Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kuzum yazdıkların beni çok duygulandırdııı
ama gençsin canım yaaaaaaaa peki biz ne yapalımmm 40 merdiven dayadık

ama öle deme kuzum inşşş sende anne olacaksın inşşşşşşşşşşşşş

canlarım yaaaaaaaaaaa rabbim yardımcımız olsunnnnnn ama böyle yapmayın (yapmayalım )(diyene bak dememyin )kızlar işimiz zaten çok zor:18::18::18::18::18::18: birde kendimize bu kadar yüklenirsek hayatımız dahada zor olur

bak bana ne hatırlattın :26::26::26::26::26::26:biz evlendiğimizde oğlumuz olursa ismi arık kızınkide berrak olacaktıııı okadar çok isityordukki (evlenmeden önce konuşmuştuk hemen bebek yapacaktık)daha 1 haftalık falaln evliyken eşim bana çiçek göndermiş ve üzerine bir kart ilşirtimişşş:44::44::44::44: notuda kendisi ve doğacak olan oğlumuzun adından yazmışşşş saklamıştım kartııı şimdi baktığımda ne kadar çok zaman geçtiğini anlıyorummm ve üzülüyorummmm

liste çok şeker vede espirili olmuşşşşş

canım geçmiş olsun dikat et kendine

sara sen şimdi hem hava değişikliği sebebiyle,hemde temizlik dolayısıyla üşüttün sanırım,o yüzden de rahatsızlanmışındır.
çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun kolay gelsin:))

geçmiş olsun saracaımm kolay gelsin canım taşınmışsınn yeni evin inşallahh ugurlu gelirrr

kızlar akşama ne yemek yapacaksınızz fikir olması açısındannnnn

saracımmmmm taşınmış galiba hayırlı olsun.kızlar geçmişi okumadımm içinnn bazıı bilgileri kaçırıyrmmm

Ayyyyyyy cnmmmmm. Allahh razı olsun sendenn Orucun kabul olsun maonimm.

İslerim var cnm fazla gelemiyorum. Hepinizi Cook ozledimm. Saram da taşınmış. Pembosum da iyiymis. Herkese benden selaaammm

merhaba kızlar geçmişi okudum ancak geldim

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum canlarıım

kızlar yokluğumda yine topiği karamsarlık sarmış bakıyorumda

yeterim maonyam metuşum üzülmek yok umutsuzluk yok veletler bizi çok yoruyo ama elleri mecbur eninde sonunda koşa koşa bizim olmaya gelecekler

biz peşlerinden koştukça sıpalar kendini bişey sanıyo ama bi gelsinler popopalrını ısıracam hem kendi bebğimin hem sizin bebeklerinizin

bu arada kızlar işim bitti sayılır ufak te-fek işler kaldı yarın işe başlıyorum diğer işlerimide hafta sonu yapacam artık.

ELLERİ MECBUR HAAAA GELECEKLERRRRRRRRRRR
canım nasıl oldun iyimisin birazcıkkk kuzum dikat et kendineeee

ELLERİ MECBUR HAAAA GELECEKLERRRRRRRRRRR
canım nasıl oldun iyimisin birazcıkkk kuzum dikat et kendineeee

sağol canım daha iyiyim havalar çok soğuk burada

sen nasılsın eşin yeniden ameliyat olacakmış Rabbim yardımcınız olsun Şafi ismiyle şifa versin inşallah

sıpaların elleri mahklum tabi bizim gibi anaları nerden bulacaklar dimi ama

sağol canımmmm yarın dr görüşeceğiz (inşş görüşebiliriz ünvrst de )bakalım ne diyecekk:26::26::26::26::26::26:
haklısın valla bizim gibi anneleriiiiiiiii(anneleri kısmı içimi ısıtı)

ERKEKLER NEYİ BEKLER ♥ :))

Gerçek bir kadın bekler!
-Annesinin beslediği gibi besleyebilen
-Evini temiz ve sıcak tutan
-Dır dır etmeyen
-Paranın kıymetini bilen
-Bütün gün çalışıp
-Bütün gece dans edebilen
-Vee hayır demeyen
-Her zaman tedbirli
-Yalnız kendisini sevecek
-Ve şımartacak bir kadın Bekler

ÇOK BEKLEEERRRR......
.

kızlar nette buldummmm sizinle paylaşmak istedim

sağol canımmmm yarın dr görüşeceğiz (inşş görüşebiliriz ünvrst de )bakalım ne diyecekk:26::26::26::26::26::26:
haklısın valla bizim gibi anneleriiiiiiiii(anneleri kısmı içimi ısıtı)

herşey için hakkınızda hayırlısı olsun canım dularım seninle biliyosun.

sen çok tatlı iyi anlayışlı harika bi anne olacaksın bunu bilir bunu söylerim inan bütün içtenliğimle söylüyorum

anaaaaam ne güzel demişsin çok beklerler

neler yaptım neler
1-sosis kızarttım domates sosuna yatırdım beklemede
2- çiğ börek yaptım(kolayından
3-patates kızartıcam hazırladım bekliyo
4- yumurta koydum kaynıyo
5-çay demledim
ohhh,afiyetle de yediniz sanırım.
aslında patates kızartması alabilirdim ben de.
cnm acil şifalar diliyorummm eşineee.rabbim yardımcınız olsun.

iyiyim kardelencimm.allahım bizlere gebelik sizlere bebeğinizi kucağınıza almayı bir avazda doğurmayı nasip etsin
amin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn inşallah
inşallah çabucak geçer prensescim bu günler,bulantılar sık olunca kötü oluyo
ben yanma durumunu atlattım,şu an oburluk evresine geçtim canım,paso ne yiyebilirimle beynimi kemiriyorum.
:81::81::81::81:
Ayyyyyyy cnmmmmm. Allahh razı olsun sendenn Orucun kabul olsun maonimm.

İslerim var cnm fazla gelemiyorum. Hepinizi Cook ozledimm. Saram da taşınmış. Pembosum da iyiymis. Herkese benden selaaammm
canıııım,nerelerdesin,niye bu kadar üzdün kendini?
bak benide üzdün ama.
o kız 22 yaşında mıymış,bence hala 15 yaşında gibiydi,bide ikinci hamileliği mi?
maşallah,rabbim isteyenlere versin inşallah.
ama rabbimin bi bildiği vardır esra nın da dediği gibi(tıpkı bizi anlattı kıza ağlarken,ben orda rastladım)
merhaba kızlar geçmişi okudum ancak geldim

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum canlarıım
hastalığında geçmiş sanırım saracım,daha keyiflisin bugün.
işe de başlıyomuşun,ev işleri de bitmiyş ne güzel.
ımmmm,şeyyyyyyy,kem,kümmmm,acaba görümcelerin bize de gelip biraz iş yapabilirler mi?

Son düzenleme:

şükür daha iyiyim kardelencim.sağolsunlar görümcelerimin büyük yardımıyla işleri hallettik.sana görümcelerimi gönderemem onlar benim kıymetlim ama istersen bi temizlik şirketi ayarlayabilirim hı ne dersin

kuzum yazdıkların beni çok duygulandırdııı
ama gençsin canım yaaaaaaaa peki biz ne yapalımmm 40 merdiven dayadık
kendimi tutamıyrmmm herşeyee sulu göz oldummm reklamlar bile ağlatıo beniii.hele türkselin reklamıçok slaaklaştımm hayattan hiç bir zevk almıyrmmm.çabaladıkça içine batıyrm sankiii bataklıktayımmm.yaştlarım lay lay lom okula giderken benim tüp bebek merkezlerinde sürünmem çok zoruma gidioookendi kendime bi hayat kurdumm kimseyle görüşmüyrm hiç biyere gitmiyrm bana çocuk yokmu hala demesinler diee kimseyle konuşmuyrmmm
ama öle deme kuzum inşşş sende anne olacaksın inşşşşşşşşşşşşş

yine depresiff günlerimden biriii.yrn geçer inşşşş

hastamıydın saraa neyin var???geçmiş olsun

Son düzenleme:
cnm ya hiç anlamıyorum valla bazı hatunlar üzüntüden stresten yemek yediğini iddia ediyor. halbuki ben strese girsem can sıkıntım olsa yemekten keslirim. nasıl hatunlarsınız anlamıyorum yaaa

evet cnm iğneyle en fazla 17milim oluo iynesiz 6 7 milimde kalıoooohiç 2 tane yumurtlayamadım 1taneyi zor yumurtluyrmmm
cnm çok şükür ilaçlarla oluyor sonuçta. ben de ilaçsız yumurtluyamıyom. hiç büyütemiyom yumurtlamalarımı. ama ilaçla büyüyüp çatlıyor ama tutmuyor. herşeyde bir hikmet vardır annemmm zamanı gelmemiş napalım.

üzülme kuzum yaaa inşallah koymak nasip olur innşalllahh

liste çok şeker vede espirili olmuşşşşş
tşk canım benım. artık sormak yerine not aldım kızları iyi tanımalk için

aşk olsun benim sıpamın totosunu ısırmıcan mı teyzesi. benim kini sevmiyon mu

yaannniiii hele de senin gibi sabah akşam kalça atan anneyi nerden bulcak

caNIM saranınkiler kıymetliymiş ben sana benimkini gönderiyim . hiç bi değeri ve kıymeti yok. kakılmış gibi temizlik yapar ama

kuzum bence bu kadar kendini yıpratacağına yalnız kalacağına bir psiikoloğa git konuş rahatla. eminim psikolog sana "bebek yok mu" demez. yalnız kalıp kimseyle konşmazsan kendini ciddi bunalımlara atarsın. eşin için de zor olur mutluluğunuz aşkınız saygınız sevginiz çıkmaza girer. belki bana söylemek kolay geliyor ama gerçi ben de 2.5 yıldır hamile kalamaıyorum. fakat şöyle düşünüyorum; çocuk yapmak marifet değil ya da çocuk herşey demek değil. biliyorum şu durumda çocuk senin için herşey fakat elden bişi gelmiyor napcaksın. o yüzden böyle düşünmeyi gerektiriyor.
hem eminim sen de biliyorsun ki kendini strese soktukça hamile kalma olasılığın hızla azalıyor. ne zaman sen rahat olursun o zaman şansın tavan yapar. hem o hz Musa'nın hikayesinde diyordu ya Rabbim: kullarım sabırla ben den istemeye devam ettilerben de verdim diyor. Bi de Allah'tan hırsla inatla istedikçe olmuyor . şöyle düşün; yolda 2 dilenci gördün birisi sen den ısrarla hırsla bişiler istiyor, diğeri de sakin sessiz sabırla senden istiyor. hangisine verirdik tabii ki hırs yapmayıp sabırsızlık ve inat etmeyene verirdik. işte düzen de böyle canım benim sakin ol sabırlı ol. gelmezse gelmesin sıpa . ay aklıma ne geldi bööle deyince, oğıuz yılmazın "gelmezsen gelme" şarkısını dinle mesela
yeter ki kendini yıpratma. sen aileni eşini kendini psikolojini yıprattın diye gelecek mi bebek. herşey olacağına varıyor. biliyorum uzun yazdım ama seni bu durumdan kurtarmaya çalışıyorum, çekip çıkarmaya çalışıyorum.
çok öpüyorum seni bi dahaa ağlarsan çocuk gibi senin totona vurcam haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…