allahallah bu şekilde konuşma cesaretini nerden buluyorlar acaba çok şaşırıyorum
Herşey allah'ın elinde, çocuk doğurmakta marifet değil ki. Ne malum onların çocuklarının (allah korusun da) sakat olmayacağı. Ve ya hayırsız bir evlat olmayacağı ya da evlat acısı yaşamayacakları...
Nasıl da güveniyorlar kendilerine, bu ne rahatlık yaa bu ne umarsızlık. O kadar sinirleniyorum ki ben bu durumda smile bile koymak istemiyorum.
Ey yüce rabbim o herşeyin en iyisini bilir. Bize bir dert veriyorsa, bizim dert olarak gördüğümüz şeylerde bir hikmet vardır (kimsenin göremediği)
sen bakma canım onlara. "allah bilir" de onların yanında.
Evlat vermiyorsa bize belki bizim için hayırlı bir zaman değil. Hayırsız bir evlat olmasındansa olmasın daha iyi belki de.
Sen bunaldıkça, daraldıkça dua et. Kur'an oku için ferahlıyacak emin ol. Ve buraya yaz, biz sana yardımcı olalım. Ve şimdi lütfen üzülme.
Anlaştık mı???????
daha önce yapmaya calısmıs esim istememiş beni sinir etmek icin anlatıp duruyo yok oglum zeytinlikleri var cok güzel zeytini sen seversin falan filan kücük aklıyla beni kızdırıcak sonra sorunlar baslıcak agzımı acıp suana kadar birsey demedim kalbinide kırmadım kötü sözde etmedim saygımdan bu arada ben kaynanam annemler aynı sitede oturuyoruz önce oraya gitmiş buraya gitmişim yok bizde onu sorun etmiyorum zaten benden cok esim bize gitmez istiyo ondan yana sorunum yok bende evime birseyler yaptırmak istiyorum bana gelince biras bekleyelim oluyo kaynanam esimin aklına giriyo simdiden banyosunu yaptırıcakmıs hanım neyse anlattıkca daha da cok sinirleniyorum birde gecen gelmiş bana diyoki senin beyaz esyaların siyah ben camasır makinemi beyaz almıstım siyah olanda beim istedigim özellik yoktu neyse bana diyoki cok cirkin olmus hepsi siyah o beyaz sen bana ver onu diyo sen kendine siyah al böyle bir insan iste nerden ne koparıcagını sasırıyo birde kaynım asker gelince bütün dügün masraflarını bize yıkmaya calısıyolar benim dügünümde bir igne daha yardım etmediler simdi yardım bekliyolar daha neler neler anlatsam roman olur canım yaa
cnm aynı yerde çalşıyor olmanız da kötü bi bakıma. e ozaman hem evde hem işte hiç konuşmuyosunuz. ne kötü. bu ne inat bu adamlarda ki yaa. odunlar...canım nasıl karsılıyım aynı yerde calısıyoruz aynı anda eve giriyoruz artık ne olucaksa olsun bosverdim kendsi bilir herseyi alttan almaktan sıkılıdım sadece onun dünyası yok benimde bir haytım var ne bu be kuklamıyız biz sanki artık kısasa kısas
ya bi insanda asalet olacak kızım ya..neyse başkada bişey diyip haddimi aşmayayım ama bizimde annemiz var hatta k.validemide söyliyim,hayatta
bişey beklemez..siz mutlu olun der...
Pınarcım eğer sigortadan emekli olayım diye bir hayalin yoksa ..işten çıksana tatlım...evinin hanımı ol,bide çocuğunuz
oldumu onun rıskını eşin kolay kolay dağıtmaz..kaynında askerden gelip bir zahmet evlenmesin hemen...para biriktirsin öyle evlensin..
imkanı yoksada nikah kıysın Allah Allah...onu isteyen kız,bunları bilip gelsin,bizde Çırağan saraylarında evlenmedik herhalde
bide unutma...eğer senin annen diye lafa başlarsan "benim annem "demesini sağlayacaksın..durduk yere annesini kıymete bindireceksin..
h.sonu mahsus bir yerlere söz verin,yada evde oturmak istiyosan karnım midem ağrıyo diyip eşinle bütün gün dinlenebilirisn canım..
zaten cıkmayı düsünüyorum işten canım bir kac ay daha beklicem kaynım askerden gelince cıkıcam isten bakalım napıcaklar ozaman hep yapıyorum dediklerini karnım agrıyo havamda degilim yorgunum diyip gitmiyorum kaynanama esim gidiyo geliyo kaynımda nisanlı kaynanam eltimi bir el üstüne tutuyo anlatamam yok iste surdan giymez surdan yemez bir sinir oluyorum anlatamam aslında olay su benim ailemin durumu falan iyi babam bana evlenirken araba hediye etti sagolsunlar hic birseyimi eksik etmediler su zamana kadar ama kaynanam anlamıyorum benden birseyler bekliyo ondan görünen köy klavuz istemez eltimi simdi kücük görmek degil maksatım ama bir evleri bile yok calıstıgını annesine veren bir kız öyle cok onu gözlerinde büyütüyolarki anlatamam kızla aramızda bir sogukluk var hep bazen diyorum o kızada benimle ilgili aynı seylerimi söylüyo napıyo anlamadım
annneeeeemmmmmm kıyamam ben sana valla sana ne yazıcam diye uzuuuunnn uzuun düşünüp yazıyorum inan bana çözüm arıyorumseksi hatun ben sana küstüm bugun benimle hic ilgilenmiyosun
sen kıskanacağımı zannetsen de ben çok sevndm böyle güzel bir hafta sonu geçirmene. merak ettim seni bütün hafta sonu "bu kız neden hiç uğramadı buralara" diye
canım benim üzme kendini burada hep birlikte moralini düzelticez merak etme şu geçmişi bi okusam amma çok şey yazdınız yaaaaavvv
Allah tez zamanda kurtarsın seni bu sıkıntıdan ablacım sana yeni ölçümümü yazmak istiyorum gelince haber et
canımmmmm tşk ederim şarkın kulaklarımda sabah sabah iyi geldi valla o ne güzel şarkıydı yavvv
canım benim zaten bu kaynanalar olmasa ah ah ne kadar güzel olacak herşey. biz de kaynanamla oturuyoruz. eşimle ikimiz kendi çabalarımızla evimizi yaptırmaya çalşıyoruz. bize yardım etmeyişiyle birlikte bir de bizden devamlı para istiyor kaynana.(kendisi çalıştığı halde)
düşünsene ne kadar sinir bozucu bir durum.
eşimle o kadın yüzünden çok tartışmışızdır. ama neticede "annesi" bi yere kadar laf söyletmiyor.( o nasıl anneyse artık)
işte cnm kale yi içten fethetmek gerektiğine inandım artık. annesi hakkında laf söylemeden halletmeye çalışıyorum.........
eşinle inatlaşmanıza gelince canım; 2 gece ayrı yatmak çok kötü bişi
eşler ayrı yatmaya başlamışsa evlilik çatırdar.. kavgaları yatağa taşımamak gerekir. hadi 1 gün yatılır tamam çok sinirli olunduğu için fakat 2inci gün neden??? bu kadar paylaşamdığınız şey ne??
erkekler bencil oluyorlar cnm.biliyorum sen alttan alıyorsun hep. ve sen alttan aldıkça o şımarıyor. ama erkekelr çocuk gibidir demiştyi bir psikolog bana. onları sevindirmeniz gerekir. o zaman onu elde edersin.
sen sara ablanın dediği gibi bu akşam güzel karşılasan olmaz mı??
size sölemiştim ya 2kuzenimd eyeni evlendi 2sininde eşi evli die.dünn onlarla aynı masadaydıkk 2yeni evli gelin ve bide bizim gelin oda benden snr evlendii çocuğunu doğurdu bilee.ben ortalarında oturuodum bizim gelinn sadece çocuk konusunu açtıı sen çok tembelmişsin dediibirazda aramızda bizim gelinlee anlaşmazlıkk var o beni sevmez ben onu.lafı vurdukça vurduu.eyy güzel allahım sen görüosunn artık kullarının içine çıkacak dermanım kalmadıı die için içinn kendi kendimi yedimm
zaten cıkmayı düsünüyorum işten canım bir kac ay daha beklicem kaynım askerden gelince cıkıcam isten bakalım napıcaklar ozaman hep yapıyorum dediklerini karnım agrıyo havamda degilim yorgunum diyip gitmiyorum kaynanama esim gidiyo geliyo kaynımda nisanlı kaynanam eltimi bir el üstüne tutuyo anlatamam yok iste surdan giymez surdan yemez bir sinir oluyorum anlatamam aslında olay su benim ailemin durumu falan iyi babam bana evlenirken araba hediye etti sagolsunlar hic birseyimi eksik etmediler su zamana kadar ama kaynanam anlamıyorum benden birseyler bekliyo ondan görünen köy klavuz istemez eltimi simdi kücük görmek degil maksatım ama bir evleri bile yok calıstıgını annesine veren bir kız öyle cok onu gözlerinde büyütüyolarki anlatamam kızla aramızda bir sogukluk var hep bazen diyorum o kızada benimle ilgili aynı seylerimi söylüyo napıyo anlamadım
benimde garibime gitti bu ateşler ablacım bi de sen bakbaşakcım bende senin dünkü ve bugünkü ateşini merak ediyodum soracaktım zaten yaz bakalım değerlerin nasıl canım:26::26::26::26::26::26:
benimde garibime gitti bu ateşler ablacım bi de sen bak
reglin 7. günü---36.4°
reglin 8. günü---36.2°
reglin 9. günü---36.4°
reglin 10. günü---36.6° çalışma
reglin 11. günü---36.4°
reglin 12. günü---36.4° çalışma
reglin 13. günü---36.6°
reglin 14. günü---36.6° çalışma
buraya kadar sana göstermiştim.sonrakiler:
reglin 15.günü---36.6° çalışma
reglin 16.günü---36.7°
gel de yorum yap anacım bu nasıl ateş ölçümü bööle.:44::44::44::44:
yumurtlama yok galibaaa
Ayyyy ablacımm ağzın bal yesinnnn inşallah.
bana göre senin yımırtan 12.gün çatlamış bu ay belkim de hamilesin kız çünkü ateşin güzel yükseliyo
Ayyyy ablacımm ağzın bal yesinnnn inşallah.
Kısmet... çalışmalra ve ölçmeye devam.. Bana ölçümlerim "dengesüz" gibi geldi ama herşey Allah'ın elinde ne olacağını bilemeyiz.
Sen de ölçüm yapıyosun dimi? Koysana sen de bakalım. Ama ff yi koyma ondan anlamıyorum, benim gibi koy
çabuk gel yaaa olur mu mucukkcanım ölçmeye devam et ve her gün yaz ben yorumlarım
benim ateşide listeye döküp yazarım ama şimdi çıkmam lazım bi iki saate kadar dönerim
sabretmekten başka bi çarem yokki cnmcanım insanların eline koz düsmeye görsün ama sabret allah seni sınıyo yada vakti degil üzme kendini allahtan ümit kesilmez o bilir ne yapıcagını bunları söyleyenler seni üzenler bir gün aynı kuyuda olucaklar sen canını sıkma bos insanlar icin sokakta görüp selam vermicegin insanlar simdi seni igneliyo laflarıyla ama sabret
sizden başkasına anlatamıyrm zatenn.bizim gelin abimin karısıı hepsini yapan diğer 2gelin laf sokmadılar.onları kullanarakk bizim gelin iğneledii benii durmadan.Allahallah bu şekilde konuşma cesaretini nerden buluyorlar acaba çok şaşırıyorum
Herşey Allah'ın elinde, çocuk doğurmakta marifet değil ki. Ne malum onların çocuklarının (Allah korusun da) sakat olmayacağı. Ve ya hayırsız bir evlat olmayacağı ya da evlat acısı yaşamayacakları...
Nasıl da güveniyorlar kendilerine, bu ne rahatlık yaa bu ne umarsızlık. O kadar sinirleniyorum ki ben bu durumda smile bile koymak istemiyorum.
Ey Yüce Rabbim O herşeyin en iyisini bilir. Bize bir dert veriyorsa, bizim dert olarak gördüğümüz şeylerde bir hikmet vardır (kimsenin göremediği)
Sen bakma canım onlara. "Allah bilir" de onların yanında.
Evlat vermiyorsa bize belki bizim için hayırlı bir zaman değil. Hayırsız bir evlat olmasındansa olmasın daha iyi belki de.
Sen bunaldıkça, daraldıkça dua et. Kur'an oku için ferahlıyacak emin ol. Ve buraya yaz, biz sana yardımcı olalım. ve şimdi lütfen üzülme.
anlaştık mı???????
maonyam sen onları Allaha havale et gerisini boş ver canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın buda seni çekemeyenelere kapak olur
slmmm.bugün burda çok yağmur varr.canımda nedense çok sıkkın.normalde eşimle her cmrts gezerdik ama ben bugünn hiç çıkmak istemiyrmm.bedenimi çok yorgun hissediyrmm
az önce öğrendiğim bi ahber beni dahada kötü etti.allah herkese çok versin ama içinde bizede versinn.ben ne yaptım kader sana dedittirdii.
temmuzun ortasında kuzenim evlendii eşi 1.ay adet oldu 2 ay egbe kaldıı.çok sevindimmm.çünkü o kuzenimi ve yetzemi çok severimm.Allah benim kadar sizi uğraştırmasın die hep dua ettim gerek içimden gerek yüzlerinee.
ama biri vardikiii o bana çok acı veriyorduu.dayımın hanımı.kocaman kadın benlee uğraşıodu.her gördüğüde allah para verecene evlat evrsinn evlatsızlık çok zor.sorun sendemii eşindemii die beni depresyına sokarrrdıı.ona çok ahh ettim.ben etmedimm içim etti resmen.benden 2yıl sonra kızı evlendi.allah kzınada yaşatsın dedimm.çünküü benii çok eziodu.bakalım allah vermiosa nasıl olacakmış oda görsün dedim kzıı evlendi 3ay sonra gebe kaldı doğum bile yaptı.ekim ayında oğlu evlendi gelini şimdi hamileymiş.demekki dedim ben kötüymüşüm.bişey yapmışımkii cezasını çekiyrmmmşimdii bu gelinlerin gebe kaldını duyan kaynanam bana daha çok yüklenecekkkk
tatlım,inşallah şimdiye moralin düzelmiştir..
yazdıkların okadar dokunduki bana..bebek özlemi çeken herkesin yaşadıkları bunlar..
başlarda bende her hamile haberine sevinir(tanısamda tanımasamda)aaahh darısı başıma diyip heyecanlanırdım...
sanki başkalarını haberleri birgün benim hamile kalacağımı garantiliyomuş gibi:)
ama öyle olmadı...benden öncede sonrada hatta 3ay önce evlenenlerden de hamile haberleri yağmaya başladı..
hele yeni evlenenlerden bebek haberi almaya başlayınca,komplekse girdim..bizim niye olmuyor diye
belkide buyüzden istem dışı daha da erteliyoruz bebeği..bedenimizi strese soktuğumuz için..
buyüzden boşver...herkesin bir vakti var,ve o vakit geldiğinde bizde anne olacağız..
bide anne olmaklada bitmiyor...ben enson teyzemn kızının bebeğini keyfi emzirmediğini görünce şok oldum..
sonradan zengin oldu bunlar,ee parada bilmem ne gibi,ne emziricemde mememi yara edicem diyor galiba,alıyor mamaları basıyor
çocuğa,şimdi o peri kadar güzel bebek şişko patatese dönmüş..
haa böyleleri anne oluyor diyeceksin, kuzenim tam 10 sene çocuk sahibi olamadı,sayısız tüp denemelerinden sonra
kendiliğinden bi oğlu 1-2 sene sonrada işte bu ay parçası kızı oldu ama hala kadir kıymet bildiğini düşünmüyorum..
bizler beklediğimizin karşılığında daha da çok bağlı olacağız evlatlarımıza ben eminim...ve hayırlı evlatlar yetiştireceğiz...
sorma yaa deli gibi maç yaptık. ay bir daha böyle maçı gözüm alır mı bilmiyorum yaaa 2günde birr ayyyyy. zormuş yaniikız başakk bu haftayııı maçlamı geçirdin sadeceeee
şimdi daha iyiyim.bugün evden sadece spora gitmek için çıktım ve kimse çocuk mevzusunu açmadı içöin daha iyiyimmm.ben değil meme vermemek günlerce uykusuzz kalmaya razıyımmm yeterkiii bebeğim gelsinn
sorma yaa deli gibi maç yaptık. ay bir daha böyle maçı gözüm alır mı bilmiyorum yaaa 2günde birr ayyyyy. zormuş yanii
annneeeeemmmmmm kıyamam ben sana valla sana ne yazıcam diye uzuuuunnn uzuun düşünüp yazıyorum inan bana çözüm arıyorum
pınarcım kusura bakma ama kaynanan tam sopalık ha konu kendi kızları olsa böyle davranmazlar ama nedense gelinler el kızı oluyo oğullarını ellerinden almış oluyosun tuhaf insanlar sende boş ver tatlım eşin bakalım daha kaç gün ayrı yatacak eşler arasında küsmeyi bile tasvip etmem ben kaldıki ayrı uyumak sorun ne olursa olsun yatak odasının dışında tutulmalı yoksa evliliğinizi fena yıpratır bu durum ama sen sakin ol bi kaç gün kafanı dağıt sakinleştikten sonrada eşini al karşına konuşun iki medeni insan gibi mutsuzluğundan bahset bakalım seni kaybetmeyi göze alıyomu hiç sanmıyorum eminim eşinde seni çok seviyo ama konu anaları olunca dünya farklı dönüyo onlar için sanki bide evlendikten sonra eşlerini hiç gitmeyecek bırakmayacak çantada keklik sanıyolar o yüzden nasılsa eşim yanımda anamı üzmeyeyim modunda geziyolar ama bu durumda ayarlarını düzeltmek gerekiyo sanırım
bide canım bence işten çıkmak konusunda iki kere düşün ben kadının çalışmasından ekonomik özgürlüğünün olmasından ayaklarının yere sağlam basmasından yanayım konu ne olursa olsun işinden vazgeçme ilerde pişman olursun canım benden sana bi abla tavsiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?