Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım sağol benim eşim beyin ameliyatı geçirdi buna bağlı olarakta bazı sorunlar oldu 10 aydır evde eşim fırsat buldukça geliyorum ama sağlık sorunumuzdan dolayı işlerim bitmiyor yarın yine adanaya had gideceğimm

hoş geldin aramıza umarım burada çok kalamdan hamişlerin arasına karışırısn
yarışmada başarılar diliyorum sana
benmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44: ben 36 yaşımdayımm (valla 7 gün önce girdim 36 ya )8 yılık evliyim asıl sorunumuz erkek infertilitesi (tabi bende de sorun az değil)5 tüp bebek denendimmm ama hala anne olamadım:26::26::26::26: ama bekliyorum inşş gelecek kuzummm

hoş geldin aramıza umarım burada çok kalamdan hamişlerin arasına karışırısn
yarışmada başarılar diliyorum sana
benmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44: ben 36 yaşımdayımm (valla 7 gün önce girdim 36 ya )8 yılık evliyim asıl sorunumuz erkek infertilitesi (tabi bende de sorun az değil)5 tüp bebek denendimmm ama hala anne olamadım:26::26::26::26: ama bekliyorum inşş gelecek kuzummm

Allah şifa verisn inşallah tez zamnda atlatır, ve kuzucuğunuz da size bu zor günlerden sonra hediye olur

Allah şifa verisn inşallah tez zamnda atlatır, ve kuzucuğunuz da size bu zor günlerden sonra hediye olur

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hatuncuklarımmm
benim akıntı bitti de çalşmalrı bıraksak mı artık size soruyum dedim:44::44::44::44::44::44:

lay lay lom galiba sana göre sevmeleeerrrr...
hopaşinanay galibaa sana göre sevilmelerrr..
uğramaz mı semtine ayıplaar utanmalarrrrr......
böyle seni görse elalem ne söööyyylleeerrrrr

Eklentiler

• $406b9326159585b9e425f0cyq2.gif
    14 KB · Görüntüleme: 18
  • $smilie_tanz_008.gif
    4,2 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

saol canım tanıstıgıma memnun oldum bu arada biraz gec oldu ama nice seneleree insallah bu sene sana sans getirirde bebegne kavusursun allahtan ümit kesilmez birde esinin rahatsız oldugunu okudum cok gecmiş olsun tez zamanda allah sifa versin canım

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlarr hatuncuklarım,güzel haberleri bol bir gün olsun inşallah,hamilelik belirtileriyle dolu bir gün olsun inşalllahhh
pınarcım aşşağıda seni görüyorum nasılsın nasıl geçti alşam anlatsana, kutlama oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…