- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
olmasss,temizlik şirketini ben de arardım,illa da senin görümceler olcak,bak yoksa üzülürüm,yazık bana şu halimleşükür daha iyiyim kardelencim.sağolsunlar görümcelerimin büyük yardımıyla işleri hallettik.sana görümcelerimi gönderemem onlar benim kıymetlim ama istersen bi temizlik şirketi ayarlayabilirim hı ne dersin
cnm ya hiç anlamıyorum valla bazı hatunlar üzüntüden stresten yemek yediğini iddia ediyor. halbuki ben strese girsem can sıkıntım olsa yemekten keslirim. nasıl hatunlarsınız anlamıyorum yaaa
cnm çok şükür ilaçlarla oluyor sonuçta. ben de ilaçsız yumurtluyamıyom. hiç büyütemiyom yumurtlamalarımı. ama ilaçla büyüyüp çatlıyor ama tutmuyor. herşeyde bir hikmet vardır annemmm zamanı gelmemiş napalım.
üzülme kuzum yaaa inşallah koymak nasip olur innşalllahh
tşk canım benım. artık sormak yerine not aldım kızları iyi tanımalk için
aşk olsun benim sıpamın totosunu ısırmıcan mı teyzesi. benim kini sevmiyon mu
yaannniiii hele de senin gibi sabah akşam kalça atan anneyi nerden bulcak
caNIM saranınkiler kıymetliymiş ben sana benimkini gönderiyim . hiç bi değeri ve kıymeti yok. kakılmış gibi temizlik yapar ama
kuzum bence bu kadar kendini yıpratacağına yalnız kalacağına bir psiikoloğa git konuş rahatla. eminim psikolog sana "bebek yok mu" demez. yalnız kalıp kimseyle konşmazsan kendini ciddi bunalımlara atarsın. eşin için de zor olur mutluluğunuz aşkınız saygınız sevginiz çıkmaza girer. belki bana söylemek kolay geliyor ama gerçi ben de 2.5 yıldır hamile kalamaıyorum. fakat şöyle düşünüyorum; çocuk yapmak marifet değil ya da çocuk herşey demek değil. biliyorum şu durumda çocuk senin için herşey fakat elden bişi gelmiyor napcaksın. o yüzden böyle düşünmeyi gerektiriyor.
hem eminim sen de biliyorsun ki kendini strese soktukça hamile kalma olasılığın hızla azalıyor. ne zaman sen rahat olursun o zaman şansın tavan yapar. hem o hz Musa'nın hikayesinde diyordu ya Rabbim: kullarım sabırla ben den istemeye devam ettilerben de verdim diyor. Bi de Allah'tan hırsla inatla istedikçe olmuyor . şöyle düşün; yolda 2 dilenci gördün birisi sen den ısrarla hırsla bişiler istiyor, diğeri de sakin sessiz sabırla senden istiyor. hangisine verirdik tabii ki hırs yapmayıp sabırsızlık ve inat etmeyene verirdik. işte düzen de böyle canım benim sakin ol sabırlı ol. gelmezse gelmesin sıpa . ay aklıma ne geldi bööle deyince, oğıuz yılmazın "gelmezsen gelme" şarkısını dinle mesela
yeter ki kendini yıpratma. sen aileni eşini kendini psikolojini yıprattın diye gelecek mi bebek. herşey olacağına varıyor. biliyorum uzun yazdım ama seni bu durumdan kurtarmaya çalışıyorum, çekip çıkarmaya çalışıyorum.
çok öpüyorum seni bi dahaa ağlarsan çocuk gibi senin totona vurcam haaaaa
koca totolu dahideliler burcu bence.
anacım sen de paso papatya içiyon. papatya sakinleştirir diye biliyorum. sakinleşmeye mi ihtiyacın var
olmasss,temizlik şirketini ben de arardım,illa da senin görümceler olcak,bak yoksa üzülürüm,yazık bana şu halimle
bi sonraki ay da seninkini alim canım,bu gidişle ben ortalıkta görümce bırakmam zaten.
eşime sorsan ev pek temiz de,yata yata bana battı,bi elden geçirilse çok iyi olurdu.
selam kızlar,nasılsınız?
oy geldi benim içimi gıdıklayan avatrım kuzuuuum yerim seni yaaa.......bi sonraki ay da seninkini alim canım,bu gidişle ben ortalıkta görümce bırakmam zaten.
eşime sorsan ev pek temiz de,yata yata bana battı,bi elden geçirilse çok iyi olurdu.
selam kızlar,nasılsınız?
erenay yardım ederse ben de ederim.kardelencim hoşgeldinnnn
kız bırak görümceleriii
ben geleyim hazır evdeyim boştayımm
acaip temizlik yaparım yıldızlar çıkar evden valla
yok kuzu,sana kıyamam,hazır görümceler varken arkadaşıma iş yaüptırır mıyım hiç?kardelencim hoşgeldinnnn
kız bırak görümceleriii
ben geleyim hazır evdeyim boştayımm
acaip temizlik yaparım yıldızlar çıkar evden valla
oy geldi benim içimi gıdıklayan avatrım kuzuuuum yerim seni yaaa.......
tmm cnm ne zaman istersen börülcem emrine amade
sen nasılsın tatlım biz yoğun sohbetteyiz
erenay yardım ederse ben de ederim.
benim yaptığım temizlikte evden yıldızların çıkması az kalır venüs uranüs merkür mars jüpiter satürn neptün pliton falan çıkar dikkatli olmak lazım
eroş kuşum ben bu ay sırf senin hatrına başka nedeni yok sadece senin hatrına regl olcam ya 3. gün doktora gitcem. sen de gelcen mi
yok kuzu,sana kıyamam,hazır görümceler varken arkadaşıma iş yaüptırır mıyım hiç?
ben de öyle takılıyorum,ana ekrandan takip edip,ilginç bi konu görürsem okuyorum,arada size laf atıyom işte böyle
tebrik ederim öğreniyosun kankandan güzel sözler....oy oy oyyy kıskanırmıymış bu kız beniii
ağzımı varmışşş , burnu kaşı gözümü varmışş....
nasıl taklit ettim ama
tamam evi ppaklar piri pak ederizzzz
tabiki benim engin tecrübelerimle senin 2,5 katın senedir ev hanımıyım kızımben
niye ocağa kaldı gitsene bu ay maddi sıkışıklığın mı anam hemen hallederim ben ben de para ganikız ben regl olıyım sende gebe ol bu hikayede mutlu sonla bitsinnn
benim ocağa kaldı canımcımm doktor işi
artık kısmet bakalım
tebrik ederim öğreniyosun kankandan güzel sözler....
iyi madem sen yap önce ben izleyim sen daha tecrübelisin nasıl olsa. kardelenin de işine gelir ohhhhhh burda temzlik yapmak için didişen hatunlar var
bak şimdi bende görümceyim hatunnn
gelinim var 4 senelik pek memnunuz birbirimizdenn
bi sen yap bide ben b bu maça herkes bakalım kiminkini beğenecekkk kardelen hakem sen
müsabaka varr kim daha temiz müsabakasıııı
sağ köşede yılların ev hanımı erenayefe
sol köşede iddialı başak
kim kazanacak saat 15,00 te yayınlanacak herkes davetlidirr topiikkkk hayde buraya
başak kabul ediyonmu anam
niye ocağa kaldı gitsene bu ay maddi sıkışıklığın mı anam hemen hallederim ben ben de para gani
ya tatlum ben acele etmiyom bazı şeyler içinnn
bizim martta beklediğimiz bi para var o gelirse üst üste herşeyi yapıcam rahim filmi aşılama falan
o zaman kadar düzenli adet olıyım yeter
doktor stresine girmk işime gelmiyo
bunalıp stres olup tedavilerim aksasın istemiyomm sters ten olmuyo ne olmuyosa zaten
ımmmmmmmmmmmm,taşı gediğine mi vurduk yoksa.
ben daha görümce olmayınca,böyle sallaması kolay tabiki,inşallah biz de gelinimizli iyi anlaşırız diye dua edeyim bari.
saat 15 te hakem burda olamıcak ama,en iyisi siz hemen başlayın müsabakaya.
haydin bre pehlivanlar:124::124::124::124:
erenaycım rahim filmi için fakülte hastanelerini tavsiye ederim canım,hem parasız,hem de daha güvenilir bence.
tabi sen bilirsin genede.
şimdi ben kaçtım
görüşürüz gene byssss
ne müsabakası kızım senin gibi evde rahat minderimin üstünde kedi gibi otursaydım rahat rahat seninle müsabaka yapardım fakat iş ortamı her zaman kafamı topluyamıyom. yok saaa heeeyyy gidiiii ne müsabakalar kazandım, ne kendine güvenenleri çökerttimbi sen yap bide ben b bu maça herkes bakalım kiminkini beğenecekkk kardelen hakem sen
müsabaka varr kim daha temiz müsabakasıııı
sağ köşede yılların ev hanımı erenayefe
sol köşede iddialı başak
kim kazanacak saat 15,00 te yayınlanacak herkes davetlidirr topiikkkk hayde buraya
başak kabul ediyonmu anam
ya tatlum ben acele etmiyom bazı şeyler içinnn
bizim martta beklediğimiz bi para var o gelirse üst üste herşeyi yapıcam rahim filmi aşılama falan
o zaman kadar düzenli adet olıyım yeter
doktor stresine girmk işime gelmiyo
bunalıp stres olup tedavilerim aksasın istemiyomm sters ten olmuyo ne olmuyosa zaten
demekki gelin çok iyi bi kız melek gibiyok anam ben menunum gelinimden zaten almanyada senede 15 gün geliyo napiimmmm
ben yengemle 3-4 gün anca oturuyomm bi daha püfff yoklar hoop gidiyolarr
başak hazırmısın kuzum musabakayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?