iyi yapmışın cadıcım,ellerine sağlık.canim benim ,bende defalarca okudum topiklerde ilk denemede bile iki embriyo koyduklarini ve bende defalarca soyledim burdaki dok. ama kabul etmediler ,ben birkac kez denedim ve olmadi artik bu sefer ikitane transver edicaz dediler dooru 35 yas ustun iki tane transver ediliyo bana dok. yazili belgeyi gosterdi yasak oldugunu soyledi ben nekadar israr etsemde kabul etmediler ,bende sasiriyorum diyer hastaneler nasil iki embriyo transver ediyo ,benim yasadim yerde defalaca deneyip tutmamissa ozaman ikitane koyuluyo yada 35 yas ustun bakalim hayirlisi canim ...........makinaya gelince cok samimi bir kac arkadasimin kop pantalonunu yapmistim( terziye para verme ben sana yapirim demistim ,ve demez olaydim ) simdi aylarca gormedim insanlar nereden duymussa gonderiyorlar elbise kot etek aklina ne gelirsa, yapamiyorum desemde bos ,ama makinayi sabah bozdumve yapmayi dusunmuyorum bir iki parcayi cikardim .............
canım,yazarım listeyi,şu an yazamıyorum ama,en boş vaktimde yazcam inşallahcanim sen diyetmi yapiyorsun ..........neler yaptini bir anlatsan bende zayiflamak istiyorum , birkac sey denedim ama olmadi
kızlar 35 yaş üstüne çift embriyomu bırakılıyo ben bunu bilmiyodum bende aralık ayı gibi tüp yapmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse bunu öğrenmem iyi oldu.Allah hepimize çifter çifter sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin.
iyi yapmışın cadıcım,ellerine sağlık.
canım,yazarım listeyi,şu an yazamıyorum ama,en boş vaktimde yazcam inşallah
evet sara cım,öyle ama 25 yaşındakilere bile çift koyuyo bazı merkezler,neye göre hareket ediyolar,onuda bilmiyorum.
biz üç aylık bitkisel kürlere başladık saracım,eşim kullanıyo bu defa da,belki onda görülemeyen bişey vardır diye düşünüp başladık,o arada da araştırcam inşallah.bunu araştıralım kardelencim:44::44::44::44::44::44::44:
Kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız, çok özledim, var mı güzel haberler. Bende bişey yok hala( Bugün adet günümdü aslında, henüz gelmedi ama test yaptım negatif çıktı ( Bekliyeyim yarını da bakalım, hiç bir belirti yok zaten ama bir ümit işte....
Kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız, çok özledim, var mı güzel haberler. Bende bişey yok hala( Bugün adet günümdü aslında, henüz gelmedi ama test yaptım negatif çıktı ( Bekliyeyim yarını da bakalım, hiç bir belirti yok zaten ama bir ümit işte....
biz üç aylık bitkisel kürlere başladık saracım,eşim kullanıyo bu defa da,belki onda görülemeyen bişey vardır diye düşünüp başladık,o arada da araştırcam inşallah.
kadercim,çok özledim canım seni,inşallah bebiş sebebiyle gecikmiştir o adet. hayırlı haberlerle görüşmek üzere
mrhb kızlar nasılsınız
merhaba yetercim ben iyiyim sen nasılsın tatlım işlerini bitirdinmi
iyi direndi işler ama sanırım üstesinden geldim
canım bayağı halolduu hala yıkanacaklar var onları yıkıyorumm ama çoğu bitti
kizlar nerdesiniz uhuuuuuuuuuu
arkadaşlar panax diye bi ilaç var tamamen bitkiselmiş çok özüyolar etrafınızda kullanan varmı yada bilgisi olan varmı bu ilaç hakkında..eşim için kullanmak istiyorum ama karar veremedim keçiboynuzu kürünü bititrmek istiyorum..
bebeğim bu ay 2 günde benim geçti olmazda diyorum ama içimden bir ses olur yaa diyor çok karmaşık bir durumdu ama geldi tabiki kırmızılarrr sağlık olsun ne diyelimm
biz üç aylık bitkisel kürlere başladık saracım,eşim kullanıyo bu defa da,belki onda görülemeyen bişey vardır diye düşünüp başladık,o arada da araştırcam inşallah.
kadercim,çok özledim canım seni,inşallah bebiş sebebiyle gecikmiştir o adet. hayırlı haberlerle görüşmek üzere
kadercim hoşgeldin özlemiştik seni bende de yok henüz bi haber beklyirouz bakalım seninde inşallah adet yerine bebğin gelir canım idrarda yaptıysan teste pek güvenme pazartesine kadar gelmezse kanda baktır kadercim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?