Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hamarat hatun,ne yaptın bakayım?
maonyacım selam tatlım,daha iyisin inşallah?
rabbim kabul etsin orucunu,bizlere de dua et.

neler yaptım neler
1-sosis kızarttım domates sosuna yatırdım beklemede
2- çiğ börek yaptım(kolayından
3-patates kızartıcam hazırladım bekliyo
4- yumurta koydum kaynıyo
5-çay demledim

evet canım çok bekledikk allahıma şükürler olsun sonunda muradıma erdimm amiiinnn aminnn canım inşallahh kucagımada aldıgım günleri görmek nasip eder rabbimm canım hamile kalma sürecim tüp bebek bizim kisi ilk tedavim yarım kalıdıgı için buda aynı olacak diye çok korkarak geçti allaha şükürler olsun yarım kalmadı eşime söylemem ise beraber kan vermeye gittik test için test günümde evdeydi zaten bekliyorduk poliklinigi aradıgımda yanımda pozitifmiş dedigimde büyük bi şok yaşadı benim gibi ta ki kalp atışlarını duyana kadar hep bi korku vardı ve şüphe vardı ikimizdede ve kalp atışlarını duydugumda eşim şaşkınlıktan doktoru kucakları çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatır inşallahh aminnnnnn[/QUOTE]

ececim bir alıntı kargaşasına daha sebebiyet vermemek için belirteyim üstteki senin yazın, alıntıda gariplik var
bu kocaların doktoru kucaklama hikayelerini çok okuyorum, inşallah benim ki de kucaklar tabii doktor kadın değilsee

ececim bir alıntı kargaşasına daha sebebiyet vermemek için belirteyim üstteki senin yazın, alıntıda gariplik var
bu kocaların doktoru kucaklama hikayelerini çok okuyorum, inşallah benim ki de kucaklar tabii doktor kadın değilsee[/QUOTE]

inşallahh canımmallahımmm yaşaöayıı nasip ederr inşalllahhhh

neler yaptım neler
1-sosis kızarttım domates sosuna yatırdım beklemede
2- çiğ börek yaptım(kolayından
3-patates kızartıcam hazırladım bekliyo
4- yumurta koydum kaynıyo
5-çay demledim
sosis bozuk,domates sosu da zehir gibiçok acı olmuştur
çiğ börek gerçekten çiğ olmştur,
patatesler yumuşayıp kendini salmştır,
yumurtada bayattır,
çay da ucuz ne olduğu belirisz çaydandır

Son düzenleme:
maonyaaa canımmmm kuzu eşim yarım has gideceğiz dr yeniden amliyat olmalı dedii yarın konuşacağız ne diyecek ne yapılacak bilmiyorum canımmm
cnm acil şifalar diliyorummm eşineee.rabbim yardımcınız olsun.
hamarat hatun,ne yaptın bakayım?
maonyacım selam tatlım,daha iyisin inşallah?
rabbim kabul etsin orucunu,bizlere de dua et.

iyiyim kardelencimm.allahım bizlere gebelik sizlere bebeğinizi kucağınıza almayı bir avazda doğurmayı nasip etsin

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa

herkes nereye kaçtıııııııı:26::26::26::26:

kızlar akşama ne yemek yapacaksınızz fikir olması açısındannnnn

saracımmmmm taşınmış galiba hayırlı olsun.kızlar geçmişi okumadımm içinnn bazıı bilgileri kaçırıyrmmm

günaydın kızlar..............
yeni kalkmadım 8:30 da kalktım kahvaltıya anneme gittim şincik geldim..
evet canım benim sürekli midem bulanıyor.....
unutma sakın....
ben de 2.5 yıllık evliyim 23 yaşındayım bir düşükten 10 ay sonra hamile kaldım...........

maonya kuzum ya bana kendini anlatırmısın kısaca tuttuğum not arasında yoksun da

sara: Topik kurucusu, yanılmıyorsam 3.5 yıllık evli, memur, bebek istiyor...
pınar: 1.5 evli, muhasebeci, bebek bi istiyor, bi istemiyor...:44:
dolunay: 31 yaşında, bebek istediği kesin...
erenayefe: 24 yaşında, 6yıllık evli, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi ve bebek istiyor...
başakss: 24 yaşında, 2.5yıllık evli ve bebek istiyor...
ece: 30 yaşında, 12 yıllık evli ve sonundaaaa tüp bebişi karnında!...
yeter: 36 yaşında, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
prenses: 23 yaşında, 2.5 yıllık evli, başından bir düşük olayı geçti, 10 ay sonra bebeği dayanamayıp karnına kondu...
kardelen: 33 yaşında, 4 yıllık evli, doğal gebe kaldı, pozitif test sonucunu kocasına peçeye sarıp verdi...:

(oooohhh süper oldu süper ellerime sağlık)

Son düzenleme:

canım kıskanç arkadaşım benimm
börekim harika olduu
patatesi babam satıyor canım benim hayatta salmaz garantili patates
yumurtaları da miss olduu
çay rizeden gelme canımcım özel siparişle geliyorr
sen ne sandın kızım ucuzcumuyum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…