hah tuzlayımda kokma karıya bak gider ayak soktu lafı. yarın gelirsin sen:95:seninki basık olurrr
naılsın yeter ablacım. geçmiş olsun eşin rahatsızmış. özel değilse nesi var eşinin bahsedermisin? seninle pek konuşamıyoruz. nedir bu bi görünüp bi kaybolmalar anacım. gel uzuun uzun oturalımmmm
tamam çabuk gel haa
günaydın ooh keyif yapıyon yani bizde sürünüyoz işte getirice caycı iciyoz getirmezse icmiyoz benim icinde iç canım bu arada ben pınar 24yasındayım 1.5senelik evliyim 1sene korundum artık bebek istiyorum yarısmaya istanbuldan katılıyorum:26: ya sen?
günaydın ooh keyif yapıyon yani bizde sürünüyoz işte getirice caycı iciyoz getirmezse icmiyoz benim icinde iç canım bu arada ben pınar 24yasındayım 1.5senelik evliyim 1sene korundum artık bebek istiyorum yarısmaya istanbuldan katılıyorum:26: ya sen?
Allah şifa verisn inşallah tez zamnda atlatır, ve kuzucuğunuz da size bu zor günlerden sonra hediye olurcanım sağol benim eşim beyin ameliyatı geçirdi buna bağlı olarakta bazı sorunlar oldu 10 aydır evde eşim fırsat buldukça geliyorum ama sağlık sorunumuzdan dolayı işlerim bitmiyor yarın yine adanaya had gideceğimm
Allah şifa verisn inşallah tez zamnda atlatır, ve kuzucuğunuz da size bu zor günlerden sonra hediye olur
lay lay lom galiba sana göre sevmeleeerrrr...
hopaşinanay galibaa sana göre sevilmelerrr..
uğramaz mı semtine ayıplaar utanmalarrrrr......
böyle seni görse elalem ne söööyyylleeerrrrr
Eki Görüntüle 293377 Eki Görüntüle 293377 Eki Görüntüle 293377 Eki Görüntüle 293377 Eki Görüntüle 293377 Eki Görüntüle 293377
çekirgeyi salıverdim çekirgeyi salıverdim
yazıya yazıya
hoplayıver çekirgemmm zıplayıver çekirgemmmm benim canım çekirgem
bıdıbıdıbıdıbıdı çekirrgemmmm
hoş geldin aramıza umarım burada çok kalamdan hamişlerin arasına karışırısn
yarışmada başarılar diliyorum sana
benmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44: ben 36 yaşımdayımm(valla 7 gün önce girdim 36 ya )8 yılık evliyim asıl sorunumuz erkek infertilitesi (tabi bende de sorun az değil )5 tüp bebek denendimmm ama hala anne olamadım:26::26::26::26: ama bekliyorum inşş gelecek kuzummm
ne oldu ablacm beğenmedin mi dansözlerimiinoluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?