hıh bu dünya daletsiz dünya biliyorsun. herkes hak etmediği şeyleri yaşıyorrrr ikimiz gibi erenay hatunnn
maçta bir zevktir canımcımmmmmm. kimse maçı görev olarak yapmaz...
tbi tabiii öledir zatennnnn
valla ne gelirse bu dilinden geliyodur sana
acı biber mubarekkk
değdiği yeri yakıyoo
valla ben kocamı seçmekle hakettim bu yaşamııııı
sen çatla da patlaaaaa
sana ben sorcam bekle sen işim var yoksa sana laf yetiştirirdim. laptopun yoksa sana gönderiyim bi de net bağlatıyım topikten eksikl kalma . öğleden sonra gel mucukkkkkkkyok ya futbolcular ne kadar para kazanıyo haberin yok sanırımmmm
maç izleyene meraklı olana zevktir bana işkence gelirrr
günaydın kızlarrr nasılınızzzz
temizlik yaptımmmmm sonrada kahvaltı hazırladımmmm çay içerkende sizlere bir bakayaım dedimmm
nasılmış benim yol arkadaşlaımmmmmm bu günnnn
sana ben sorcam bekle sen işim var yoksa sana laf yetiştirirdim. laptopun yoksa sana gönderiyim bi de net bağlatıyım topikten eksikl kalma . öğleden sonra gel mucukkkkkkk
ooh sen işi bitirdin ben daha kalkmadımm ev olduğu gibi durryoooo
iyiyimm başakla uğraşıyom işteee
bana da bi bardak çay lütfennn
yeter abla biz bu topiği yoldan mı çıkardıkk aceppp.....
sanki konu başka yerlere kayıyooo
adını da değiştirdikk
neşeyle yumurtlayıp hamile kalıyozz topiği olduuuu
günaydın kızlarrr nasılınızzzz
temizlik yaptımmmmm sonrada kahvaltı hazırladımmmm çay içerkende sizlere bir bakayaım dedimmm
nasılmış benim yol arkadaşlaımmmmmm bu günnnn
buyur bebeğimmmmmistediğin çay olsunnnn
canım eşim rahatsız olduğu için erken kalkmıyor o uyurken bende ev işlerini halediyorummm :26::26::26::26::26::26:
yok be kuzum çok güzel oldu topikhep bebek hep bebekte olmazzz her şey konuşulmalıııı renk katıyorsunuz topiğimizee
tamam çabuk gel haaben yemegegiyorum yarım saat sonra geliyorumm
başak 2 cam sildim geldimmm
parmaklarım acıyoooooooo
harçlar çok zor çıkıyoooo
canım benim kaynananın dıs cepesi yapıldı onunda harc olmustu ıspatulayla cıkardıgını söylemişti birde bir deterjanı var aspirin diye onunla siliyo herseyini cok güzel cıkarıyo herseyde kullanabiliyosun yerde bulasıkta camda aklına neresi gelirse koltukları süper cıkarıyo benim koltuklarım beyaz mesela onunla bir sliyom bembeyaz oluveriyo
slm anne adayları ve anneler ben 4 aylık evlıyım en son 22 eylul de adet gordum ve hala gormedım bugunde adet gunum ama olmadım ekımde ılk haftasında test yaptım ıdrar testi silik cıktı ama pozıtıf olduğu cok bellıydı sonradan bıtane daha yaptım o negatıf cıktı en son bır hafta once yaptım pozitif cıktı ama sonrada ikinci cizgi kayboldu ve bulunduğum yerde kan testı yok siz durumum nedır hamılemıyımben ya acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?