Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yaaa varya ben tam bööle yapıyom kocacımaaa
yalnız azcık fazla konuşuyom sanırsam yoksa ben kocama aynen bööle davranıyomm

sara abla gözünaydın işlerin bitmiş karşılaşamıyoruz bu aralar neyse iyisin ya önemli olan buuu

aaa bu ne karamsarlık biz bu topikte neşeyle yumurtlayacağızzzz
bak herzaman kendinden daha kötü durumda olanla var bak sen 3 yıldır bekliyonn
henüz yaşında gençç
ben 6 yıl bitti bekliyom üstelik bi evladımı toprağa verdimm bak oku geçmişi 12 yıldır bekleyenler var
haline şükret yanında kocan var kendin sağıklısın inşallah ta mutlusun ne bu isyan halleri
allahım nasip ederse anne olacağız bizdeeee
kaybetme dirayetini olmaz bööle karamsarlık
neşelenini topik olmz bööle hayde neşelenin ki mutlu mutlu yumurtlayalımmmm

bu arada günayydddıınnnnnnn herkesiiiii

Son düzenleme:

haydiinn o zaman neşeleneliimmmmm yumurtluyalımmmmEki Görüntüle 299421 Eki Görüntüle 299421 Eki Görüntüle 299421 Eki Görüntüle 299421

başak listene baksana maonya ne kadardır bebek bkeliyor kaç yaşında yanlış yazmayayımm
günaydın kankaaa
ok kanka buyur:
maonyaaa: 23 yaşında, 3 yıllık evli, yumurtluyamıyo, bebek istiyor...
ben de listemin işe yaradığı sevincini yaşayım

erenay annem kuzum benim biras işlerim var ortalama 1 saate gelirim ok mu kanka. bak kırma beni

geldim aşkımın bahar pötürcüğü... n'ber kuzum. ya evet pınar 2gündür yok merak ettim açıkçası:18:

afiyet bal şeker kalori löp löp et pıtpıt yağ olsun kuzum.
akşamdan mı kalmasın hayırdır niye ayılamadın

dün sabah 5,30 da kalktım kocam işe 6 da gidiyor onu gönderdim
yattım 7,30 da kalktım evi temizledim kahvaltıy giriştiimmm
14 te kaynanamı doktora götürdüm
17,30 da misafirler geldii 6 da sofra hazırlıklarına giriştik
bulaşık,çay ,kola vs....
saat 12,00 de yattım sabah yine 5,30 da kalktımm ama uyuyamadım sonunda 9 da hortladımm işte
yorgunum anamm

senin yerinde olcam beni sel götürüyo deseler kaldıramazlar 12den önce. ne hortlak karısın uyusana beeeee

senin yerinde olcam beni sel götürüyo deseler kaldıramazlar 12den önce. ne hortlak karısın uyusana beeeee

aay ne bileyim ben yaaaaa
başka zaman kalkayım desem kalkamam bugün bi yatayım dedim yok nerdeeee gözlerimi kapatamıyorumm
senden naber naptın dün benden sonraaaa
keyfin biraz yerine geldimiii

aay ne bileyim ben yaaaaa
başka zaman kalkayım desem kalkamam bugün bi yatayım dedim yok nerdeeee gözlerimi kapatamıyorumm
senden naber naptın dün benden sonraaaa
keyfin biraz yerine geldimiii
sen gittikten sonra seni hiç çekiştirmedim. kocam geç geliyo ya ben geceleri açıyorum sen de açsana gece 11den 1e kadar netteyim patlak göz gibi oturuyom:86:

ayyy tamam 3 saatten önce gelmezsin şimdikkk
ben de şarkı söliyimmmm:
gideceğin tek yer hava alanı
bana lazım yeni yaşam alanıı..............(şarkının devamını unuttum)
böyle hoptirik şarkıları nerden buluyon merak ediyorumm yanii
hem bi defa işim uzun sürüyor wcde ne olmş ben temiz karıyım. önce yavaşça üstümü çıkarıyorım. sonra yıkama durulama kurulama nazikçe üst giyiş falan derken e bi de ellerimi yıkama faslı. uzun oluyor haliyle

canım kocacım evdeyken giremem benn
onunla ilgileniyom muhabbet ediyoz köpüklü türk kahveleri çaylar nargileler içiyozz
ya o varken girdim bi kere "benimle niye ilgilenmiyon "dedi vicdan yaptım söz verdimm girmicem bi daha diye kendime
kız o şarkıyı hande yener söyliyiii
valla işlem hep aynı sen ağarsın sanırım birazzz
fasıl ekibi yolayayım wc ye yardımcı olur sana

Son düzenleme:
hahaaaaaayyyyyyyyttttt ağar mışım
aaa bi dakka hakkaten yaa ağırım ben.. neden biliyo musun boğa burcunun özelliklerinde şööle yazıyodu:
"boğalar ağır iş yaparlar,ağır iş yapmaları güzel yapmalarından kaynaklanır. bu ağırlıkları genelde tembelliğe yorulur"

burcumun özelliğini yaşamanın verdiği keyfi yaşıyorum şuan

kız varya benim koca da bana diyo ki sen de pc ye gir boş durma diyo
ben de şu an böğürtlenli çayımı içiyomm ohhh
kıskan diye sööledim

bende kova burcuyum "dahiler burcu"
ben inadına aceleci ve huzursuzum iş yaparken o iş bitecekse bitecek kafaya takdımmıydıııı bitti
yoook benim aşkım yalnız oturamaz benide yalnız oturtmazz
afiyet olsun bende bi papatya içsem diye düşünüyordumm
kıskandın dersin diye içmicem

koca totolu dahideliler burcu bence.
anacım sen de paso papatya içiyon. papatya sakinleştirir diye biliyorum. sakinleşmeye mi ihtiyacın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…