Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Günaydın arkadaslar, hayırlı bir hafta olsun cümlemize....

nasılsınız? nasıl gidiyor hersey?

saracım gecmisteki sitemini gördüm, üstüme pek alınmadım dogrusu cünkü benim bu siteye geldigimde girdigim tek topik burası, subat annelerine bile girdigim yok son 2-3 aydır... iyice agirlastım ben, 14 kilo oldu nerdeyse aldgim, oturmam kalkmam zorlasti, annecim geldi kaldı bende 2 hafta ondan hic ugrayamadım bile, yeni yolculadım onu. insallah doguma gelicek artık uzun kalır daha o zaman...
aklımda sizler varsınız, hamile kalmaya calisan canım arkadaslarım icin hep dua ediyorum inanın ki...
Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin insallah.... hamilelerede saglikli, hayırlı evladlar dogurmayı nasip etsin insallah...

cadıcım hakkınızda hayırlısı olsun, bence baska bir yerde baska bir doktora görünmenin hic bi zararı olmaz, ama ferah tut yuregini vaktini bekliyodur yavrusun insallah.. seninr ve sara'nın ve tabii sırasını bekleyen diger arkadasların haberlerini bekliyorum.. insallah bu yeniyıl herkese hayırlı ugurlu gelir...
yetercim Allah yardımcınız olsun canım, esinede tekrar gecmis olsun....

taze hamişler öperim sizleri, edacım az kaldı insallah güzelcim, sevgiler....

slmmm kızlarr.

nasılsınızzz.

biizm ev birbirine girmiş durumda heryerde çamaşır var ama hiç toplayasım temizlik yapasım yok bugün

gunaydin canim nasilsin

iyiyim canım menim sen nasılsın

günaydınlarrrrrrrrrr

günaydın yeterim sen nasılsın nasıl gidyo hayat

herkese günaydınnnn mutlu huzurlu bir hafta diliyorum...

edacım merhaba bende sana güzel bir hafta diliyorum annelerin en tatlısı

merhaba zeynom ya seni merak etmeye başlamıştım iyi olmana sevindim.canım ben o sitemi ederken kimseyi kırmayı amaçlamadım topiğin sessizliğine kendimce yaptığım yorumdu ama herkesi kapsamadığını yazmıştım zaten.hele seni hiç kapsamıyo o sitem.kıymetli canım arkadaşım menim

slmmm kızlarr.

nasılsınızzz.

biizm ev birbirine girmiş durumda heryerde çamaşır var ama hiç toplayasım temizlik yapasım yok bugün

maonyam canım boş ver işleri bugünde tatil yap kendine yarın yaparsın nasılsa yap yap bitmiyo işler canım yaaaa takma kafanı

saram ben nezaman gelsem sen oluyosun ama ben yazınca kayboluyosun neden denk gelemiyoruz bi türlü seninle geldim yine burdaydın cevap yazasıya çıktın kaçma benden yakalarım seni

yok hala kaşınıyo ama şuan sakin kucağımda bi yandan sallıyorum bi yandan yazıyorum çok hamaratım uyusa bende jhemen yatıcam temizlik yaptım bugün çok yoruldum

kıyamam yaaa canım menim hamarat hatunsun sen eeee anne olmakda böyle bişey dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…