Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben de seni kucaklıyorum hatta sıkıyorum bööle seni
ama anlat hadi çatlatmaa ne oldu akşaamm ve geceeee

anladım cnm anlamam mıo bölüm önemli zaten
ama neden sinemaya gitmediniz?? ve kaynananın gelmesi gerçekten çok kötü olmş. neden geliyor ki sanki kontrol eder gibi.yahu insanlar işten gelmiş akşam akşam bırakta dinlensinler. bişi ikram ettin mi yoksa?? evi nerde cnm onun.

Son düzenleme:

biz benim ailem esimin ailesi aynı sitede oturuyoruz biz esimle bu sitede tanıstık evlendik gene aynı siteden ev aldık yorgundum hic gidesim yoktu sinema cekicek havamda degildim acıkcası gitsemde birsey anlamıyacaktım ama gecem mahfoldu hep bunu yapıyo sanki kanının icine doguyo yaa daha öncede oldu bir kac kere insan bir düsünür ararda gelir demi yani cok düsüncesiz bir insan kendi evimde rahat edemiyorum her an biri gelicek diyee benim esimin babası vedat ettigi icin kaynanamda kafasına göre takılıyo istedigi saatte her yere gidiyo cat kapı ısıgımızı yanık görsün geliyoo birde gelir diye ısıgı kapamıstım esimi görmüs markete giderken offf offf napıcam satıp gitmeyi düsünüyorumda daha yeni aldık icini istedigim gibi yaptırdım 10.taksitti daha annemlerde burda hem ileride cocuk olursa anneme cok ihtiyacım olucak o yüzden istedim aslında bir yandan hic istemiyodum ama sartlar beni buna sürükledi anlıyacagın canımm

Son düzenleme:
aslında bi tarftan bakarsan çok güzel bi yerde oturuyorsun. annene çok yakınsınihtiyacın olduğunda yanında olur.. ama diğer taraftan bakıldığında da kaynanaya da çok yakınsın. bu kötü bişi. aslında kaynana da rahatsızlık veren biri olmasa ona da yakın olmanın zararı olmaz elbet. gitsen bi türlü gitmesen bi türlü.
evini istediğin gibi yaptırmşsın, annene yakınsın. ben ce ayrılma ordan derim. bi çözüm bul kaynana gelmsin. bilmiyorum ama bunun bir çözümü olmalııııı olmalıı olmalııı

napıcam bende bilmiyorum canım yaa atsam atılmıyo satsam satılmıyo derken aslında benim kaynanaya koca lazım ben bence onu bas göz ediyim anca öyle kurtulurummmm evet kızlar herkese söylüyom yakınlarınızda bekar 50 yaslarında biri varsa benim kaynanayı yapakta bende kurtulsamm sundan yada evelendirme programınamı yollasammm acepppp ayy onada o soguk surata kimse gelmez en iyisi görücü usulu olsun benceeee heheheheheh

ellerine sağlık erenay.
peki pidenin içini çiğden mi koyuyosun?
vaaaaaaaaaaaffffffffffffffffff

gelmiştim ama pek aktif olmamıştım sara
sen bugün taşınıyosun sanırım,hadi bekliyom bak.
pınarcım aslında hani şöyle çirkef bi gelin olup,o üstünü hiç değiştirmicen,sonra da anne kalmak istersen kalabilirsin,artık ne görmek istiyosan diye accık terbiyesizleşcen,belki ders olur hatuna.
ay çok gıcık oldum.
kızlar yaaa ne çok yazıyonuz,gözlerim döndü okuyorum diye

bööle şikayetleri okudukça ben halime şükrediyorum ama sanırsam sizde biraz tahammülsüzsünüz
yanlış anlama buda çok norml çalışıyosunuz ve kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız var
bizim büyüklerimiz çalışan insanların yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu anlamıyorlarrr
neyse olsun sonuçta kocanın annesi ve idare etmek zorundasın canım
allah kolaylık versin

bu başak nerde aceppp???:26:
kız yine başka topiklerdemi geziyon senn????
bi dur yerinde bi durr.......
allah allah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sürüyerek getircem seni burya

e iyi gelin olunca iyi kayınvalide rastlıyomuş ya,ondan yazdım kız

hahahhahhhhahah!!!!!
benim kayınannemin yeri başkadırr
kocamı doğuran kadın, değeri ordan gelirr
bide sağolsun iyi kadındır,karışmaz,laf sölemez,idare eder,kalak demez,iş yap demez.... vsvs
ee daha ne olsun bide ben fazla takıntılı insan değilim,iyi geçiniyorum bi sıkıntı yok yaniii
ben şanslıyım ama "başak" gibi cadı gelin olsaydım herhalde bende geçinemezdimm

günaydın hatunlarr
nasılsınızz keyifler nasıl
moraller nasılllll

sen onu "çiftleştirme programı"na yolla anacım orda herkesin bi isteyeni çıkıyor sen merak etme

bu başak nerde aceppp???:26:
kız yine başka topiklerdemi geziyon senn????
bi dur yerinde bi durr.......
allah allah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sürüyerek getircem seni burya
valla erenaycım onile forum sayfasını açtım yaslandım koltuğa önüme çıkan mesajı okuyodum , taakiii senin mesaj karşıma çıkana kadar

rabbim bozmasın canım ağzınızın tadını

bu kaçıncı mesajjjjj
nasıl okuyon yaaaaa,,,
insan bi günaydın der dünürünee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…