amin amin inşallah sen gönlünü ferah tut en iyisini O bilir. kayınannenin istediği bir isim var mı
ee Ali de güzel isim zaten. şansın varmış nurettin falan olsaydı adı, biraz zor gelirdi koymak. bana zor gelirdi yaniiiiiiiionlar sağolsunlar karışmazlar sizin çocuğunuz siz bilirsiniz derler
eşim babasının ismini istiyorr bende yanına isim eklemek kaydıyla olur diyorumm
k.pederimin adı da ali koyarım yani takılmam öle şeylere
ee Ali de güzel isim zaten. şansın varmış nurettin falan olsaydı adı, biraz zor gelirdi koymak. bana zor gelirdi yaniiiiiiii
ne biçim karısın sen yav:44:olsun ben kocamın hatrı için neler yaparım nasılsa ek isim koycamm önemli değil ben çocuğuma k.pederimin adıyla seslenemem
kii bağrıcam falan oolmazzz
ben uysalım kızzz uyarım heryere
tabii canım at arabayla yanii. 5 dakkalık yolda olsa bu soğukta yürütme kadını. öpüyom onu güle güle gitsin yine gelsin bekliyorum.başak ben birazdan kaçıcam bebeem kayınannemi durağa indircem kaçabilirim tamammı???
kadın cağız bu karanlıkta ve soğukta yalnız yürümesin atayım arabaylannn
ne biçim karısın sen yav:44:
tabii canım at arabayla yanii. 5 dakkalık yolda olsa bu soğukta yürütme kadını. öpüyom onu güle güle gitsin yine gelsin bekliyorum.
ehliyet ruhsat ilk yardım çantası takım çantası duş jeli domestos airwick seyahat yastığı aldın inşallah yanına aman dikkat et kuzum varınca arahadi can cağızım by by sana görüşürüzzz
maonyaa ben varım olurmu
balık yapıcam canım misafirlerim var yemektee
yanına da bol salata kola yetrde artar bilee
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa, ,
_metu+
metuuuuuu cnmmmmmmmmmm nerelerdesinnnnnn bugün aklıma geldiiiiinnn oruç açarkenn dua ettimmmmm sanadaaaaa
Ayyyyyyy cnmmmmm. Allahh razı olsun sendenn Orucun kabul olsun maonimm.
İslerim var cnm fazla gelemiyorum. Hepinizi Cook ozledimm. Saram da taşınmış. Pembosum da iyiymis. Herkese benden selaaammm
çok güzel paylaştığın için sağol canımcım. harika bir gerçek(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
aleykimselam cnmmm.
nasılsınn ne var ne yokkkk
(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
bunu daha öncede paylaşmıştımmm şimdi bi topikte gördümm tekrar paylaşayım dedimmm
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum maonimm. Gecen sene benim için çok zor gecti bu esnada bebek çalısmaları da beni çok yordu. Dibe vurdum diyebilirim. Derdimi kime anlatıp kimden yardım isteyeceğimi sasimis durumdayım. Artık bu stresi kaldıramaz oldum. Çok yoruldum.
maonyacım çok güzel bi paylaşım canım tşkr ederimmmm canımm
kuzum öyle deme günahh. Bak ben geçenlerde bi topikte okudum kadının birisi doğum hikayesini anlatıyordu. ilk bebeğine hamile. bebekteki kalp atışı zayıflığı nedeni ile erken doğuma alıyorlar. çok zor geçen bir doğumdan sonra bebek doğuyor.küveze alıyorlar. kadının kanamasını dururamıyorlar, hayatını kurtarmak için mecburen rahmini almak zorunda kalıyorlar. Ve bebeği 4 gün sonra kaybediyorlar.. düşünsene acıyı. ALLAH'IM kimselere vermesin böyle acı.metuuuuuuağlamayaa zaten fırsatt arıyorumm bugün esra erola bi kız katıldııı 15yaşında evlenmiş hemen hamile kalmış.eşinden boşanmış.biriyle sevgili olmuşlar ondanda hamile kalmış şimdi 22 yaşındaymışş bebeğide 7 aylık karnında 5 aylıkken gebe oldunu öğrenmişşş.adamın hamile oldundan haberi bile yokmuşşş ondanda ayrılmış zatenn.orucumu yeni açmış yemek yiyodum hıçkıra hıçkıra ağladım sofranın başındaaaa çocuğunu evlatlık vermişşş .
allahım bir sürü insan kürtaj oluooo.bir sürü insan bebeğini istemioo ben 4 yıldırrr sana yalvarıyorummmmm bana niee vermiosunnn
cnm sen ne zamandır uğraşıyosunKendimi hiç iyi hissetmiyorum maonimm. Gecen sene benim için çok zor gecti bu esnada bebek çalısmaları da beni çok yordu. Dibe vurdum diyebilirim. Derdimi kime anlatıp kimden yardım isteyeceğimi sasimis durumdayım. Artık bu stresi kaldıramaz oldum. Çok yoruldum.
metuuuuuuağlamayaa zaten fırsatt arıyorumm bugün esra erola bi kız katıldııı 15yaşında evlenmiş hemen hamile kalmış.eşinden boşanmış.biriyle sevgili olmuşlar ondanda hamile kalmış şimdi 22 yaşındaymışş bebeğide 7 aylık karnında 5 aylıkken gebe oldunu öğrenmişşş.adamın hamile oldundan haberi bile yokmuşşş ondanda ayrılmış zatenn.orucumu yeni açmış yemek yiyodum hıçkıra hıçkıra ağladım sofranın başındaaaa çocuğunu evlatlık vermişşş .
allahım bir sürü insan kürtaj oluooo.bir sürü insan bebeğini istemioo ben 4 yıldırrr sana yalvarıyorummmmm bana niee vermiosunnn
sendee saoll cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?