Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba cadıcım nasılsın canım

yılbaşımız güzel geçti kayınvalidemlere gittik hep beraber çok eğlendik senin nasıl geçti

iyim canim saol ... iyi yaptiniz canim kalabalik iyir .... biz kocisle evde ikimiz tv basinda benim arilarim vardi cikmadik disariya..........

iyim canim saol ... iyi yaptiniz canim kalabalik iyir .... biz kocisle evde ikimiz tv basinda benim arilarim vardi cikmadik disariya..........

iyi yapmışsınız canım hem senin dinlenmen lazım bi dahaki yılbaşına bebeğinizle girersiniz o zamanda dışarıya çıkmazsınız ama o daha güzel olur dimi

bir uyku filminin daha sonuna geldikkk...
yayında ve yapımda emeği geçen tüm yastık yorgan çarşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşekkür eder,
saygılarımı iletirim.....
günaydınnnn güzel hatunlarrrrrrrrr

günaydın canım menim bu ne güzel bir karşılama böyleeeeee

selam kızlarrrr
bugün pek enerjik değilim,midem fena,başımı hiççç söylemeye gerek yok

maonyaaa nasil gecti yilbasin canim esinle eylendinizmi .....

baya eğlendik cnm.12yi az gece kaynanam eşimi aradııı aradan çıkmıo yanii yeni yıl kutlama bahanesiyle.pazar günü kendileriyle beraberdik bekledim aramadınız ben aradım dediii kayınbabamda vardıı bende dedimkii hıı bizimde aklımızda o anda sen vardın dedim dalga geçtimmmmbiraz ayıp oldu ama kayınbabama karşıı içim soğuduuu

cici anneler mrb
doğacak olan güzel bebişleriniz için bebek şekeri düşünürseniz örgü bebek şekeri yapıyorum isme özel etiketide hazırlanır ayrıca buzdolabı süsü olarakta kullanabilirsiniz
sizler gibi bebeişleriniz gibi şekerleride farklı olsun derseniz eylem_eylem_1982@hotmail.com mail adresime mail atıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

kızlarr çok utanarak size bişi sorucamm.

ben lisedeyken birini çok seviodum sevgiliydik sonra o hiç haber vermeden yurt dışana gitti 4yıl hiç habe ralamadım iyi olmasına rağmen beni hiç aramadı.

2haftadır hep rüyamda görüyorummm nedenini anlamadım.dün gecede rüyamdaa annesinin elini öpüyordummm.zaten rüyalardan çok etki,lenirimm bugün sporda sadece rüyamı düşündüm neden görüyrm acaba

iyi yapmışsınız canım hem senin dinlenmen lazım bi dahaki yılbaşına bebeğinizle girersiniz o zamanda dışarıya çıkmazsınız ama o daha güzel olur dimi

insalla canim oyle olur gerekirse aylarca disariya cikmim sadece yil basi deyil ..yetrki olsun bizim bebisler

eglenmene sevindim canim senin ihtiyacin vardi buna ....birsey olmaz bu yil da onlar aramis ne olmus sanki ... ayip olmamis canim sen eglenmeye gitin onlarmi senin aklinda ... morelinde sanki yerine gelmis canim

cadıcımmm testii yamıcakmısın artıkk çok merak ediyrmmm

ayin 5 yapcam canim ..... simdi birazdan egzaneye gitmeyi dusunuyorum ama hava okadar souk ki ...... test alip gelim diyorum yarin sabah evde bi yapim bakalim ne cikiyor , ama birazda korkuyorum ya yine birsey yoksa diye .....

eglenmene sevindim canim senin ihtiyacin vardi buna ....birsey olmaz bu yil da onlar aramis ne olmus sanki ... ayip olmamis canim sen eglenmeye gitin onlarmi senin aklinda ... morelinde sanki yerine gelmis canim

ayin 5 yapcam canim ..... simdi birazdan egzaneye gitmeyi dusunuyorum ama hava okadar souk ki ...... test alip gelim diyorum yarin sabah evde bi yapim bakalim ne cikiyor , ama birazda korkuyorum ya yine birsey yoksa diye .....

inşş hakkına hayırlısıyla bebeşin annecine tutunmuşturrr.

canim sen sabah kacta kalkiyorsun ki sporada gitin geldin ..... ruyan hakindada hic birsey diyemicam cunku bilmiyorum ne anlamina geldini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…