gunaydin canim nasilsin
günaydınlarrrrrrrrrr
herkese günaydınnnnmutlu huzurlu bir hafta diliyorum...
Günaydın arkadaslar, hayırlı bir hafta olsun cümlemize....
nasılsınız? nasıl gidiyor hersey?
saracım gecmisteki sitemini gördüm, üstüme pek alınmadım dogrusu cünkü benim bu siteye geldigimde girdigim tek topik burası, subat annelerine bile girdigim yok son 2-3 aydır... iyice agirlastım ben, 14 kilo oldu nerdeyse aldgim, oturmam kalkmam zorlasti, annecim geldi kaldı bende 2 hafta ondan hic ugrayamadım bile, yeni yolculadım onu. insallah doguma gelicek artık uzun kalır daha o zaman...
aklımda sizler varsınız, hamile kalmaya calisan canım arkadaslarım icin hep dua ediyorum inanın ki...
Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin insallah.... hamilelerede saglikli, hayırlı evladlar dogurmayı nasip etsin insallah...
cadıcım hakkınızda hayırlısı olsun, bence baska bir yerde baska bir doktora görünmenin hic bi zararı olmaz, ama ferah tut yuregini vaktini bekliyodur yavrusun insallah.. seninr ve sara'nın ve tabii sırasını bekleyen diger arkadasların haberlerini bekliyorum.. insallah bu yeniyıl herkese hayırlı ugurlu gelir...
yetercim Allah yardımcınız olsun canım, esinede tekrar gecmis olsun....
taze hamişler öperim sizleri, edacım az kaldı insallah güzelcim, sevgiler....
slmmm kızlarr.
nasılsınızzz.
biizm ev birbirine girmiş durumda heryerde çamaşır var ama hiç toplayasım temizlik yapasım yok bugün
merhaba kızlar
merhaba saracımm nerelerdesin bakiim:)
nasılsın canım....
slm canım nasılsın ogluşun nasıl
sağol ececim biz gayet iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor?
amanda aman nehirim ve egem gelmiş nasılsınız canım
görmüş yazmışsın ben gene görüşemedik sandımdı kuşum iyiyiz şekerim sen nasılsın.
bu arada herkese merhabalar
bende iyiyim canım sizinde iyi olmanıza sevindim çıkmaya başladımı egenin dişleri
yok hala kaşınıyo ama şuan sakin kucağımda bi yandan sallıyorum bi yandan yazıyorum çok hamaratımuyusa bende jhemen yatıcam temizlik yaptım bugün çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?