kuzum öyle deme günahh. Bak ben geçenlerde bi topikte okudum kadının birisi doğum hikayesini anlatıyordu. ilk bebeğine hamile. bebekteki kalp atışı zayıflığı nedeni ile erken doğuma alıyorlar. çok zor geçen bir doğumdan sonra bebek doğuyor.küveze alıyorlar. kadının kanamasını dururamıyorlar, hayatını kurtarmak için mecburen rahmini almak zorunda kalıyorlar. Ve bebeği 4 gün sonra kaybediyorlar.. düşünsene acıyı. ALLAH'IM kimselere vermesin böyle acı.
ağlama kıyamam tontişim
ağlama kıyamam tontişimsen de benim gibi yumurtluyamıyomuydun:44:
Binmediğim hiçbir otobüs,
Beklemediğim hiçbir durak kalmadı bu şehirde.
Gittikçe azalıyor hayat.
Neyi erken yaşadıysam,
Hep ona geç kalıyorum.
19umda evlendimm 23 yaşına geldimm daha bi meyva veremedimm
metuuuuuuağlamayaa zaten fırsatt arıyorumm bugün esra erola bi kız katıldııı 15yaşında evlenmiş hemen hamile kalmış.eşinden boşanmış.biriyle sevgili olmuşlar ondanda hamile kalmış şimdi 22 yaşındaymışş bebeğide 7 aylık karnında 5 aylıkken gebe oldunu öğrenmişşş.adamın hamile oldundan haberi bile yokmuşşş ondanda ayrılmış zatenn.orucumu yeni açmış yemek yiyodum hıçkıra hıçkıra ağladım sofranın başındaaaa çocuğunu evlatlık vermişşş .
allahım bir sürü insan kürtaj oluooo.bir sürü insan bebeğini istemioo ben 4 yıldırrr sana yalvarıyorummmmm bana niee vermiosunnn
sendee saoll cnmmm
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum maonimm. Gecen sene benim için çok zor gecti bu esnada bebek çalısmaları da beni çok yordu. Dibe vurdum diyebilirim. Derdimi kime anlatıp kimden yardım isteyeceğimi sasimis durumdayım. Artık bu stresi kaldıramaz oldum. Çok yoruldum.
bende bekarken kesin kararlı idim erkek Yuşa kız Şura olacaktı. fakat zaman aşımına uğradı.
erkek: ahmet ege ve artık erenay
kız: asel,elizan şimdik aklıma gelenler bunlar ama daha vardı.
ama ne konursa konsun yanında bir dini isim şart diye düşünüyorm
sara: Topik kurucusu, yanılmıyorsam 3.5 yıllık evli, memur, bebek istiyor...
pınar: 1.5 evli, muhasebeci, bebek bi istiyor, bi istemiyor...:44:
dolunay: 31 yaşında, bebek istediği kesin...
erenayefe: 24 yaşında, 6yıllık evli, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi ve bebek istiyor...
başakss: 24 yaşında, 2.5yıllık evli, yumurtluyamıyo ve bebek istiyor...
ece: 30 yaşında, 12 yıllık evli ve sonundaaaa tüp bebişi karnında!...
yeter: 36 yaşında, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
prenses: 23 yaşında, 2.5 yıllık evli, başından bir düşük olayı geçti, 10 ay sonra bebeği dayanamayıp karnına kondu...
kardelen: 33 yaşında, 4 yıllık evli, doğal gebe kaldı, pozitif test sonucunu kocasına peçeye sarıp verdi...
maonyaaa: 23 yaşında, 3 yıllık evli, yumurtluyamıyo, bebek istiyor...
oley bi sürü olduk
canım geçmiş olsun dikat et kendine
sara sen şimdi hem hava değişikliği sebebiyle,hemde temizlik dolayısıyla üşüttün sanırım,o yüzden de rahatsızlanmışındır.
çok geçmiş olsun.
evet cnm eksik olmuş
Allah yardımcın olsun cnm yaaa Eşin tez zamnda atlatsın inşallahhhh
canımcım çoook geçmiş olsun. tabiiii mis gibi havası olan bir memlekete gittin bünye alışık değil hava değişikliği de çarpmış olabilir. inşallah tez zamnda iyileşirsin ablacım.
sana ateşimi yazacağım bekle. ayrı olarak yazayım tontişim
geçmiş olsun kolay gelsin:))
geçmiş olsun saracaımm kolay gelsin canım taşınmışsınn yeni evin inşallahh ugurlu gelirrr
saracım taşınmışsın yeni evin hayırlı olsun.....
Allah şifa versin dikkat et kendine
ben de taşındığımda çok üşütmüştüm......
ececim çok sevindim bebişimizin pıt pıtlarını duymuşsun
başakcım beni unutmuşsun
ben de varım.......
ben zaten gece uyumuyodum
bebeğim sağolsun artık hiç uyumuyorum
gündüz hariç
çünkü yataktan kalkamıyorum........
günaydınnn hatunlar son yarım saatim burda kahvaltıya misafirim var hadi gelin az laflayak
başak dün ne giydim söyliyim:
füme rengi etek ,üzerine kırmızı beyazlı badi
üzerine tülbent,altına çorap,patik,(malum köy soğuk)
üzerime kaban
bide ööle pazara gittim palyaço gibiii
sara abla geçmiş olsunnn
kızlar akşama ne yemek yapacaksınızz fikir olması açısındannnnn
saracımmmmm taşınmış galiba hayırlı olsun.kızlar geçmişi okumadımm içinnn bazıı bilgileri kaçırıyrmmm
Ayyyyyyy cnmmmmm. Allahh razı olsun sendenn Orucun kabul olsun maonimm.
İslerim var cnm fazla gelemiyorum. Hepinizi Cook ozledimm. Saram da taşınmış. Pembosum da iyiymis. Herkese benden selaaammm
kızlar yokluğumda yine topiği karamsarlık sarmış bakıyorumda
yeterim maonyam metuşum üzülmek yok umutsuzluk yok veletler bizi çok yoruyo ama elleri mecbur eninde sonunda koşa koşa bizim olmaya gelecekler
biz peşlerinden koştukça sıpalar kendini bişey sanıyo ama bi gelsinler popopalrını ısıracam hem kendi bebğimin hem sizin bebeklerinizin
bu arada kızlar işim bitti sayılır ufak te-fek işler kaldı yarın işe başlıyorum diğer işlerimide hafta sonu yapacam artık.
ELLERİ MECBUR HAAAA GELECEKLERRRRRRRRRRR
canım nasıl oldun iyimisin birazcıkkk kuzum dikat et kendineeee
sağol canım daha iyiyim havalar çok soğuk burada
sen nasılsın eşin yeniden ameliyat olacakmış Rabbim yardımcınız olsun Şafi ismiyle şifa versin inşallah
sıpaların elleri mahklum tabi bizim gibi anaları nerden bulacaklar dimi ama
sağol canımmmm yarın dr görüşeceğiz (inşş görüşebiliriz ünvrst de )bakalım ne diyecekk:26::26::26::26::26::26:
haklısın valla bizim gibi anneleriiiiiiiii(anneleri kısmı içimi ısıtı)
ERKEKLER NEYİ BEKLER ♥ :))
Gerçek bir kadın bekler!
-Annesinin beslediği gibi besleyebilen
-Evini temiz ve sıcak tutan
-Dır dır etmeyen
-Paranın kıymetini bilen
-Bütün gün çalışıp
-Bütün gece dans edebilen
-Vee hayır demeyen
-Her zaman tedbirli
-Yalnız kendisini sevecek
-Ve şımartacak bir kadın Bekler
ÇOK BEKLEEERRRR......
.
kızlar nette buldummmm sizinle paylaşmak istedim
ohhh,afiyetle de yediniz sanırım.neler yaptım neler
1-sosis kızarttım domates sosuna yatırdım beklemede
2- çiğ börek yaptım(kolayından
3-patates kızartıcam hazırladım bekliyo
4- yumurta koydum kaynıyo
5-çay demledim
amin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn inşallahcnm acil şifalar diliyorummm eşineee.rabbim yardımcınız olsun.
iyiyim kardelencimm.allahım bizlere gebelik sizlere bebeğinizi kucağınıza almayı bir avazda doğurmayı nasip etsin
inşallah çabucak geçer prensescim bu günler,bulantılar sık olunca kötü oluyogünaydın kızlar..............
yeni kalkmadım 8:30 da kalktım kahvaltıya anneme gittim şincik geldim..
evet canım benim sürekli midem bulanıyor.....
unutma sakın....
ben de 2.5 yıllık evliyim 23 yaşındayım bir düşükten 10 ay sonra hamile kaldım...........
:81::81::81::81:23 yaşındayımm yarışmaya gaziantepten katılıyorummm.ev hanımıyımmm.yemek yemeyiii ve bebeğim olmuo die evde kendi kendimee ağlamayııı çok severimmm.bu sayede strestenn nbaya kilo aldım.şimdi kilolarımla savaştayımmmyeterincee tanıtıcı oldummu
canıııım,nerelerdesin,niye bu kadar üzdün kendini?Ayyyyyyy cnmmmmm. Allahh razı olsun sendenn Orucun kabul olsun maonimm.
İslerim var cnm fazla gelemiyorum. Hepinizi Cook ozledimm. Saram da taşınmış. Pembosum da iyiymis. Herkese benden selaaammm
o kız 22 yaşında mıymış,bence hala 15 yaşında gibiydi,bide ikinci hamileliği mi?metuuuuuuağlamayaa zaten fırsatt arıyorumm bugün esra erola bi kız katıldııı 15yaşında evlenmiş hemen hamile kalmış.eşinden boşanmış.biriyle sevgili olmuşlar ondanda hamile kalmış şimdi 22 yaşındaymışş bebeğide 7 aylık karnında 5 aylıkken gebe oldunu öğrenmişşş.adamın hamile oldundan haberi bile yokmuşşş ondanda ayrılmış zatenn.orucumu yeni açmış yemek yiyodum hıçkıra hıçkıra ağladım sofranın başındaaaa çocuğunu evlatlık vermişşş .
allahım bir sürü insan kürtaj oluooo.bir sürü insan bebeğini istemioo ben 4 yıldırrr sana yalvarıyorummmmm bana niee vermiosunnn
sendee saoll cnmmm
hastalığında geçmiş sanırım saracım,daha keyiflisin bugün.merhaba kızlar geçmişi okudum ancak geldim
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum canlarıım
hastalığında geçmiş sanırım saracım,daha keyiflisin bugün.
işe de başlıyomuşun,ev işleri de bitmiyş ne güzel.
ımmmm,şeyyyyyyy,kem,kümmmm,acaba görümcelerin bize de gelip biraz iş yapabilirler mi?
kendimi tutamıyrmmm herşeyee sulu göz oldummm reklamlar bile ağlatıo beniii.hele türkselin reklamıkuzum yazdıkların beni çok duygulandırdııı
ama gençsin canım yaaaaaaaa peki biz ne yapalımmm 40 merdiven dayadık
ama öle deme kuzum inşşş sende anne olacaksın inşşşşşşşşşşşşş
bak bana ne hatırlattın :26::26::26::26::26::26:biz evlendiğimizde oğlumuz olursa ismi arık kızınkide berrak olacaktııııokadar çok isityordukki (evlenmeden önce konuşmuştuk hemen bebek yapacaktık)daha 1 haftalık falaln evliyken eşim bana çiçek göndermiş ve üzerine bir kart ilşirtimişşş:44::44::44::44: notuda kendisi ve doğacak olan oğlumuzun adından yazmışşşş saklamıştım kartııı şimdi baktığımda ne kadar çok zaman geçtiğini anlıyorummm ve üzülüyorummmm
yine depresiff günlerimden biriii.yrn geçer inşşşşkızlar yokluğumda yine topiği karamsarlık sarmış bakıyorumda
yeterim maonyam metuşum üzülmek yok umutsuzluk yok veletler bizi çok yoruyo ama elleri mecbur eninde sonunda koşa koşa bizim olmaya gelecekler
biz peşlerinden koştukça sıpalar kendini bişey sanıyo ama bi gelsinler popopalrını ısıracam hem kendi bebğimin hem sizin bebeklerinizin
bu arada kızlar işim bitti sayılır ufak te-fek işler kaldı yarın işe başlıyorum diğer işlerimide hafta sonu yapacam artık.
şükür daha iyiyim kardelencim.sağolsunlar görümcelerimin büyük yardımıyla işleri hallettik.sana görümcelerimi gönderemem onlar benim kıymetlim ama istersen bi temizlik şirketi ayarlayabilirim hı ne dersin
cnm ya hiç anlamıyorum valla bazı hatunlar üzüntüden stresten yemek yediğini iddia ediyor. halbuki ben strese girsem can sıkıntım olsa yemekten keslirim. nasıl hatunlarsınız anlamıyorum yaaa23 yaşındayımm yarışmaya gaziantepten katılıyorummm.ev hanımıyımmm.yemek yemeyiii ve bebeğim olmuo die evde kendi kendimee ağlamayııı çok severimmm.bu sayede strestenn nbaya kilo aldım.şimdi kilolarımla savaştayımmmyeterincee tanıtıcı oldummu
cnm çok şükür ilaçlarla oluyor sonuçta. ben de ilaçsız yumurtluyamıyom. hiç büyütemiyom yumurtlamalarımı. ama ilaçla büyüyüp çatlıyor ama tutmuyor. herşeyde bir hikmet vardır annemmm zamanı gelmemiş napalım.evet cnm iğneyle en fazla 17milim oluo iynesiz 6 7 milimde kalıoooohiç 2 tane yumurtlayamadım 1taneyi zor yumurtluyrmmm
üzülme kuzum yaaa inşallah koymak nasip olur innşalllahhbak bana ne hatırlattın :26::26:biz evlendiğimizde oğlumuz olursa ismi arık kızınkide berrak olacaktııııokadar çok isityordukki (evlenmeden önce konuşmuştuk hemen bebek yapacaktık)daha 1 haftalık falaln evliyken eşim bana çiçek göndermiş ve üzerine bir kart ilşirtimişşş:44::44: notuda kendisi ve doğacak olan oğlumuzun adından yazmışşşş saklamıştım kartııı şimdi baktığımda ne kadar çok zaman geçtiğini anlıyorummm ve üzülüyorummmm
tşk canım benım. artık sormak yerine not aldım kızları iyi tanımalk içinliste çok şeker vede espirili olmuşşşşş
aşk olsun benim sıpamın totosunu ısırmıcan mı teyzesi. benim kini sevmiyon mukızlar yokluğumda yine topiği karamsarlık sarmış bakıyorumda
yaannniiii hele de senin gibi sabah akşam kalça atan anneyi nerden bulcaksağol canım daha iyiyim havalar çok soğuk burada
sen nasılsın eşin yeniden ameliyat olacakmış Rabbim yardımcınız olsun Şafi ismiyle şifa versin inşallah
sıpaların elleri mahklum tabi bizim gibi anaları nerden bulacaklar dimi ama
caNIM saranınkiler kıymetliymiş ben sana benimkini gönderiyim . hiç bi değeri ve kıymeti yok. kakılmış gibi temizlik yapar amahastalığında geçmiş sanırım saracım,daha keyiflisin bugün.
işe de başlıyomuşun,ev işleri de bitmiyş ne güzel.
ımmmm,şeyyyyyyy,kem,kümmmm,acaba görümcelerin bize de gelip biraz iş yapabilirler mi?
kuzum bence bu kadar kendini yıpratacağına yalnız kalacağına bir psiikoloğa git konuş rahatla. eminim psikolog sana "bebek yok mu" demez. yalnız kalıp kimseyle konşmazsan kendini ciddi bunalımlara atarsın. eşin için de zor olur mutluluğunuz aşkınız saygınız sevginiz çıkmaza girer. belki bana söylemek kolay geliyor ama gerçi ben de 2.5 yıldır hamile kalamaıyorum. fakat şöyle düşünüyorum; çocuk yapmak marifet değil ya da çocuk herşey demek değil. biliyorum şu durumda çocuk senin için herşey fakat elden bişi gelmiyor napcaksın. o yüzden böyle düşünmeyi gerektiriyor.kendimi tutamıyrmmm herşeyee sulu göz oldummm reklamlar bile ağlatıo beniii.hele türkselin reklamıçok slaaklaştımm hayattan hiç bir zevk almıyrmmm.çabaladıkça içine batıyrm sankiii bataklıktayımmm.yaştlarım lay lay lom okula giderken benim tüp bebek merkezlerinde sürünmem çok zoruma gidiooo kendi kendime bi hayat kurdumm kimseyle görüşmüyrm hiç biyere gitmiyrm bana çocuk yokmu hala demesinler diee kimseyle konuşmuyrmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?