sara nerdsin canim yeni yilin nasl gecti ..........
merhaba cadıcım nasılsın canım
yılbaşımız güzel geçti kayınvalidemlere gittik hep beraber çok eğlendik senin nasıl geçti
iyim canim saol ... iyi yaptiniz canim kalabalik iyir .... biz kocisle evde ikimiz tv basinda benim arilarim vardi cikmadik disariya..........
bir uyku filminin daha sonuna geldikkk...
yayında ve yapımda emeği geçen tüm yastık yorgan çarşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşekkür eder,
saygılarımı iletirim.....
günaydınnnn güzel hatunlarrrrrrrrr
maonyaaa nasil gecti yilbasin canim esinle eylendinizmi .....
iyi yapmışsınız canım hem senin dinlenmen lazım bi dahaki yılbaşına bebeğinizle girersiniz o zamanda dışarıya çıkmazsınız ama o daha güzel olur dimi
selam kızlarrrr
bugün pek enerjik değilim,midem fena,başımı hiççç söylemeye gerek yok
baya eğlendik cnm.12yi az gece kaynanam eşimi aradııı aradan çıkmıo yanii yeni yıl kutlama bahanesiyle.pazar günü kendileriyle beraberdik bekledim aramadınız ben aradım dediii kayınbabamda vardıı bende dedimkii hıı bizimde aklımızda o anda sen vardın dedim dalga geçtimmmmbiraz ayıp oldu ama kayınbabama karşıı içim soğuduuu
cadıcımmm testii yamıcakmısın artıkk çok merak ediyrmmm
eglenmene sevindim canim senin ihtiyacin vardi buna ....birsey olmaz bu yil da onlar aramis ne olmus sanki ... ayip olmamis canim sen eglenmeye gitin onlarmi senin aklinda ... morelinde sanki yerine gelmis canim
ayin 5 yapcam canim ..... simdi birazdan egzaneye gitmeyi dusunuyorum ama hava okadar souk ki ...... test alip gelim diyorum yarin sabah evde bi yapim bakalim ne cikiyor , ama birazda korkuyorum ya yine birsey yoksa diye .....
inşş hakkına hayırlısıyla bebeşin annecine tutunmuşturrr.
kızlarr çok utanarak size bişi sorucamm.
ben lisedeyken birini çok seviodum sevgiliydik sonra o hiç haber vermeden yurt dışana gitti 4yıl hiç habe ralamadım iyi olmasına rağmen beni hiç aramadı.
2haftadır hep rüyamda görüyorummm nedenini anlamadım.dün gecede rüyamdaa annesinin elini öpüyordummm.zaten rüyalardan çok etki,lenirimm bugün sporda sadece rüyamı düşündüm neden görüyrm acaba
canim sen sabah kacta kalkiyorsun ki sporada gitin geldin ..... ruyan hakindada hic birsey diyemicam cunku bilmiyorum ne anlamina geldini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?