kızım senin işin gücün yok mu misafirleri bırakıp sırf bana cevap yetiştirmek için açmış neti. git misafirlerinle ilgilencanım kıskanç arkadaşım benimm
börekim harika olduu
patatesi babam satıyor canım benim hayatta salmaz garantili patates
yumurtaları da miss olduu
çay rizeden gelme canımcım özel siparişle geliyorr
sen ne sandın kızım ucuzcumuyum ben
maonya kuzum ya bana kendini anlatırmısın kısaca tuttuğum not arasında yoksun da
bugün evdeyim ya kimse yok topikteeeeeeeeeeeeeee:2::2::2::2::2::2:
erenay efeee şekerimm akşama ne pişiricennn
cnm ya zamanı gelmemiş daha bebişin demekki yoksa başka bir sorunun yok dimi. inşallah çok bekletmez23 yaşındayımm yarışmaya gaziantepten katılıyorummm.ev hanımıyımmm.yemek yemeyiii ve bebeğim olmuo die evde kendi kendimee ağlamayııı çok severimmm.bu sayede strestenn nbaya kilo aldım.şimdi kilolarımla savaştayımmmyeterincee tanıtıcı oldummu
tşk cnm cım şimdik seni de ekliyomharikaa bi toploo hazırlamışsın cnm.
2008 kasım ayında evlendim önce tüplerim kapalıydı ameliyatla açıldı.şimdide yumurtlayamıyrmm.başarısız 1tüp 1de aşılama yaşadım.sıpamıı bekliyorummm heycanlaa
başak kızım allah bana özel yaratmış kocamı zaten o yüzden siparişe gerek yok şükür
kayın annemi de doktora götürüp getirdim artık 17 30 akadar müsaitim
ay kolaya bayılıyodum eskiden su yerine kola içerdim. içemiyom artıkkk:120::120::120::120::120::120::120::120::120:balık yapıcam canım misafirlerim var yemektee
yanına da bol salata kola yetrde artar bilee
cnm ya zamanı gelmemiş daha bebişin demekki yoksa başka bir sorunun yok dimi. inşallah çok bekletmez
tşk cnm cım şimdik seni de ekliyom
ay kolaya bayılıyodum eskiden su yerine kola içerdim. içemiyom artıkkk:120::120::120::120::120::120::120::120::120:
sara: Topik kurucusu, yanılmıyorsam 3.5 yıllık evli, memur, bebek istiyor...
pınar: 1.5 evli, muhasebeci, bebek bi istiyor, bi istemiyor...:44:
dolunay: 31 yaşında, bebek istediği kesin...
erenayefe: 24 yaşında, 6yıllık evli, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi ve bebek istiyor...
başakss: 24 yaşında, 2.5yıllık evli, yumurtluyamıyo ve bebek istiyor...
ece: 30 yaşında, 12 yıllık evli ve sonundaaaa tüp bebişi karnında!...
yeter: 36 yaşında, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
prenses: 23 yaşında, 2.5 yıllık evli, başından bir düşük olayı geçti, 10 ay sonra bebeği dayanamayıp karnına kondu...
kardelen: 33 yaşında, 4 yıllık evli, doğal gebe kaldı, pozitif test sonucunu kocasına peçeye sarıp verdi...
maonyaaa: 23 yaşında, 3 yıllık evli, yumurtluyamıyo, bebek istiyor...
oley bi sürü olduk
a.s benden de çok slm söyle pamuk ellerinden öptümmhoşgeldin başak kaynanamla seni konuşuyozzzzz
selamları vr annemlerde gitti kaldık başbaşa
evet ya artık iyice tanıdım herkesi pcyede kaydettim not olarakdüzeltmişin listeyiii kızzzz
evet artık kalablaık olduukk
eskilerle de kaynaştıkk
a.s benden de çok slm söyle pamuk ellerinden öptümm
sol kulağum çınlıyo erenay kötü konuşma arkamdan
evet ya artık iyice tanıdım herkesi pcyede kaydettim not olarak
ne hazırlığı:44:benimle ilgili neler yazdın kızz....
neler yaptın bensizzz.......
kötü değil kızz şakalaşmalarımızı anlatıyorummm....
hazırlığımı da yaptım müsaitimmm......
ne hazırlığı:44:
hmm iyi aferin ev işi, yemek ve temizlikte gösterdiğin hamaratlığı yatak odasında göstereydin keşkeeemisafirim var akşama balıkları temizledimmm
salatamı yapacağım o kadar
hmm iyi aferin ev işi, yemek ve temizlikte gösterdiğin hamaratlığı yatak odasında göstereydin keşkeee
inşallah kayınannen okumuyor
okumuyor ama okusada kızmaz güler ancakkk
ayy iltifatın için sağol
yatak odasında da hamaratım ama ...... yetmiyo demekkii
evet benim adım Başak ss de soyisimlerim. erenay senin adın efe de eşinin adı diye düşünmedim desem yalan olur.başak senin gerçek adınmı??????
merak ettim şimdikk
benim nickim eşimin yeğenlerinin adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?