Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi yapmışın cadıcım,ellerine sağlık.
canim sen diyetmi yapiyorsun ..........neler yaptini bir anlatsan bende zayiflamak istiyorum , birkac sey denedim ama olmadi
canım,yazarım listeyi,şu an yazamıyorum ama,en boş vaktimde yazcam inşallah

evet sara cım,öyle ama 25 yaşındakilere bile çift koyuyo bazı merkezler,neye göre hareket ediyolar,onuda bilmiyorum.

bunu araştıralım kardelencim:44::44::44::44::44::44::44:

Kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız, çok özledim, var mı güzel haberler. Bende bişey yok hala ( Bugün adet günümdü aslında, henüz gelmedi ama test yaptım negatif çıktı( Bekliyeyim yarını da bakalım, hiç bir belirti yok zaten ama bir ümit işte....

bunu araştıralım kardelencim:44::44::44::44::44::44::44:
biz üç aylık bitkisel kürlere başladık saracım,eşim kullanıyo bu defa da,belki onda görülemeyen bişey vardır diye düşünüp başladık,o arada da araştırcam inşallah.

kadercim,çok özledim canım seni,inşallah bebiş sebebiyle gecikmiştir o adet. hayırlı haberlerle görüşmek üzere

bebeğim bu ay 2 günde benim geçti olmazda diyorum ama içimden bir ses olur yaa diyor çok karmaşık bir durumdu ama geldi tabiki kırmızılarrr sağlık olsun ne diyelimm

bebeğim bu ay 2 günde benim geçti olmazda diyorum ama içimden bir ses olur yaa diyor çok karmaşık bir durumdu ama geldi tabiki kırmızılarrr sağlık olsun ne diyelimm

kadercim hoşgeldin özlemiştik seni bende de yok henüz bi haber beklyirouz bakalım seninde inşallah adet yerine bebğin gelir canım idrarda yaptıysan teste pek güvenme pazartesine kadar gelmezse kanda baktır kadercim.

hadi hayırlısı kardelencim inşallah kürler işe yararda bebişin gelir

merhaba yetercim ben iyiyim sen nasılsın tatlım işlerini bitirdinmi

iyi direndi işler ama sanırım üstesinden geldim
canım bayağı halolduu hala yıkanacaklar var onları yıkıyorumm ama çoğu bitti

iyi direndi işler ama sanırım üstesinden geldim
canım bayağı halolduu hala yıkanacaklar var onları yıkıyorumm ama çoğu bitti

hamarat insanın hali başka olur işte maşallah bacıma kendini çok yormadan yavaş yavaş yap canım.kolay gelsin sana

Son düzenleme:
arkadaşlar panax diye bi ilaç var tamamen bitkiselmiş çok özüyolar etrafınızda kullanan varmı yada bilgisi olan varmı bu ilaç hakkında..eşim için kullanmak istiyorum ama karar veremedim keçiboynuzu kürünü bititrmek istiyorum..

hiç duymadım canım o yüzden sana bu konuda yardımcı olamıyacam.ama kullanmadan önce iyice araştırmanı öneririm yarar sağlayacam diye zarar görmeyesin.

Ben de çok özledim hepinizi :) Bu sabah karın ağrısıyla uyandım 'kesin geldi' deyip wcye koştum ama bişey yok... Hala daha gelmedi, test yaptım bi daha dayanamayıp gene negatif!!!! Ümidim yok ama ptesiye kadar bekliyeyim, inşallah gelmez ya!!!! Allah hepimize bu mutluluğu tattırsın inşallah Haber veririm size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…