Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben çıktım acuk ayakalrımı uzatayımmmmmm

geldim kızzzzzz huuuuuuuuu nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn gıcıııııııııkkkkkkkkkkkk

hmmm ne çabuk geldin kıızz
napıyon mama yedinmii
kaynanın ellerimi öptünmüü???
memnun ettinmi kahvelerini yaptınmı??

hmmm ne çabuk geldin kıızz
napıyon mama yedinmii
kaynanın ellerimi öptünmüü???
memnun ettinmi kahvelerini yaptınmı??
yuhh ne ara yapiyim kız eve girer girmez pcyi açtım daha üstümü çıkarmadım. kaynananın elini 1gün öpersem hergün ister anam şımartmaya gerek yok

aşk olsun benim sıpamın totosunu ısırmıcan mı teyzesi. benim kini sevmiyon mu

yaannniiii hele de senin gibi sabah akşam kalça atan anneyi nerden bulcak

sevmezmiyim senin bebeğini başakcım sen doğur ben onu yerim yer

sen benim kalça atmamı beğenmiyonmu kız bak ne güzel oynuyom

sara abla gözünaydın işlerin bitmiş karşılaşamıyoruz bu aralar neyse iyisin ya önemli olan buuu

[/I] sağol canım nasılsın erenaycım canım ben evime net almadım daha şimdşide kayınvalişdemlerde olduğumdan nete giriyorum bi müddet daha böyle devam eder heralde yoksa sizleri çok özlüyorum [/I]

olmasss,temizlik şirketini ben de arardım,illa da senin görümceler olcak,bak yoksa üzülürüm,yazık bana şu halimle

olmaz tızım göndermemde göndermem

sara abladan satın alalım bu topiğin sahibi biiz olalımm

canım menim bu topik hepimizin hem benim yokluğumda topiğimizi yalnız bırakmayıp şenlendirdiğiniz için sağolun kızlar

yaaaaaaaaa çok duygunaldırdın beni sennn yineeeeeeeeeeeeeeee

kıyamam canım menim

hamd olsun canımmm bu gün eşimin kontrolü vardı dr şimdilik ameliyat düşünmüyorum inşşşş ameliyatsız haledeceğiz dediiii çok mutlu oldummmmmmm

yeterim yüreği güzel gönlü büyük arkadaşım çok sevindim inanki tatlım gördünmü Rabbim büyük dualarını duydu senin inşallah yakında dahada mutlu olursunuz

sara ablaacım yakaladm seni oleeeyyyyyy nasılsın??? yatacak yeriniz var mı

neden kims yok bugün burdaaaaaaaa
başaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk
pınar zaten kaçgündür yok dolunaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy
kardeeleeeeeeeeeeennnnnnn
eceeeeeeeeeeeeeeeeeee
maonyaaaaaaaaaaaaaaaaa
ve adını hatırlayamadıklarım nerdesinizzz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…