Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet benim adım Başak ss de soyisimlerim. erenay senin adın efe de eşinin adı diye düşünmedim desem yalan olur.
senin adın ne?? daha yeni tanışıyoz

benim adımı söylesemmi ki acaba
eeeee ikna et söyliyimmm yada sen bööle idare et
erenay ve efe yeğenlerimizin adı eltimin çocuklarını adıı

benim adımı söylesemmi ki acaba
eeeee ikna et söyliyimmm yada sen bööle idare et
erenay ve efe yeğenlerimizin adı eltimin çocuklarını adıı
ay senin tombiş yanakların mı var, oy senin hamarat ellerin mi var, oysenin baştan çıkaran seksepaliten mi var, oy senin fındık burnun mu var guduuuuuuuuuuuu hadi söyle annem yabancı değiliz. ben yine sana erenayefe dicem tabii ki öle alştım. seninle şuan yüzyüze görüşsek ben sana yine erenayefe dicem...
ikna edici oldu mu?

tamam ikna oldum aha yazıyom ama sonra silerim kimse bilmesin ismimi na mahremmmm
benim adımm

Son düzenleme:
tamam ikna oldum aha yazıyom ama sonra silerim kimse bilmesin ismimi na mahremmmm
nbenim adımm
hadi canım aaa ne güzeeeeeeellll . kız eltini çok mu seviyon çocuklarının adını nickin yaptın

Son düzenleme:
burdaki kısların isimlerini soralımmı. sadece pınarın adı gerçek. ha bi de yeter abla. bi de sara ablanınki gerçektir dimi

erenay kız di mi? ne kadar güzel bir isim ben koycaktım eltin çalmş!!
sende benim gibi doğmamış çocuğa don biçip bebişlerinin adını düşündün mü

erenay kız di mi? ne kadar güzel bir isim ben koycaktım eltin çalmş!!
sende benim gibi doğmamış çocuğa don biçip bebişlerinin adını düşündün mü

erenay unisex isim bizimki erkekk ama ikiside erke çocukların
sen yine de koyyy
evet hemde kaçtane
erkek: kerem yahya(hikayesi güzel),mert,ali
kız:feyza büşra zeynep gülşah falan sen neler düündün ben pek yeni moda isimlere ısınamadımm bunları seviyomm

Son düzenleme:

bende bekarken kesin kararlı idim erkek Yuşa kız Şura olacaktı. fakat zaman aşımına uğradı.
erkek: ahmet ege ve artık erenay
kız: asel,elizan şimdik aklıma gelenler bunlar ama daha vardı.
ama ne konursa konsun yanında bir dini isim şart diye düşünüyorm

aynen dini isism bencede olmalı benimkilerin çoğu öyle çocuk isminden etkilenirmiş zatenn

amin amin inşallah sen gönlünü ferah tut en iyisini O bilir. kayınannenin istediği bir isim var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…