Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlarrrr.platesten geliyrm.bu ne perhiz bu ne turşu die bi söz var ya o tam beni anlatıo sabah börek yedimmm 5dilim ondan sonra spor yaptımmmmeskisi gibi boğazımı tutamıyrm

slm kızlar nasılsınız?

dün dr kontrolümüz vardı cok hersey yolunda oğlum baya büyümüş 2700 kg olmuş i
lk defa yüzünü döndü bize aynı eşime benziyo annemler teyzemler gören herkes ona benzetti
oda seviniyo babasının oğlu tabi kime benzeyecek diyo...
drum iyi bakmışsın böle giderse iri olur normal doguramazsın dedi
ben dr uma bıraktım zaten sezeryan olursada 20 ocak gibi olcak
hemde eşimin dogum günü ona en güzel hediyeyi ben vericem diye düşünüyorum...
anlıycanız bizde heyecan dorukta bekliyoruz oğlumu
herseyi hazır bebek sekerlerimizde geldi bugün
rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin onu cok merak ediyorum....

pikeeeeeee ben 22 kilo aldım ama allahtan önceden zayıftım...senin ne zaman canım tam bellimi
kilosu falan nasıl annem bana artık ekmeği bırak diyo ama ben ekmek olmadan hiç bişi anlamıyorum yediğimden:)) kendine ve oğluna iyi bak öpüyorum seni...

kızlar rabbim bu duyguyu sizlerede yasatsın kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın cok güzel bir duygu sizler bunu coktan hak ettiniz hepinizi cok seviyorum...

Son düzenleme:
slm kızlarrrr.platesten geliyrm.bu ne perhiz bu ne turşu die bi söz var ya o tam beni anlatıo sabah börek yedimmm 5dilim ondan sonra spor yaptımmmmeskisi gibi boğazımı tutamıyrm

slm canim ... iyi yapmissin platesa gitmekle spor her zaman iyidir ....arada kacamaklar olur canin cekmis yemissin boreyi ne olucak sonrada spor yapmissin kolay gelsin canim

slmmm kızlar nasılsınız topiğimiz çok sesiz (ben bile gelemiyorum) kimseler gelmiyor diyeceğim ama kk de genel anlamda bir sesizlik var

slmmm kızlar nasılsınız topiğimiz çok sesiz (ben bile gelemiyorum) kimseler gelmiyor diyeceğim ama kk de genel anlamda bir sesizlik var

nasılsın yeterim bazen sessizlik iyidir insan kafasını dinlemek istiyo benimde başım çok ağrıyo bu sıralar

gunaydin kizlar hayirli cumalar

iyim canim bugun saat 11 transverim var hayirlisi bakalim bu sefer ne olcak ... ALLAH izin verirde tutar insalla ... sen nasisin canim bu gunlerde sende fazla gelmiyorsun .....

merhaba canım taransferin hayırlı olur inşallah.bebeğin gelir bu sefer

bende yoğunum hem sağlık sorunum var hem işlerim var o yüzden gelemiyorum canım

ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yeterim koca yürekli yüce gönüllü bacım menim

Günaydın arkadaslar, hayırlı cumalar herkese....

Nasılsınız? umarım hersey yolunda gidiyordur.. herkese sevgiler selamlar, hamd olsun bizde iyiyiz......

tatlım masallah oglusuna.. Rabbim saglikli dogumlar nasip etsin bizlere... bende valla babasına surası aynı sen dedikce nasil keyifleniyo Tatlım bende cok kilo aldım 15 kilo rahat vardır... evet bende zayiftım ama biraz almaya baslamıstım öncesindede 52 kilo idim.. hesabi sana biraktım.. ben artık tartıya cıkmıcam ehehe....
Yeni yılda 2 ocak kontrolum var benimde insallah benim oglusumda kilolanmıstır teyzesi.. banada sanki (insallah) Ocak 20 den sonra her an olabilir gibi geliyor, benim büyük iihtimal sezeryan gibi duruyor belfıtıgımdan dolayı, ne olur tabii Allah bilir....

Rabbim insallah sırasını bekleyen bacılarımıza yeniyıl ile birlikte hayırlı hamilelikler bahseder... inanıyorum ki bu topikteki arkadaslarımızın hepsi bu güzel duyguyu yasayacak insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…