iyi degilim canım ya hayat bombk kusura bakma bugun cok kötüyüm esimle cumartesi günü tartıstık hala konusmuyoruz ve seytan dyoki bırak gitt diyo icimden kendimi frenlemeye calısıyorum anlıyacagın cok kötü bir hafta sonu gecirdim ve regli oldum canım cok karmasık duygular icerisine girdim artık bebek istedigimdende emin degilim:78:
iyi degilim canım ya hayat bombk kusura bakma bugun cok kötüyüm esimle cumartesi günü tartıstık hala konusmuyoruz ve seytan dyoki bırak gitt diyo icimden kendimi frenlemeye calısıyorum anlıyacagın cok kötü bir hafta sonu gecirdim ve regli oldum canım cok karmasık duygular icerisine girdim artık bebek istedigimdende emin degilim:78:
günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bol bebiş haberli bi hafta diliyorum
yine yoğun bi hafta beni bekliyo kızlar sanırım bugün yarın evi taşırız bugün son hazırlıklarımıda bitirecem bana şans dileyin kızlar
bu sabah herkesten önce ben günaydın diyeyimmmmm
kızlar yoğun bi hafta sonundan sonra bugün dinlenenceğimm
özet geçeyim kıskanç başak ta çatlasınnnnn::::
cumartesi sabahı kayınannemlerin maaşını çektik ,,onlara market alışverişi yaptıkk,,köye evlerine götürdük
sonra ordan biz çarşıya geçtikk kocacımlann ne zamandır gitmek istediğimiz bi restorant vardıı oraya gittik yemek yedikkk
akşamda amca gelinlerinde toplandık tüm gelinler,,,,gırgır şamata........
pazar günü de misafirim vardııı...
2 ayağım bi pabuca girdii ama misafirimi de ağırladımmmmmm
bu yüzden sevgili topiğime gelemedim
galiba kimse uğrayamamışşşş iyi de olmuş okunacak sayfa birikmemişşşş
günayddddddddıııınnn topikssssss:)
pınarcım naber nassın hayatım?hayırlı haberler vardır inşallah??
allah kolaylık versin cok zor ev tasımak birde yardım eden olmayınca dahada zor umarım yardım edenin vardır canım iyi sanlar dualarımız seninle umarım evine tasınıp bizide kahvaltıya alırsın bir gün
tatlım yapma böyle öfkeyle kalkan zararla oturur her zaman.her evde kavga olur tartışma olur önemli olan bunu büyütmemek biriniz sinirleyken diğeriniz alttan alsın canım yoksa kendinize yazık edersiniz.hem ne demek bebekten vazgeçmek duymamış olayımsorununuzun bebektan vazgeçecek kadar büyük olduğuna eminmisin :26::26::26::26::26::26::26::26:daha yeni evlisiniz yolun başındasınız her kavgada kocayı boşamaya kalksak ohoooooo evli çift kalmaz tızım bugün dinlen sakinleş ve akşama güzel bi sofra hazırla kocanı güleryüzle karşıla ve barışın sen böyle yap bak eşin nasıl mutlu olacak yaptığınız kavgayı ikinizde hatırlamayacaksınız sana abla tavsiyesi
öyle diyosunda ben gercekten cok kötüyüm artık güclü duramıyorum gercekten cok yıprandım artık bebegimden vazgectim ruh halim hic iyi degil doktorada gitmek istemiyorum bu psikolojiyle artık napıcagımıda bilmiyorum canım ya biz esimle 8sene flört yasadık cocukluk askım diye bilirim ve bu durumda oldugumuza inanamıyorum evlilik ask öldürüyo diyolardıda inanmıyodum gercekmiş bunu anladım 2gecedir yanımda yatmıyo bile evde iki yabancıyız o diyer odada ben diyer odada evde karsılasmamak icin elimizden geleni yapıyoruz ve ben artık dayanamıyorum 3sahıslar yüzünden bu hale gelmemize
canım biz esimle aynı yerde calısıyoruz aynı anda eve giriyoruz cok yıprandım canım ya cok dogru söylüyosun ablacım ama inanki bebek olmamısı simdilik daha iyi olucak sanırım hersey keske bir yemekle bitse hatırlanmasa bizde öyle degil o inat ben inat birbirimizi yıpratmaktan baska birsey yapmıyoruz ama artık bana karsı sevgisinin kalmadıgına inanmaya basladım napıcagımı inan bilmiyorum kendimle savas veriyorum
şu sıralar formdan düştüm biraz,nette çok kalmamam gerekliymiş,bide midem izin vermiyo zaten ama genede didişmeye yetişirim ben sen merak etmehoşbuldummm ama sizlerle pek karşılaşamıyoruzzzz
sizinlede kaynaşıp didişelimmm
günaydın pınar,senle ilk karşılaştık sanırım ama bu kadar üzgün olman üzdü beni.günaydın kızlar hic sevmedigim günden merhaba igrec bir hafta sonundan sonra herkese selam
güüünaaaaaayyyydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnngünayddddddddıııınnn topikssssss:)
pınarcım naber nassın hayatım?hayırlı haberler vardır inşallah??
saracım kolay kolay gelsin inşallah,yeni evinde hemen netin olcak mı kiii?günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve bol bebiş haberli bi hafta diliyorum
yine yoğun bi hafta beni bekliyo kızlar sanırım bugün yarın evi taşırız bugün son hazırlıklarımıda bitirecem bana şans dileyin kızlar
öyle diyosunda ben gercekten cok kötüyüm artık güclü duramıyorum gercekten cok yıprandım artık bebegimden vazgectim ruh halim hic iyi degil doktorada gitmek istemiyorum bu psikolojiyle artık napıcagımıda bilmiyorum canım ya biz esimle 8sene flört yasadık cocukluk askım diye bilirim ve bu durumda oldugumuza inanamıyorum evlilik ask öldürüyo diyolardıda inanmıyodum gercekmiş bunu anladım 2gecedir yanımda yatmıyo bile evde iki yabancıyız o diyer odada ben diyer odada evde karsılasmamak icin elimizden geleni yapıyoruz ve ben artık dayanamıyorum 3sahıslar yüzünden bu hale gelmemize
şu sıralar formdan düştüm biraz,nette çok kalmamam gerekliymiş,bide midem izin vermiyo zaten ama genede didişmeye yetişirim ben sen merak etme
günaydın pınar,senle ilk karşılaştık sanırım ama bu kadar üzgün olman üzdü beni.
güüünaaaaaayyyydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
saracım kolay kolay gelsin inşallah,yeni evinde hemen netin olcak mı kiii?
insan kavgalı olduğu an bu biz miyiz,bizim sevgimiz bu mu diyo ama barıştığı zamanda tüm kötü anları unutuyo pınarcım,çok geçtik bu aşamalardan,çoğu da üçüncü şahıslar yüzünden ama bırakıp gitmek,terketmek çözüm değil,inan o durumda da çok üzülürsün,en iyisi şu durumu nasıl düzeltebilirimi düşünmek
bu konularda ben çok iyi örnek değilim,öyle tavsiyelerde falan bulunamıcam aslında ama ayrılık anında daha üzülüneceğini biliyorum sadece.
bence sen şimdi hiç bişey düşünmeden sadece sakinleş sonra daha aklı selim düşünüeceksin inan bana bide şu inat hoş değil be tatlım en azından eşin inatsa seninat olma erkeklerin fıtratında var onları değiştirmek zor biz kadınlara daha çok iş düşüyo pınarcım sen alttan al evliliğin için mutluluğun için eşin olmadan mutlu olabilirmisin bunu düşün önce
yanlış anlama sana akıl vermek değil niyetim ama üzülmeni istemiyorum canım menim
çok sağol iyi dileklerin için kardelencim sen nasıl nasıl gidiyo hamilelik yeni evimde hemen net olmasada iş yerinde olur işe başladıktan sonra gündüzlerde olsa sizle yazışabilirim
cok saol ablacım niye yanlıs anlıyım askolsun ben zaten yanlıs anlıcak biri olsam derdimi buraya yazmam diyosun ya altan al diye hep ben aldım suana kadar alttan cok yıprandım artık ben altan aldıkca dahada yenileri eklendi artık bende almıyorum altan ne olucaksada olsun artık hic umrumda degil bilmiyorum ama 2gece diyer odada kalması bana cok dokundu hep o cadı kaynanam yüzünden suraya gidelim buraya gidelim bende sinirlendim ben calısıyorum bir hafta sonum var hic biryere gitmiyorum dedim he birde biz hafta sonu icin plan yapmıstık annesine gideriz dediş akrabasına bende hic bir yere gitmiyorum dedim daha gecen hafta ordaydık ya benimde bir hayatım var gercekten bunaldım artık ot gibi yasıyorum
şu sıralar formdan düştüm biraz,nette çok kalmamam gerekliymiş,bide midem izin vermiyo zaten ama genede didişmeye yetişirim ben sen merak etme
günaydın pınar,senle ilk karşılaştık sanırım ama bu kadar üzgün olman üzdü beni.
güüünaaaaaayyyydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
saracım kolay kolay gelsin inşallah,yeni evinde hemen netin olcak mı kiii?
insan kavgalı olduğu an bu biz miyiz,bizim sevgimiz bu mu diyo ama barıştığı zamanda tüm kötü anları unutuyo pınarcım,çok geçtik bu aşamalardan,çoğu da üçüncü şahıslar yüzünden ama bırakıp gitmek,terketmek çözüm değil,inan o durumda da çok üzülürsün,en iyisi şu durumu nasıl düzeltebilirimi düşünmek
bu konularda ben çok iyi örnek değilim,öyle tavsiyelerde falan bulunamıcam aslında ama ayrılık anında daha üzülüneceğini biliyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?