş o günlerde gelecek

iyi dileklerin için saol canım.. 6 yıldır çalışıyordum tüp bebek döneminde bıraktım işi izin almak zor oldu 1 yıldır evdeyim diyicem ama dr kapılarındayım geçen ay tamamen bıraktım..kurana gittim namaza başladım elişi falan yapıyorum..hepimizin sorunu aynı olduğu için seni anlıyorum dediğinde mutlu oldum etrafımızda çoğu insan anlamıyor bazen annem bile anlamıyor kaldıki el alem anlasın..hayırlısı rabbimden gönlümüze göre verir inşallah..

bugünlerdeee topiğimizde hareketlenme varrr

off ayın 23ü gelseydideee nete doya doya girseydimmm.

kızlar hoşçakalın behlüll kaçarrr

mrhb kızlar nasılsınızzz :26::26:ben yine yorgunummm:26::26: bu gün has aldığım raporu sgk ya götürdümmm ama yanlış yazılmış diye kabul etmediler (15 öncede yanlış diye düzeltirmek için has göndermişlerdi düzeltirdimm ama yine yanlış diyorlar)pzrts tekrar has gideceğim raporu tekrar yazdırmak için 3 saatlik yol çekilmez ama el mahkum ne yapayımmm

yarın bıdıkın (yeğenim )doğum günü bu gün kalan zamanda onunla uğraştıkkk:44::44::44: sıpa tüm şımarıklığını yaptı bize yarınnnn pasta keseceğiz bıdıka

inşallah tatlım o günlerde gelecek.sen hamile kal ben sana ellerimle balık pişirir getiririm inanki canım bacım menim.:104::104::104::104::104::104:sana bişey sölim mi bende hamile olunca her gördüğümü canım çekecek gibi geliyo neden dersen bende yemek yemeyi çok seviyorum

tatlım burda hepimizin derdi aynı sorunu aynı bizi bizden daha iyi kim anlayabilirki.her zaman gel konuşuruz rahatlarız.insan konuştukça dertleri azalır gibi oluyo.hem burda her zaman bebek konuşmuyoruz bazen dağıtıp oynuyoruz bazen yemek bazen el işi bazen bildiklerimizi paylaşıyoruz yani ortamımız çok güzel hele diğer arkadaşlarda yavaş yavaş gelmeye başlasın herşey daha güzel olacak.

yeğeninin doğum günü kutlu olsun canım.ömrü uzun huzurlu sağlıklı ve mutlu olsun.bi dahaki doğum gününe yeter teyzesinin bebişide katılsın inşallah.

bugünlerdeee topiğimizde hareketlenme varrr

off ayın 23ü gelseydideee nete doya doya girseydimmm.

kızlar hoşçakalın behlüll kaçarrr

güle güle tatlım arada kaç gel ama kotayı fazla aşma canım sabret kemal sunalın dediği gibi şunun şurasında ayın 23 üne ne kaldı heheheheeee

cadı cım ben yine geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…