Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım bu zamana kadar olmadıysan hamile olabilirsin ama genede emin olmakta fayda var kan testi kesin sonuç verir.

yok mu hamile yaaaaa regli geciken hamile olduğunu düşüneeeeeeeennnnnnn geceleri ateşlii çalışmalara başlayaaann hadi bizim topik canlanın yahuuuu doğurun azıcık doğurgan oluuunnn
ebemiz bile vaaarrr rahat oluunnnnn erenayefe bizi doğurtturcakkkkk

valla sinekten bile yağ çıkarıyoruz yaff:)
dün yaptğım testi yanımda gezdiriyorum,az önce tuvalette bidaha baktım:)

çokmu salağım ben

canım biliyorum suan herkes bana tepki göstericek kızıcaksınız ama icimden gelen bu ben biras daha beklemeye karar verdim bebek icin dogru zaman oldugunu düsünmüyorum bilmiyorum cok karmakarısıgım bu yasadıklarımdan sonra kararım bu bilmiyorum nekadar dogru ne kadar yanlıs ama bana kızmayın lütfennnn:78:

valla sinekten bile yağ çıkarıyoruz yaff:)
dün yaptğım testi yanımda gezdiriyorum,az önce tuvalette bidaha baktım:)

çokmu salağım ben
kıyamam oyyy yok annem yok neden salak olasın.. bak ben de elimde gezdiririm diye test yapmıyommm

aşk olsn bebişim neden kızalım zaten çocuk yapmak marifet değil bence. doğru zamanda,hazır olunduğu zaman, ona güzel bir ortam hazırlandığı zaman yapmak gerek bebeği de.
bak bence sen bebeği kafandan çıkar, ama korunma. rahat ol, bence kendi kendine gelsin ne dersin.

Son düzenleme:
kendimizi muhteşem 4lü olaraktan ilan ediyorum:)

erenay ve başak peşpeşe hamile kalacak hee:)sırf inat olsun diye birbirlerinehadi inşallah siz hamiş kalında gerisi önemli değil..

Pınarcımda benden 1ay sonra hamile kalacak sıra var:)ablasına saygısından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…