günaydıııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar
gunaydin sara nasilsin canim
gunaydin canim nasilsin
iyiyim canım sen nasılsın
cadıcım biraz işlerim var çıkmam lazım sonra gelirim tamam mı canım
slm kızlarrrr.platesten geliyrm.bu ne perhiz bu ne turşu die bi söz var ya o tam beni anlatıo sabah börek yedimmm 5dilim ondan sonra spor yaptımmmmeskisi gibi boğazımı tutamıyrm
gunaydin fistiklar ...sabirli anne adaylari ...
slmmm kızlar nasılsınız topiğimiz çok sesiz (ben bile gelemiyorum) kimseler gelmiyor diyeceğim ama kk de genel anlamda bir sesizlik var
merhaba cadıcım nasılsın
gunaydin kizlar hayirli cumalar
iyim canim bugun saat 11 transverim var hayirlisi bakalim bu sefer ne olcak ... ALLAH izin verirde tutar insalla ... sen nasisin canim bu gunlerde sende fazla gelmiyorsun .....
ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN
slm kızlar nasılsınız?
dün dr kontrolümüz vardı cok hersey yolunda oğlum baya büyümüş 2700 kg olmuş i
lk defa yüzünü döndü bize aynı eşime benziyo annemler teyzemler gören herkes ona benzetti
oda seviniyo babasının oğlu tabi kime benzeyecek diyo...
drum iyi bakmışsın böle giderse iri olur normal doguramazsın dedi
ben dr uma bıraktım zaten sezeryan olursada 20 ocak gibi olcak
hemde eşimin dogum günü ona en güzel hediyeyi ben vericem diye düşünüyorum...
anlıycanız bizde heyecan dorukta bekliyoruz oğlumu
herseyi hazır bebek sekerlerimizde geldi bugün
rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin onu cok merak ediyorum....
pikeeeeeee ben 22 kilo aldım ama allahtan önceden zayıftım...senin ne zaman canım tam bellimi
kilosu falan nasıl annem bana artık ekmeği bırak diyo ama ben ekmek olmadan hiç bişi anlamıyorum yediğimden:)) kendine ve oğluna iyi bak öpüyorum seni...
kızlar rabbim bu duyguyu sizlerede yasatsın kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın cok güzel bir duygu sizler bunu coktan hak ettiniz hepinizi cok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?