Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günayddddddddıııınnn topikssssss:)

pınarcım naber nassın hayatım?hayırlı haberler vardır inşallah??

iyi degilim canım ya hayat bombk kusura bakma bugun cok kötüyüm esimle cumartesi günü tartıstık hala konusmuyoruz ve seytan dyoki bırak gitt diyo icimden kendimi frenlemeye calısıyorum anlıyacagın cok kötü bir hafta sonu gecirdim ve regli oldum canım cok karmasık duygular icerisine girdim artık bebek istedigimdende emin degilim :78:

Son düzenleme:
Dur be tatlım naaptıniki dakkada bebektende vazgeçtin kocayıda bıraktın:)

kolaymı kuzum o işler,bozma moralini..öfkelenme kocana kız onun suçu nee?:)
şimdi bırak moralini bozmayı,hemen işe koyulalım tamam mı?
adetin 3.gününü kaçırma,hemen doktoruna git o zaten sana o kan testini yazar,onu yaptır..

bide beni adetliyken çağırmıştı doktorum,karnımdan ultrasonla bakmıştı..
kiste falan varsa sanırım onlar belli oluyormuş..sanada aynısını yapacaktır..

bide daha çok başlardasınız bitanem..şimdiden üzülmeye başlarsan,işimiz zor yani..

baak bize kırmızılar gelsede artık sallamıyoruz,önümüzdeki maçlara bakıyoruz:)

günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bol bebiş haberli bi hafta diliyorum

yine yoğun bi hafta beni bekliyo kızlar sanırım bugün yarın evi taşırız bugün son hazırlıklarımıda bitirecem bana şans dileyin kızlar

Son düzenleme:
öyle diyosunda ben gercekten cok kötüyüm artık güclü duramıyorum gercekten cok yıprandım artık bebegimden vazgectim ruh halim hic iyi degil doktorada gitmek istemiyorum bu psikolojiyle artık napıcagımıda bilmiyorum canım ya biz esimle 8sene flört yasadık cocukluk askım diye bilirim ve bu durumda oldugumuza inanamıyorum evlilik ask öldürüyo diyolardıda inanmıyodum gercekmiş bunu anladım 2gecedir yanımda yatmıyo bile evde iki yabancıyız o diyer odada ben diyer odada evde karsılasmamak icin elimizden geleni yapıyoruz ve ben artık dayanamıyorum 3sahıslar yüzünden bu hale gelmemize

tatlım yapma böyle öfkeyle kalkan zararla oturur her zaman.her evde kavga olur tartışma olur önemli olan bunu büyütmemek biriniz sinirleyken diğeriniz alttan alsın canım yoksa kendinize yazık edersiniz.hem ne demek bebekten vazgeçmek duymamış olayım sorununuzun bebektan vazgeçecek kadar büyük olduğuna eminmisin :26::26::26::26::26::26::26::26:daha yeni evlisiniz yolun başındasınız her kavgada kocayı boşamaya kalksak ohoooooo evli çift kalmaz tızım bugün dinlen sakinleş ve akşama güzel bi sofra hazırla kocanı güleryüzle karşıla ve barışın sen böyle yap bak eşin nasıl mutlu olacak yaptığınız kavgayı ikinizde hatırlamayacaksınız sana abla tavsiyesi

allah kolaylık versin cok zor ev tasımak birde yardım eden olmayınca dahada zor umarım yardım edenin vardır canım iyi sanlar dualarımız seninle umarım evine tasınıp bizide kahvaltıya alırsın bir gün

günaydın canıııııııım nasılsın beni soracak olursan ben yorgunum ama bizde dün eşimle işe ara verip dışarı çıkıp gezdik eğlendik stres attık biraz

seninde güzel bi hafta sonu geçirmene sevindim canım gülen yüzün hiç solmasın bitanesi

allah kolaylık versin cok zor ev tasımak birde yardım eden olmayınca dahada zor umarım yardım edenin vardır canım iyi sanlar dualarımız seninle umarım evine tasınıp bizide kahvaltıya alırsın bir gün

çok sağol canım iyi dileklerin için malesef yardım edenim yok sadece eşim sağolsun elinden geldiğince yardım emeye çalışıyo o kadar

canım biz esimle aynı yerde calısıyoruz aynı anda eve giriyoruz cok yıprandım canım ya cok dogru söylüyosun ablacım ama inanki bebek olmamısı simdilik daha iyi olucak sanırım hersey keske bir yemekle bitse hatırlanmasa bizde öyle degil o inat ben inat birbirimizi yıpratmaktan baska birsey yapmıyoruz ama artık bana karsı sevgisinin kalmadıgına inanmaya basladım napıcagımı inan bilmiyorum kendimle savas veriyorum

şu üçüncü şahıslar evliliğe karışmasalar günah olur sanki genelde bütün sorunlar onlar yüzünden çıkıyo çevremden de şahit olduğum kadarıyla ama canım sizde kimseye fırsat vermeyin kavga ederek küserek onları sevindirmeyin sadece sen ve eşin önemlisiniz akşam olupta kapınızı kapattığınızda evde kim var sadece ikiniz diğerleri dışarıda kalıyo böyle düşün canım menim

bence sen şimdi hiç bişey düşünmeden sadece sakinleş sonra daha aklı selim düşünüeceksin inan bana bide şu inat hoş değil be tatlım en azından eşin inatsa seninat olma erkeklerin fıtratında var onları değiştirmek zor biz kadınlara daha çok iş düşüyo pınarcım sen alttan al evliliğin için mutluluğun için eşin olmadan mutlu olabilirmisin bunu düşün önce

yanlış anlama sana akıl vermek değil niyetim ama üzülmeni istemiyorum canım menim

hoşbuldummm ama sizlerle pek karşılaşamıyoruzzzz
sizinlede kaynaşıp didişelimmm
şu sıralar formdan düştüm biraz,nette çok kalmamam gerekliymiş,bide midem izin vermiyo zaten ama genede didişmeye yetişirim ben sen merak etme
günaydın kızlar hic sevmedigim günden merhaba igrec bir hafta sonundan sonra herkese selam
günaydın pınar,senle ilk karşılaştık sanırım ama bu kadar üzgün olman üzdü beni.
günayddddddddıııınnn topikssssss:)

pınarcım naber nassın hayatım?hayırlı haberler vardır inşallah??
güüünaaaaaayyyydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
saracım kolay kolay gelsin inşallah,yeni evinde hemen netin olcak mı kiii?

insan kavgalı olduğu an bu biz miyiz,bizim sevgimiz bu mu diyo ama barıştığı zamanda tüm kötü anları unutuyo pınarcım,çok geçtik bu aşamalardan,çoğu da üçüncü şahıslar yüzünden ama bırakıp gitmek,terketmek çözüm değil,inan o durumda da çok üzülürsün,en iyisi şu durumu nasıl düzeltebilirimi düşünmek
bu konularda ben çok iyi örnek değilim,öyle tavsiyelerde falan bulunamıcam aslında ama ayrılık anında daha üzülüneceğini biliyorum sadece.

çok sağol iyi dileklerin için kardelencim sen nasıl nasıl gidiyo hamilelik yeni evimde hemen net olmasada iş yerinde olur işe başladıktan sonra gündüzlerde olsa sizle yazışabilirim

cok saol ablacım niye yanlıs anlıyım askolsun ben zaten yanlıs anlıcak biri olsam derdimi buraya yazmam diyosun ya altan al diye hep ben aldım suana kadar alttan cok yıprandım artık ben altan aldıkca dahada yenileri eklendi artık bende almıyorum altan ne olucaksada olsun artık hic umrumda degil bilmiyorum ama 2gece diyer odada kalması bana cok dokundu hep o cadı kaynanam yüzünden suraya gidelim buraya gidelim bende sinirlendim ben calısıyorum bir hafta sonum var hic biryere gitmiyorum dedim he birde biz hafta sonu icin plan yapmıstık annesine gideriz dediş akrabasına bende hic bir yere gitmiyorum dedim daha gecen hafta ordaydık ya benimde bir hayatım var gercekten bunaldım artık ot gibi yasıyorum

çok sağol iyi dileklerin için kardelencim sen nasıl nasıl gidiyo hamilelik yeni evimde hemen net olmasada iş yerinde olur işe başladıktan sonra gündüzlerde olsa sizle yazışabilirim

güzel gidiyo inşallah canım,ben zaten elimi hiç bi işe sürmüyorum,süremiyorum da,ayağa kalktığımda midem hemen ayaklanıyo,bide malesef deterjan kokularına tahammül edemiyorum(kolonyalı mendil,çamaşır deterjanları,sıvı sabun,diş macunu)pislikten kırılcas yakında
eğer bunlar iyiye işaretse çok şükür iyiyiz diyorum.
rabbim tüm isteyen ve bekleyenlere sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasib etsin inşallah.

yani Pınarcım haklısın tatlım...
bende çalışan bir bayanım ve eşim herhafta annesine gidelim diyemez bana..
3yada 4 haftada bir uğrarırız..

zaten eşimin işi yoğun bazen o h.içi annesine uğrar..sonuçta ben onları görmesemde olur,şahsen bi kötülükleri yok bana ama özlemiyorum..ayıp olmasın diye gidiyoruz..

burda iş eşine düşüyor canım...annesini özlüyorsa h.içi gitsin görsün yani..hafta sonunda da karı koca gezin..

bazı haftasonları birlikte de gidin...ama böyle küserek ayrı uyuyarak bir sonuca ulaşamazsınız..

k.validen nasıl bri?memnunmusun canım?

Son düzenleme:

cok saol canım merhaba bu arada üzülücem biliyorum hemde cok seviyorum onu ama artık gercekten cok yıprandıgımın farkına vardım biliyorum gitmek cözüm degil ama bilmiyorum cok kafam karısık ilgin icin saol insallah mutlu bir günümde karsılasırız güzel sohbetlerimiz olur canım ilgin icin tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…