kızlar pazar günü misafirlerime pratik ikramlar yaptımmm
sizede sunayım mönümüüü::::::
muzlu,çikolatalı yaş pasta(ben kekinide kendim yaptımm)
kıymalı pideee
tepside kumpirrr
az ama lezzetli olduuu
pastamı ve pideyi hazır sandılarrrrr
çok sevndm canım gerçkten bazen o odunları korktmak lazım yoksa kaybedeceklerinin farkında olmuyolar. değişiklik iyidir gidin tabii sinemaya. filmin ortasında bizi hatırlaaaaaaeevet canım dogru söylüyosun kaynanamı sevindirmektense yuvama sahip cıkıcam artık yuvayı dişi kuş yapar zaten ama bazen gözlerini korkutmak iyi oluyo ilk kez bu kadar kararlıydım beni biliyo kafama koydugumu yaparım degerimi anlasın istedim adam bir iyi bi iyi anlatamam sabahtan beri bakalım aksama sinemadayız alacakaranlık
evet gündelikçi olmasa bile yalnızca camları silmeye bayan tutmayı ben de düşünüyorum evim 4.kat düşüp ölmeye niyetim yok valla. hem ben korkuyorum silemem camları. hatun sen de silme düşer ölürsün falan bne kimle didişirim ayooooooolll
canım benim ya valla tam da didişme modundayım ama işyerindeki işler müsade vermiyo
aman hemen de pastanın kekini ben yaptım diye söyle yaniiii
hava atacak ya illa ki. bişeyi de sööleme içinde kalsın be kadın
kızlar pazar günü misafirlerime pratik ikramlar yaptımmm
sizede sunayım mönümüüü::::::
muzlu,çikolatalı yaş pasta(ben kekinide kendim yaptımm)
kıymalı pideee
tepside kumpirrr
az ama lezzetli olduuu
pastamı ve pideyi hazır sandılarrrrr
ohh döktürmüş hatun gene ayy keske bende olsaydım orda yaa kumpire bayılırım bende aklıma estikce yaparım canım ama baskasını elinden yiyince daha bir lezzetli geliyo bana
evet gündelikçi olmasa bile yalnızca camları silmeye bayan tutmayı ben de düşünüyorum evim 4.kat düşüp ölmeye niyetim yok valla. hem ben korkuyorum silemem camları. hatun sen de silme düşer ölürsün falan bne kimle didişirim ayooooooolll
canım benim ya valla tam da didişme modundayım ama işyerindeki işler müsade vermiyo
aman hemen de pastanın kekini ben yaptım diye söyle yaniiii
hava atacak ya illa ki. bişeyi de sööleme içinde kalsın be kadın
canım bunların tariflerini de yazsana müsait bi zamanında
şu sıra hep başkaları yapsa ben yesem ama genede tarifleri bi göreyim di mi?
kızlar zaten aktif değildim,şimdi de çıkıyorum.
görüşürüzzzzzzzz
başak çok ağırsın kuzum çok ağırrrr
bu ne yaaaaa bu ne yaaaaa
allah allah
bedavaysa gönder bize de ohh kayınannesi gönderiyo hanfendiye. o da pişiriyo pişiriyo yiyo afiyetle sonra koca akşam geliyo bakıyo ki erenayın toto kocaman olmuşşşşgel ben sana yapayım yaaaaa
bak patates bana bedava bol bol yaparımmm
çok sevndm canım gerçkten bazen o odunları korktmak lazım yoksa kaybedeceklerinin farkında olmuyolar. değişiklik iyidir gidin tabii sinemaya. filmin ortasında bizi hatırlaaaaaa
bedavaysa gönder bize de ohh kayınannesi gönderiyo hanfendiye. o da pişiriyo pişiriyo yiyo afiyetle sonra koca akşam geliyo bakıyo ki erenayın toto kocaman olmuşşşş
çalşmalar tam gaz cnm ama atık pestilimiz çıktı son mu versek diyorum. bu akşamda çalışma olması gerek ama hiççç gözüm almıyoooo... artık siz de bu gece bi kutlama yaparsınız heeeeehatırlarım canımaaa seski hatunu hatırlaamak eldemi demi yani nasıl gidiyo calısmalar temeli attınızmı?
valla kızlar benim eve gündelikci geliyo ama benim icime sinmiyo onun yaptıklarının aynısını bende yapıyom sonra arkasından esim ve ailem cok kızıyo ama dayanamıyorum bu huyumdan vazgecemiyorum aslında cok temiz is yapıyo senelerdirde tanıyoruz anneminde işlerini yapan biri ama benim düzenim bozuluyomus gibi geliyo pismiş gibi geliyo ben yapmıyınca temiz olmuyomus gibi geliyo bende yapıyom valla ama camlara pek dokunmuyorum cünkü 9katta oturuyorum
çalşmalar tam gaz cnm ama atık pestilimiz çıktı son mu versek diyorum. bu akşamda çalışma olması gerek ama hiççç gözüm almıyoooo... artık siz de bu gece bi kutlama yaparsınız heeeee
cnm boşuna para vermeyin o zaman . evet bazı kişiler öylr oluyor. ne kadar temiz olsa da kendi yapmayınca temiz olmuyo gibi geliyo... ben ce boşuna para vermeyin bari yazık. sadce camları silsin . ben de evimi başka bi hatuna temizletmezdim. içime sinmez. sadece camları sildiririm. oda tırstığım için:18:valla kızlar benim eve gündelikci geliyo ama benim icime sinmiyo onun yaptıklarının aynısını bende yapıyom sonra arkasından esim ve ailem cok kızıyo ama dayanamıyorum bu huyumdan vazgecemiyorum aslında cok temiz is yapıyo senelerdirde tanıyoruz anneminde işlerini yapan biri ama benim düzenim bozuluyomus gibi geliyo pismiş gibi geliyo ben yapmıyınca temiz olmuyomus gibi geliyo bende yapıyom valla ama camlara pek dokunmuyorum cünkü 9katta oturuyorum
canım patatesler benim babamdan benimm babam pazarcııı patates soğan sarmısağa para vermiyommm
kıskanç
gönderiyosa bana gönderiyo kayınannemm
geçen gece beraber okuduk yazdıklarınızıııı
hem güldük hem yazdıkkk
bide bana diyoki(bulaşık vardı mutfakta) sen otur ben yaparım sohbet et
arkadaşlarınla diyooooo
kızımm ben mikemmelll gelinim ona göre
bişe olmaz bişee
ne pestili tembel karıııııııı
çalışacaksınn 1. görevin budurrr
tembel başak tembel başakk
annnem valla işim var bugün zor cvp yazıyomm. halbuki nasılda didişme modundayımbu başaktan bana malzeme yok bugünn ben anladımmmmm
neyse 12 den sonra ben kalkıp camlarımı siliiim bariiiii
aradan çıksınnnn
cnm boşuna para vermeyin o zaman . evet bazı kişiler öylr oluyor. ne kadar temiz olsa da kendi yapmayınca temiz olmuyo gibi geliyo... ben ce boşuna para vermeyin bari yazık. sadce camları silsin . ben de evimi başka bi hatuna temizletmezdim. içime sinmez. sadece camları sildiririm. oda tırstığım için:18:
mükemmele bak koca totolu mükemmel..
bence kayınanne mükemmel herkesi kendi gibi sanıyo zavallı kadıncığızz.
ahh ahhh benim kocamı doğuracaktı ki oooooooooooo:119::119::119::119::119:
hıh bu dünya daletsiz dünya biliyorsun. herkes hak etmediği şeyleri yaşıyorrrr ikimiz gibi erenay hatunnnsen layık değilmişsin dmekkiiiii
allah vermemişşş
sanane eyrıca totomdan alan razı satan razııı
sen cadısın allah ta demiş bu kayınanne yazıkk başaka
bana vermiş sana vermemişşş oooh ooohhhhhhh!
annnem valla işim var bugün zor cvp yazıyomm. halbuki nasılda didişme modundayım
valla işten atarlarsa gelir sizde kalırız kocamla
ayrıca sen kaçgünde bir maç yapıyon kocanla. bi de bana laf söölüyon. sen benim kadar çlışmıyondurrr
maçta bir zevktir canımcımmmmmm. kimse maçı görev olarak yapmaz...tabi tabi eziliyon cevap bulamıyonn hemen iş bahaneee
gelin buyrun ne demek başımın üstünde yerin var ben bakarım kızzz
ben kocamla ilişkimi maç olrak görmem canımcım
zevk olarak görürüm
biz canımız istediğinde yaparız
ama ortalama dersen bazen hergün, bazen 2 günde bir
hafta da 4 garantidir de
günü keyfimize göre değişirrrr
görev yerine koyunca canım istemiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?