allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
uykusuz geceler,zırlama sesleri mutluluğun olsun inşallah
allahım bizede nasip et inşallah
günaydın kızlarrr.
erenay efe hamilemiii galiba geçmnişe bakamadımmmm???sabahleyn ne güzell bi haberrr devamı gelir inşşşş
tüp bebeklemi gebe kaldın orayı anlamadım cnm
kız yok nerden uydurdun imkansız bide ben yaniiiii
başak desen belki ama ben adet olmuyomki gebe olayımm
zate bide söktürücü kullandımm imkansız canım bu ay benimmm
ama allah söletti diyelim inşallahhh
erenayefe kullanıcısından alıntı
evet canım çok bekledikk allahıma şükürler olsun sonunda muradıma erdimm amiiinnn aminnn canım inşallahh kucagımada aldıgım günleri görmek nasip eder rabbimm canım hamile kalma sürecim tüp bebek bizim kisi ilk tedavim yarım kalıdıgı için buda aynı olacak diye çok korkarak geçti allaha şükürler olsun yarım kalmadı eşime söylemem ise beraber kan vermeye gittik test için test günümde evdeydi zaten bekliyorduk poliklinigi aradıgımda yanımda pozitifmiş dedigimde büyük bi şok yaşadı benim gibi ta ki kalp atışlarını duyana kadar hep bi korku vardı ve şüphe vardı ikimizdede ve kalp atışlarını duydugumda eşim şaşkınlıktan doktoru kucakları çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatır inşallahh aminnnnnn
buuunuu yazmışsın yaa cnm
bana bak senin saçını başını yolmadan önceay canım benim yaa
iş birbirini tüketmemek te bence canım
eğer biri tükenirse evlilikte sevgide sende tükeniyosun doğal olarak tüketiyosun canım
biz bunu yapmadık eşimle ,
kavgalarda hiç laf sölemedikk,o kızgınsa söyledi ben sustum ben kızgınsam söylendim o sustu
böylece aradaki seviye de saygı da tükenmedi şükürler olsunki
bide ben 18 yaşında cahildim daha ama çok büyük aşkım vardı gözüm bişey görmedi
hala aşığım hala kocamı ilk günkü gibi camlarda beklerim hala mektup yazarız biribirimize
niye endişelendin canım sizin duygularınız baskı altında canım kalabalık evde yaşamak çokzor
belki budur sebebin
yaşın kaçki hayata geç kalacaksın bitanem bizim yaşımız haayata başlama yaşı daha
evde yalnız kaldığınızda herşey en baştan başlayacak emin ol allah nasip etsinn
bu kadar nutuk yeter
ben sana hep demiyommu ki benim evliliğim kıskanılırrr hep diyeee????
kıskançç
sağol canımmmm sen nasılsın bebiş nasıl:26::26::26::26: seni burada görünce kaç zamandır konuşmadığımız fark ettimmm
evet canım ne zamandır görüşemiyoruz iyiyiz canım biz bebişimle allahıma şükürler olsun
ne var kahvaltıda ay valla biri kahvaltıya çagırsa diye gözüne bakıyorum komşularımın ama kimse çagırmıyooooiyi nolsun bi yandan kahvaltı hazırlıyom bi yandan buraya yazıyıom
kahvaltıya misafirim varrr da
buyrun sizde gelin kardelenle canınız çekmesinn
Rabbim tamamına erdirsinnnaminnn aminnn aminnnnnnnnn
topiktenn bişi anlamaıdmm kim hamileeee:26::26::26:erenayefee niee gebeyimm yazmışsınnn herkes seni nie tebrik edioooo benmii yanlış okuyrmmm:26::26::26:
o ecenin yazısı alıntı kargaşası olmuş sanırsamm
canım sanırım ben bi yanlışlık yaptım alıntıdan hamiş olan benimmm ama ortada kargaşa yaratan benim yanlışım olduuu :18::18:
topiktenn bişi anlamaıdmm kim hamileeee:26::26::26:erenayefee niee gebeyimm yazmışsınnn herkes seni nie tebrik edioooo benmii yanlış okuyrmmm:26::26::26:
allah söyletti ozmnnn cnmm orucummm inşşşş rabbimmm dualarımızı kabul ederr hepimizzzz gebeyizz yazarızzz topiğeeee
allah söyletti ozmnnn cnmm orucummm inşşşş rabbimmm dualarımızı kabul ederr hepimizzzz gebeyizz yazarızzz topiğeeee
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bana bak senin saçını başını yolmadan önceşunları söylemek istiyorum:
canım benim; endişelerim şundan kaynaklanıyordu, hani dün anlattım ya sana hayatımı durmş gibi hissediyorum diye.
Ben hayatımı 2.5 yıldır dondurdum, hep evimize çıkacağımız, başbaşa kalacağımız, gerçekten bir evlilik yaşayacğımız günü bekledim durdum. Ama hep endişelerim oldu içimde; ya evimize çıktığımızda çok geçç olursa, ya artık eskisi gibi heyecanı olmazsa evliliğmizin, ya artık eşimin işten gelmesini beklemek o kadar zevk vermezse, ya evimize çıktığımız da bi şeylere geç kalmş olursak vs vs...
bunca zaman evimize çıkalım da öyle yapalım diye bebeği düşünmedik, peki biz evimize ne zaman çıkıcaz belli değil. bense kaynana yanında bi hamilelik yaşamak istemiyorum, peki ya bizim ne zaman bebeğimiz olacak. çevrede herkes2. senesinde bebeğini kucağına alırken ben bebek yapmakta çok mu geç kalıyorum:18::18::18::18:
ama seni tanıdıktan sonra anladım ki aradan 6 sene de geçse bişi olmuyomuş. Herşey senin elinde herşeyi baştan yaşamak sanırım....
senin 6 senelik evli olmana rağmen bi bebeğin yok ve senin elinde olmayan nedenlerden dolayı olmadı.benimle aynı yaştasın. hayata geç kalmış, bebek yapmaya geç kalmış hissediyor musun kendini? bence hayır. işte bu bana güç verdi
afedersin kuzum ekliyorum listeye unutmucam bundan sonrabaşakcım beni unutmuşsun
ben de varım.......
.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
haaa evet ya unutmam mümkün değil de senin olduğunu unutmuşum. evetsormuştun canım ama önemli deeeel.
peçeteye sarıp testi tutuşturmuştum ya eline
o listede ben de yokum başakcım.
şöyle ki;4 yıllık evliyim,tam 4.yılın dolduğu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
yaş şimdilik 33
doğal gebelik ve hiç bi sürpriz yapamadım eşime hamile olduğumu söylemek için
ay valla çok fena alıntı kargaşası çıktıgünaydın kızlarrr.
erenay efe hamilemiii galiba geçmnişe bakamadımmmm???sabahleyn ne güzell bi haberrr devamı gelir inşşşş
tüp bebeklemi gebe kaldın orayı anlamadım cnm
kız yok nerden uydurdun imkansız bide ben yaniiiii
başak desen belki ama ben adet olmuyomki gebe olayımm
zate bide söktürücü kullandımm imkansız canım bu ay benimmm
ama allah söletti diyelim inşallahhh
o ecenin yazısı alıntı kargaşası olmuş sanırsamm
ay çok tatlısınız yaaaa nasıl karıştırdınız ortalığıcanım sanırım ben bi yanlışlık yaptım alıntıdan hamiş olan benimmm ama ortada kargaşa yaratan benim yanlışım olduuu :18::18:
yetercimm naıslsınnn eşinn naıslll
afedersin kuzum ekliyorum listeye unutmucam bundan sonra
günaydın canıımmmmmmmmmmm
haaa evet ya unutmam mümkün değil de senin olduğunu unutmuşum. evet
seni de ekliyorum bebeğim kusura bakma öğrencem artık eksikszzz
ay valla çok fena alıntı kargaşası çıktı
ay çok tatlısınız yaaaa nasıl karıştırdınız ortalığı
hep bu erenay heeeeeeppppppp
iyi nolsun bi yandan kahvaltı hazırlıyom bi yandan buraya yazıyıom
kahvaltıya misafirim varrr da
buyrun sizde gelin kardelenle canınız çekmesinn
afedersin kuzum ekliyorum listeye unutmucam bundan sonra
günaydın canıımmmmmmmmmmm
haaa evet ya unutmam mümkün değil de senin olduğunu unutmuşum. evet
seni de ekliyorum bebeğim kusura bakma öğrencem artık eksikszzz
ay valla çok fena alıntı kargaşası çıktı
ay çok tatlısınız yaaaa nasıl karıştırdınız ortalığı
hep bu erenay heeeeeeppppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?