Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bu gün has oturken bir kız geldi yanımıza :26::26::26::26:daha 16.yaşlarında :26:yanındada bir kız çocuğu var 2.3 yaşlarında seninmi dedim yok dedi halasıyım dediii :18:sonrada anlatmaya başladı:26::26: 3 yaşındaymış kız çocuğuu 1.5 yıl önce bayramda bayram ziyaretine giderken kız ve anneye araba çarpmışş kızın kafa tası kırılmışşşş acilenn has kaldırmışlar kız 4 ay yoğun bakımda kalmışşşş dr yaşamaz demişler:18::18::18::18: ama bir mucize olmuş kız yaşamış ve şimdide tedavi süreci devam ediyormuşşş ama anne o kazada ölmüş hemde 6 aylık hamile olarakkk çok üzüldümmmm rabbim çok büyük ama neden böyle oluyor kiiiiiiii bir yerlerde çocuksuz anneler başaka bir tarafdada annesiz çocuklarrrr HAYAT NE GARİP

offf ne hikayeler var beeee
allahım hep hayırlısını versin diye dua ederim
hep beterin beteri vardır bununla teselli bulurumm
allahım sen acıyla sınav etme kimseciklerii
yeter abla sen nasılsın

kızzzzzz sen neymişsin böyleeeeeeeeeeeee senin gibi bir hatun bulursam bende evlenirim vala kaçarmı hiç böyle hatunnnnnnn

yaaaaaaaaa çok duygunaldırdın beni sennn yineeeeeeeeeeeeeeee

offf ne hikayeler var beeee
allahım hep hayırlısını versin diye dua ederim
hep beterin beteri vardır bununla teselli bulurumm
allahım sen acıyla sınav etme kimseciklerii
yeter abla sen nasılsın

hamd olsun canımmm bu gün eşimin kontrolü vardı dr şimdilik ameliyat düşünmüyorum inşşşş ameliyatsız haledeceğiz dediiii çok mutlu oldummmmmmm

hamd olsun canımmm bu gün eşimin kontrolü vardı dr şimdilik ameliyat düşünmüyorum inşşşş ameliyatsız haledeceğiz dediiii çok mutlu oldummmmmmm

allah hepbir yerden bakıyor yüzümüze değilmi?
yeterki umudumuzu kesmeyelimmm
inşallah hayırlısıyla iyileşir eşin ve mutlu hayatınıza kaldığınız yerden devam edersinizz

neymişsinnnnnn:26::26::26::26::26::26::26: tabiki süpermişsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
enişte işini biliyormuş bakkk

sen geçmişi oku bencee
benim hayatımı dikkatli okuu bugün anlattım
o işini biliyo ama bende işimi bilirim yaniiiii
mükemmel olmasa bende ona varmazdımm
şaka bi yana sağol bööle deyip utandırma benii

kızzzzzz sen neymişsin böyleeeeeeeeeeeee senin gibi bir hatun bulursam bende evlenirim vala kaçarmı hiç böyle hatunnnnnnn
ama 90 kilo koca totolu bi hatun

neymişim ki yeter abla :26:
kocamda kaçırmadı zaten 18 yaşında aldı beni hemen
18 yaş erken mi sanki evde kalmşsında kurtarmş adam

çok şükür inşallah hallolur cnm benim

sen geçmişi oku bencee
benim hayatımı dikkatli okuu bugün anlattım
o işini biliyo ama bende işimi bilirim yaniiiii
mükemmel olmasa bende ona varmazdımm
şaka bi yana sağol bööle deyip utandırma benii

ama gerçekten böle olabilmekk zor bu zamanda :26::26::26::26::26:

allah hepbir yerden bakıyor yüzümüze değilmi?
yeterki umudumuzu kesmeyelimmm
inşallah hayırlısıyla iyileşir eşin ve mutlu hayatınıza kaldığınız yerden devam edersinizz

sağol canım ya inşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…